Dneska je krásně, procházka byla boží. Ale tahle fotka mě stála nervy…
Dneska je krásně, procházka byla boží. Ale tahle fotka mě stála nervy…
Tak ještě aspoň jednou tolik. I když to je vlastně jozefčík, ten dá ještě dvakrát tolik!
Já když je vidím na statku, tak bych to nechtěla ani za zlatý prase 😀
Pro všechny milovníky koz jedna Jitřenka, která se mi kdysi neplánovaně dostala do ateliéru 🙂
A proč se zabýváte velkými psy, když v napadání vedou statistiky na plné čáře psi malí? 🤔
Věřím tomu, že taková kuchařka už dávno existuje.
Děkuji. Chodím několikrát do měsíce, protože sedavé zaměstnání a moje tělo to bohužel moc nedává.
…místo aby se nám odvděčila…
Kočka je kočka, nepolidšťujte.
Já budu dnes dlouho v práci, bůhví v kolik dorazím domů, ale když se podívám z okna, tak se ven nechce ani mně a věřím, že se nebude chtít ani smečce. Takže nějaká čuchačka domácí to jistí. Navíc mi po včerejší rehabce opět není vůbec dobře… uffff.
Před situací…
Ten Calming marker se ale právě trénuje až PO rušivce, tzn. ne preventivně PŘED nastalou situací. Když to vztáhnu na Vaší situaci - Calming marker použiju, až potom, co pes za plotem zaštěká, ne pár vteřin před tím ;)
Nedávno jsme tu řešili ty klikry, různě provedený povel dvěma psy apod. Hodně jsem nad tím přemýšlela a nad celou naší situací a pak přišla spásná myšlenka - narazila jsem na příspěvek od Psí nebojsové - Calming marker. Celou dobu totiž vnitřně cítím, že Elišky problémový chování vychází především z její nejistoty (někdy možná až strachu). Když jsem jí korigovala tvrději v domnění, že jde o rozcapenost, tak to bylo jen a jen horší. Tak jsem s ní začla opakovat Calming marker (už jsem ho před časem cvičila). A zázrak - ještě ten samý den (určitě i proto, že to měla čerstvě v paměti) jsem jí díky němu zabrzdila před agresivním výpadem. Takže pro reaktivního psa (a bojavýho) rozhodně víc než doporučuju.
V krmivech Anet objednají.
On nepejskař nedokáže některé věci pochopit nebo se vžít do mých pocitů.
Jak Vám rozumím! Tuhle jsem přišla z práce a doma zase nach*áno od Vasila. Tak říkám, že to už snad není možný, jakto, že když jsem doma já, tak je to celý den bez nehody. A ptám se manžela, jak je to teda sakra venčí? Jeho odpověď :"no tak nějak jak si vzpomenu…". To jsem kvetla zase. Tak jsem se mu snažila v klidu (to mi moc nešlo) vysvětlit, že u nácviku čistotnosti u takovýho psa je nejdůležitější pravidelný režim. Druhý den jsem mu z práce posílala sms, kdy má venčit a celý den byl bez nehody. Ufff, moje nervy…
Mám úplně stejnej plán. A když jsem vypustila psy na zahradu, sedli si všichni tři okamžitě zpět ke dveřím, takže mě v mým plánu jistě podpoří 😀
Jj, nic takovýho už nemaj právě no.
Mně by to ničení hraček ani nijak moc nevadilo, mně vadí, že to ty pitomci žerou. Všechno. Třeba právě ty provazy, rozeberou je na nitky a hádejte co jim pak visí ze zadků…
https://www.pesweb.cz/cz/utulky?__order=&dispozice=kocky&_by_gps=
Jo a máte zkušenost, jestli časem zmizí ten šílenej gumovej odér?
Elišku to baví hodně, pořád si to žužlá a pouští z gauče na zem a zase sbírá. Barču to tolik nebere, ale uvidíme.
Tak jsem nakoupila černý Kongy, zatím na nich není ani šrám, tak snad vydrží 👍🏻