Nj, teď byla dva tejdny celkem hodná, tak mě zase ukolíbala.
Nj, teď byla dva tejdny celkem hodná, tak mě zase ukolíbala.
Tak jako je mi jasný, že jsou lidi, kterým to prostě je krajně nepříjemný.
Já taky používám postroj k připnutí stopovačky do kroužku na hrudníku, při zašlapávání mi to přijde pro toho psa míň škodlivý nebo jak bych to řekla. Navíc je menší pravděpodobnost, že se mu do stopovačky zamotá noha, než když je připnutá v obojku.
Jak jinak, tentokrát se ale netrefila a já mám na předloktí podlitinu velikosti dlaně 😈 Takže má opět vojnu frajerka.
Zrzavci: tak si kupte nějaký nejměkčí nástavec a začněte s ním, to by mohlo fungovat.
Jinak já byla před deseti lety u zubaře, kdy mi dělali poprvé test krvácivosti dásní (máme v rodině parodontozu). Na stupnici 0-5 (5 nejhorší) jsem měla u všech zubů 4-5. Teď po deseti letech opáčko, z toho asi 4 roky používám sonický kartáček, a výsledek 0-3, takže super.
Ještě mě napadlo, jestli máte jen elektrický nebo sonický - je v tom rozdíl, sonický je šetrnější.
A to já na něj nedám dopustit, protože mě zbavil krvácení dásní, asi tím masírováním.
Právě mě tak vytočila, že půjde bydlet ven. A bez oblečku 😠
Děkuju moc, ale když vidím ty ceny, tak zůstaneme u deky… Musí jí stačit ta bundička za 16 kilánek… 🙄
Jéé dáte mi prosím tip, kde pořídit tenhle chumlací pelech větší velikosti (tedy ne na čivavu)? Chtěla bych ho pořídit Elišce. Ona se večer zachumlá do deky na gauči, ráno jí musím na venčení tahat násilím (dokonce i vrčí) a pak se běží zase honem rychle zachumlat. Tohle by se jí líbilo.
Ježiš film neeeee! Voni by se fšichni smáli a já bych u toho bulela!
Vasilovy záchvaty se omezily na naprosté minimum, řekla bych, že velký podíl na tom má ten difuzor s feromonama, protože když mi došel, aniž bych to věděla, tak se Vasil mírně zhoršil. Anebo to byla jen náhoda, kdo ví.
(tahle taky určitě přinese insipraci, žejo?)
Záleží, proč pajdá, ale co mám u starochů vypozorováno, tak většinou artróza a to se oblékáním výrazně zlepšilo. Prostě ty klouby když prochladnou, tak bolí o to víc - i svaly.
Los Kretýnos podepisuju. A pak si s tim dělejte, co uznáte za vhodné 😀
To bylo myšleno tak, že Vy sem budete házet fotos s bublinama a kalendář si já sestavím sama, jen se svýma čoklidama ;) Esli mi dáta práva ovšem!
Přesně tak! Dám Vám ještě letošek a pak se rozhodnu, esli to bude jen měsíční s největšíma perlama anebo týdenní - ale to byste musela letos pořádně máknout! 🤫
Chápu. Škoda 😕
Se z Vás picnu, fakt 🤣 už mám slušnou sbírku 👍
Ono je samozřejmě taky potřeba brát v potaz to, že ti psi (pokud nejsou venkovní) s námi žijou ve vytopených bytech/domech a ty přechody jsou brutální a změna teplot v řádech desítek stupňů.
Já se jen zeptám - když to stádo už rozdělené bylo, proč to teď už nejde?
Já třeba teď v neděli oblíkla všechny tři. Chumelilo a foukal hnusnej ostrej vítr. Eliška je hladkosrstá, bez podsady, klepe se furt, tu oblíkám pořád, jen měním oblečky podle potřeby od míň po víc teplý. Barča je čerstvě otrimovaná, takže se taky klepala, tak vyfásla pláštěnku s fleecovou podšívkou. A Vasil mi posledních pár dnů trošku pokašlával, tak taky pláštěnka s podšívkou. A byli spokojený, lítali, hráli si, vítr nevítr.
Já se obávám, že vzhledem k tomu, že jde o kobyly, tak tomu nezabráníte, pokud budou spolu.