Ad Smecta: taky jsem vždy u psů používala proti blití, je to prostě jíl, který zklidní žaludek, naváže na sebe srágory a vyvede je ven z těla. I já, když je mi hodně těžko od žaludku, popř. se mi vrací šťávy apod. si jí dám a to je okamžitá úleva.
Ale ano, Enterozoogel je v podstatě to samé s tou výhodou, že nemá chuť.
Prosím o radu, v granulích se absolutně neorientuju. Existují nějaké granule, které obsahují pouze jehněčí a rýži, a ideálně žádné další živočišné bílkoviny? A ještě taky, aby nebyly moc nabušené…?
A taky si vždycky říkáte, jak jsme na ty svoje herky přecitlivělý? Tam na to týpek hupsne, chvíli s ním ten koník bojuje a pak spolu vyrazí na několikadenní putování po stepích a tajgách, kůň celej den nese člověka, večer je přivázanej ke stromu a sezobne si pár stébel suchý travičky, kterou si vyhrabe pod stromem ve sněhu…
A všimli jste si těch utažených zadních podbřišníků?
A taky se mi strašně líbilo, jak si vyrobil ty lyže a jak na nich pak sjížděl ty krpály 👍
Vzhledem k tomu, že PP není žádným oficiálním (v legislativě ukotveným) dokumentem, tak nemůžete vůbec operovat s tím, že by prodej psů bez něj byl ilegální apod…
No vidíte. Mně zase vadí, když já jako chodec v reflexní vestě a s baterkou v ruce občas skoro uskakuji do příkopu, protože nějaký pospíchálek si chce o můj rukáv vyleštit boční zrcátko.