tak tam dejte jehnice. nechci vám křivdit, ale 99,999% lidí, co chce ovce na trávu, má stejně takový plácek, že to ovce to léta vypasou a budete rád, že je můžete přestěhovat do mrazáku.
tak tam dejte jehnice. nechci vám křivdit, ale 99,999% lidí, co chce ovce na trávu, má stejně takový plácek, že to ovce to léta vypasou a budete rád, že je můžete přestěhovat do mrazáku.
s nekastrovaným kocourem se nedá žít, je podobně nadržený jako nekastrovaná kočka a navíc smrdí a značkuje
a kočku obtěžovat bude. jim je to jedno, nevykastrovaní bráchové lezli jeden na druhého.
Procházka prej dobrý
tak pokud takový trus není pořád, ale prostě občas něco takového objevíte, je to cekální trus, netypické barvy a řídký. prostě trávení ve slepých střevech není ok, je tam nějaká dysmikrobie.
to je pěkný plán, ale Nora vypadá, že se chce nechat vyhnat strašně moc, takže se hecnu a půjdu aspoň na malou.
kdybych si pořídila štěně tak to okamžitě ví celá ves včetně starosty, stačilo by jednou vyjít z domu.
ten trus není normální, ale bez dalších informací, z nichž nejpodstatnější je, jestli jsou takové výkaly všechy, je to jen diskuze o hovně.
jestli máte v chovu salmonelózu, pak je jediné řešení léčba podle kultivace a citlivosti a to až do negativních výsledků, případně do vyřazení jedinců, co i přes léčbu zůstávají bacilonosiči.
cokoliv jinýho je paskvil.
a japato chcete uchovnit psa, když k uchovnění je potřeba, aby se pes zúčastnil veřejné akce nebo svodu, kam bez uší nesmí?
možná jsou všechny u mě
sýkorka zrovna není zvíře vnímavé na ptačí chřipku.
tak to obvykle nebývá u zvířat, co nebydlí v evropě. ono vymýšlet česká jména pro všechny zviřátka na světě, to by byl takový zbytečný flex a stejně by si to nikdo nepamatoval.
v češtině je kondor prostě všechno z čeledi kondorovitých. naprosto logická záležitost.
jj, tyhlety vlhké skály, to je skvělé naležiště a když se k tomu člověk přiblíží na 20 cm s makro objektivem zjistí, že je tam toho 3x tolik než se zdá z dálky
tam by se fotily mechy a lišejníky !
jako nezlobte se na mě, ale náhlá smrt je z plného zdraví umře, ne tři dny je hodně divná a pak umře
oni jaksi ptáci nemají úplně moc možností, jak projevit nemoc, a divné chování a totální vyhubnutí vám musí stačit.
to je hodně častá věc a v dnešní době pěkně řešitelná, akorát to trochu stojí, buď můžete nové auto vyměnit za radionuklidy nebo se prostě do konce života podávají léky (a bere se krev)
ale moje kočka koko s tím žila třetinu svýho života
asi nesouhlasím. žraní peří nebo kanibalismus umí krásně i hejna s kohoutem a někdy je kohout i jedinou viditelnou obětí zobání peří, prostě proto, že má srpy a závěsy.
je celkem pitomost, aby bylo oplozené vejce nějak bohatší než neoplozené. záleží čistě na zdravotním stavu a krmení té nosnice. a pak se okamžikem snesení biologická hodnota dokáže jen snižovat a to platí pro konzum i pro násadu. prostě jakmile je vejce venku, už tam nic nijak nepřidáte.
však se svými zvířaty komunikuji naprosto konkrétně a nepřipadá mi na tom nic divnýho.
na nohy ještě dobrý. šikovný kozel postříká i vous, proto ho taky má.