🤣🤣😂
Příspěvky uživatele
Doron
Anonymní:Za jméno děkuji, viděli jsme se o víkendu, mám nějaké úkoly a uvidíme, jak to u nás bude fungovat (musí). Největší sranda ovšem byla, že jsem tam jela s ní, jako štěkačem.
Celou hodinu mi vzorně seděla u nohou a zatímco by normálně komentovala cvrkot kolem sebe, tady se jen rozhlížela a ani nebafla.
To je teda potvůrka 🤣! A ona jinak štěká i jinde?
Za námi jezdí Luboš domů, ale na to má míň času a je to dražší. Taky jsme řešili problém se štěkáním na nájemníka. To byl teda jinej případ, protože na něj štěkal hnusně a byl to problém, když jsem nebyla doma. Byl to jedinej člověk, na kterýho byl někdy nepříjemnej, nevím přesně proč.
Tak moc držím palce a dejte vědět, jak se to vyvíjí 😊 .
tetrivek:Tak se taky pochlubím budeme mít štěňátko fenku čuvačku. Už odpočítáváme dny. Stavíme novou boudu. Pořizuji mističky, hračky a poohlížím se po granulích, i když krmíme masem, chci aby měla všechno. Těšíme se na ní všichni včetně psí smečky, slepice, kočky, králíci a ovečky. Protože se všemi bude žít, dávat jim pusinky a hlavně hlídat. 🐑🐇🐓
Miluju čuvače ! Měla jsem jako dítě čuvačí kámošku v Jizerských horách, ona si mě dobře pamatovala, i když jsem jezdila jen na prázdniny.
Je nezapomenutelná ❤️.
Plaka:Už pět měsíců? Přijde mi to jak včera, když jste se tu prvně optala na brijáda. 🙂 Podrbkejte pana chlupáče, bezva, že si s klukama tak sednul. Hele, nebýt toho sheltiáka onehdá na hlídání, nebyl by pan chlup?
Nebýt šeltiáčka, tak by nebyl. Teda nebyl by u nás😊.
Ale po Albíkovi se mi pořád stýská. On byl u nás šťastnej…Ale hodně se naučil , neobtežuje už sousedy štěkotem a poslouchá, panička to přičítá tomu, že dospěl, zatímco byla v nemocnici 😅.
Gratuluju🥰 !
Plaka:Doron, Rezzy, vám se štěňátka začínají přesouvat zvolna do dorostenců! 🙂 Krásní pupikové, eště mají jehličky nahoru zahnuté nebo už to začíná přezubovat?
Framovi je zrovna pět měsíců, zoubky už skoro všechny vyměněný !
Je to děsný, jak to letí..
A ještě skoro nic neumíme 😅.
Umí jenom “sedni, lehni” , to vypadá asi tak, jako když si sedá nebo lehá slon v cirkuse, přivolání a “lehni si sakra a spikej”😔.
Acher, náš Gučák to taky dřív občas dělal.
Teď mám toho štěníka, krmím ho čtyřikrát denně a starší kluci při té příležitosti taky vždycky něco dostanou.
A od té doby se to nikdy nestalo..
Prosím vás všechny pěkně, už se nějak dohodněte a tu slepici konečně zabijte 🤣🤣😅!
Ale tak je to stará metoda..
Já bych se se na to asi radši nedívala.
Moc zajímavé, co píše Varaxi, já vždycky myslela, že se požívaly jen k pouštění žilou..
A bolí to?
Není tvrdohlavá. Má bolesti a může být i psychicky otřesená.
🤣🤣🤣
Ťuk, ťuk, ťuk, nám už se to dlouho nestalo.
Máme tady nedaleko zahradní restauraci, úžasnou, ale vůbec tam nechodím, protože tam kraluje agresivní bulík, kterýho jeho pán vůbec nemá pod kontrolou. Když byl Dorouš malej, zdeformoval mu ouško,. Dorona to ve vztahu ke psům nijak neovlivnilo, je vyloženě přátelskej, ale po tomhle konkrétním by šel. Tenkrát tomu nešlo zabránit, protože jeho páník ho schválně pustil pod stůl, kde Dorouš ležel.
Gučáka jednou napadl vlčák bezdomovců, bylo to v noci na zastávce, spal pod lavičkou a já ho neviděla. To bylo dost dramatický , naštěstí jsem měla takovou kabelku z hodně tvrdýho plastu, tu jsem roztočila a začala ho mlátit, jak jsem byla plná adrenalinu, tak jednu chytil i pan bezdomovec, kterej se vzbudil a šel to rovnat 😔. Z Guči se tím žádnej labil ani rváč nestal, byl už taky hotovej dospělej pes, ale tu zastávku si od tý doby vždycky dobře prohlídne.
Psi opravdu nejsou blbý přece..
Nojo, to je ten šok na červenou barvu 😅.
Vám řeknu, co se mi stalo, ale nesmíte to nikomu říct 🤣.
Jsme postavili psům boudu velikou, jen tak aby se přes den mohli schovat před deštěm, nebo ležet na plochý střeše a pozorovat ulici, jinak spí doma.
A já učila Gučáka :“ Běž do boudy." a :“Hop na boudu." No, nakláním se dolů a : “ Běž do boudy!”, a on si to spletl a s obrovskou razancí vyskočil nahoru a dal mi šílenou ránu do nosu. Krev začala stříkat proudem, bílý šaty od krve, boty od krve, na zemi kaluž, ruce od krve..
A já se slyším jak volám: “ Mámoooo!!!”🤣🤣🤣
Teda docela trapas, v mým věku, už jsem byla trojnásobná babička 😅.
No, a odstranit se to dá tak, že pes pochopí, že tyhle situace řešíte Vy.
Než jsem to sesmolila, už jste napsala za mě 😊.
Přenesená agrese je něco jiného.
Tady bych spíš mluvila o strachové agresivitě.
Já se vždycky snažím, aby moji psi neudělali jako štěňata špatnou zkušenost, důsledně je chráním do roka, spíš do roka a půl , nedovolím, aby si na nich někdo honil triko. Pak už se s tím případně nějak porovnají, ale stejně to řeším za ně, žádné rvačky nedovolím. A to mám docela velké psy.
Chovatel Vaší fenky má pravdu, když dovolíte, aby ji někdo napadnul, získá zkušenost, že to musí řešit sama a může to řešit agresivitou.
Musíte na ni dávat pozor, dovolit kontakt jen po domluvě, a to s milými a socializovanými psy. Ne, že se na ní nahrne každej hamtala, kterýho potkáte . Nesmíte ji prostě nechat, aby si to vyřizovala sama, je pod Vaší ochranou 😊 !
A méně je někdy více, stačí pár kámošů, kteří jsou v pohodě a se kterými se cítí dobře.
Ten si tedy pěkně pustil žilou…
A obyčejnej Pantheon jsi zkoušela ? Ten ve spreji ? To mi vždycky pomohlo na popáleniny nejvíc..
U nás taky trochu divočina, ale odnesla to jen větev z vrby.
Co ruka Jani? Trochu lepší?
Moc Arnoldovi gratuluju 🤣🌷👍 !