Boží, už je uloženo s ostatními 🙂
Boží, už je uloženo s ostatními 🙂
…a já od Vás čekám na další díl komiksu, to si vo to úplně říká… just sayin´…
Ona je strašlivej spratek, ale zároveň tak děsně roztomilá, že mi vůbec nejde jí řádně vychovávat, protože jsem jak dement a pořád na ní šišlam a ňuňam… A ona to mrška moc dobře ví.
Dyš na mě takhle čučí, tak bych jí dala i vlastní ledvinu. Čůza je to ❤️
Já včera přijela z práce až v sedm večer, to byly vyčítavý pohledy…..
Měli to navlíknout tak, že pes šel po člověku a ten se bránil.
Když mi kdysi sousedova čuba popadla do huby mopsli, taky jsem byla v módu “popadnu cokoliv a jdu tě umlátit”, jenže ta sviňa byla strašně hbitá a rychlá.
Ony se ty diagnózy budou dost prolínat.
Přecijen jsem ještě našla nějaké fotky.
Přihlašte se, vyvenčíme (se) spolu 😉
A jinak zákaz je jen na jedný trase, ale mám pocit, že jen na kole, pěšky se může všude.
Kolem Hradčan to je náš rajón ;) Zrovna na Silvestra jsme tam byli, je to tam úžasný, nikde nikdo a ty rokle jsou boží, pohádkový…
Občas si půjčíme ze statku ;)
Já jen, že si to bez něj neumím představit. Teda právěže umím 😃
Tam nevidím ten obrtlík…?
Je to noname z Temu.
Používám rozdvojku (a roztrojku), hlavně je důležitý, aby to mělo obrtlík, jinak budete pořád zamotaný.
U nás tentokrát bez rachejtlí, sousedi dostali rozum, nejbližší petardy až tři km daleko 👍🏻 smečka si ani nevšimla.
My dnes dali náš oblíbený hradčanský okruh - Kravi rokle, Uhelná rokle, Smolná rokle… nikde ani živáčka. Vasil šlapal jak boreček, poprvé jsem s ním dala tak dlouhou trasu.
U nás stále mráz, bez sněhu, bez sluníčka. Zatím trávíme den takto, prochajda odpoledne.