Odpověď je naprosto jednoduchá: oblékat, když je psovi zima. A to musíte poznat vy jako majitel, který psa zná nejlíp.
Odpověď je naprosto jednoduchá: oblékat, když je psovi zima. A to musíte poznat vy jako majitel, který psa zná nejlíp.
To na klíně je Eliška. Vasil je toto na foto.
S tím čoko frbulem skutečně lze očekávat jen problémy, tahle barva není ani uznaná, nese s sebou spoustu zdravotních vad.
Morgáně bylo do tří let strašně krátký, dokonce kratší, než Madam, na kterou napasovat cokoliv byl fakt horor. A pak se najednou během jednoho roku natáhla. Krátká je pořád, ale sedlo už se na ní vejde.
Na nás sousedi neviděj. Ale slyšej. Vasila když zpívá. Radši sem se neptala, co si myslej 😄
Jo tak tahle nemoc k vám dorazila od nás. Není zač.
Smečka se venku nahání posledních pár dní, předtím ani ťuk.
Děkuji převelice ❤️
U nás silnice prosolené, takže cesta do i z práce cajk. Smečka se přes den naháněla aspoň na zahradě a pokračovali i doma. Pak čmuchali, blízali a hlodali - koberečky, podložky, kosti, sebe, mě… 😃 pak mi skákali po hlavě, břiše, nohách a všech ostatních částech těla, když jsem cvičila. Teď konečně klid. A Eliška si mě radši zalehla, pro jistotu.
Já sedím v kanclu ještě teď, ještě min. půl hoďky budu a pak ¾ hodiny jízda domů. Takže dnes taky bez venčení. Barču ale včera tak bolely nohy, že bych jí dneska asi stejně dala řízenej odpočinek. Takže dneska se bude čmuchat a hlodat.
No to je ten klasický obrtlík, který mám i já.
Gusťa je dobrej frajer (y)
Ty brďo, tak ten je hodně sofistikovanej, takovej jsem ještě neviděla 👍
Co to má Efík za fešnou bundu?
U nás drobně, ale hustě chumelí a fouká nepříjemný vítr. Ale smečka nadšená.
Koncovky se dají prodloužit až na 120 cm každá. Moje čubiny s tím problém nemají. V lese/na louce pak Elišku pouštím na volno a Barču přepínám na 10 m stopovačku.
Taky venčím se sedákem, do něj mám připnuté dva psy, třetího psa v jedné ruce a jednu ruku mám pořád volnou 👍🏻
Venku je dnes nádherně ❤️
Jela jsem uvážlivě přes Rynoltice.
Díky za objasnění 👍🏻
Co znamená “oplechovaná”?
Mám ráda překvapivé konce, jaktože tady vůbec nejsem překvapena? 😃
Tak se sněhem to u nás vypadá nadějně, zítra bude asi bílá procházka 👍🏻