Nebo je to těžce začervená ovce odčervená před dvěma týdny a pacient není na baterky podáním léčiva zázračně okamžitě zdráv.
Nebo je to těžce začervená ovce odčervená před dvěma týdny a pacient není na baterky podáním léčiva zázračně okamžitě zdráv.
Antiparazitika dostala?
Co dát na zahradu místo nežádoucích pampelišek, aby to produkovalo pyl?
stačí vylézt na zahradu, nevím, co za stroje by nahradily sekačku, křoviňák, rytí a pletí.
Spondeo ac polliceor. to si dokonce i pamatuju. co jiného říkali ne, bylo to v červnu a byla jsem navlečená ve vlněným hábitu jak z harryho pottera, takže hlavní úloha bylo sebou neseknout no a pamatovat si to spondeo.
měla jsem kdysi kříženku mainky a byla to taková ta, no, jak se říká, typická kočka, pohladit jen někdy když chci. taková namyšlená.
teď mám 4x drůbežárna a jednou parkoviště před líhní a nemůžu mít víc koček, protože na to bych potřebovala letiště, aby se to tam všechno vešlo. protože vítaci, jakože jedu autem k domu a kočky se sbíhají, všimli si i sousedi a mazlící jsou všichni. rozdíl je max v tom, jestli ovlažují svojí přítomností i okolí (Jonáš jo) nebo jestli jsou tajní (většina lidí netuší že mám taky mourovatýho). Mezi sebou nemívají spory, v podstatě nejhorší “konflikty” vznikají mezi nejmladšími kocoury když jeden chce hrát a druhý ne, nebo ne tak intenzivně. Ale do postele se nakýblují klidně na jednu hromadu a navzájem si olizují hlavy.
ono to strašlivě záleží na individualitách a ty mají mnohem větší vliv než pohlaví nebo věk.
http://www.prodejdrubeze-beroun.cz/
musíte nakoupit rovnou tam, kde kuřice odchovávají. slepičář je jen překupník.
vůbec nejvtipnější na americkým bully je to, že to vede nějaký divnoklub a když hledáte štěňata tak se to děsně tváří papírově a asi si ty papíry i doma nějak na koleně vyrábí,
a 90% těch psů je merle
a přitom si ve standardu napíšou
BARVA A VZOR SRSTI Jsou povoleny všechny barvy a vzory srsti kromě merle/skvrnitého vzoru. Diskvalifikační vady: Merle vzor.
Krabice je jen věc zvyku a je to jednodušší na takové to běžné čuchání, protože to dosáhne i do křáku kam by člověk s krátkým vodítkem musel taky a zároveň není potřeba se bát, že pes prohlásí “já se vrátím”.
dá se normálně položit na zem, když je potřeba jí odložit, nebo se dá nosit v batohu stejně s sebou člověk tahá takový ty věci jako hovnosáčky nebo teleobjektiv.
v podstatě jediný, co to vyžaduje, je povel stůj a okolo.
dřemlík? tak to by mě opravdu nenapadlo, tundru za domem nemám, tak žiju v představě, že je to divná poštolka
ale je pravda, že mě ten ptáček zaujal nejdříve svým letem, totiž letěl velice rychle a obratně v takových osmičkách asi metr nad terénem, špičatá hubená křídla. nejdřív jsem si myslela, že je to krahujec. pak přistál na stromě u cesty a docela statečně pózoval, tak jsem ho z auta stačila vyfotit, ale nic extra, neměla jsem s sebou ani teleobjektiv. fotku v tom letu nemám, to by se nestihlo.
hodně to záleží. moje kočky teda hodně pečou spolu, kolikrát se i vítají a kdyby nějaká chyběla tak si toho teda všimnou.
je to typ O, takže nic speciálního, to je nejčastější verze.
poslední ano, ale ne ta první. a stačí opravdu ta první, ta nakažlivost samotná se postará o zbytek, na to opravdu netřeba agentů eu, aby rozšiřovali nákazu po jednotlivých farmách.
hele hrknout třeba ovci do kufru a prostě jet je velice jednoduché. kdy jste naposledy někde stál na hranicích a kontrolovali, co vezete?
njn. to je prostě symbol dnešní doby, hlavně ve ficově království. věřit tomu, že z té první maďarské farmy je to na slovensko co by kamenem dohodil je prostě obtížnější než věřit, že je to spiknutí.
správně. a takovou tu prupovídku o hraní šachů s holubem.
musíte být smutný člověk.