Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.11.2025, 07:52:23
dlouhý vlasy jsou praktický v tom, že člověk s nima nemusí nikam chodit
ale na drůbežárnu je to praktický už méně, protože ten mokrý cop může být mokrý klidně i do dalšího rána
moc krátký je taky špatný, s tím se zase musí chodit často
tak jsem to nechala zkrátit na něco mezi a to je praktický, může a nemusí být rozpuštěný, sprchovat se do taky pořád dá a stejně, co jsem stará čarodejnice, musím v nějakých intervalech chodit na zatření, tak se to při tom vždycky zase střihne.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 07.11.2025, 12:15:06
onehda jsem zvládla dokonce tetanovku i odběr jen s lehkým hysterákem, ale naštěstí jsem stačila předem vysvětlit, co se všechno může stát, když se na mě půjde s jehlou, takže dobrý 😀
Na druhé fotce je Mňauk v procesu chočení. Docela dobrý na zvíře, co jsem si ho musela polapit a pak pár dní postupovat podle návodu z Malého prince, kdy jsem sedívala kousek od něj a nic jsem neříkala.
Blíž si sedal on, nejdřív děsně nenápadně zezadu abychom na sebe moc neviděli. A teď se té ruky, která ho příšerně děsila, nemůže nabažit.
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 03.11.2025, 13:08:10
záplavová zóna jo, ale ne čtverka, prostě stavět se tam určitě může. akorát pojistka bude lehce drahá, ale to může být developerovi, co to postaví a prodá, celkem jedno.
má štěstí. není to totiž tak, že každý rok je všude stejný tlak nákazy. mxt je vyloženě nemoc s přirozenou ohniskovostí a mor jde v takových nepravidelných vlnách.