Odpověď na příspěvek uživatele efe z 04.10.2023, 13:43:54
Já myslím, že v začátku se to chytit dá. Přítel měl taky při chemoterapii neuropatický bolesti a takovou tu neobratnost ( třeba si nemohl zapnout knoflík, otevřít pětku, klasika).
Vymyslela jsem,že že by na to mohly fungovat jedny antidepresiva, kamarád je naspal, potíže úplně odezněly.
Tak to povídám primáři onko, no , vůbec ho to nezaujalo..
On je to imunomodulátor, blokuje činnost některých enzymů zodpovědných za alergickou reakci.
Lék na alergickou dermatitidu , ne lék proti svědění. Když má svědění jinou příčinu, nezabere.
Gučák ho čas od času bere, zkušenost s ním mám výbornou. Užívání má určitá rizika, ale výhody za mě převažují. Když to Guču chytne, je to hrůza, paciny vykousaný do krve, začne hubnout, je mu blbě.
Jestli jste ho pejskovi nějakou dobu dávali a pomohlo to, je víc než pravděpodobný, že je alergickej.
My dneska měli na návštěvě kamarády s dvěma holcičkami, osm a deset let, šli jsme na výlet po okolí. Psi byli z holek úplně nadšení, protože ony byly nadšené z nich.
Nechala jsem je, ať vedou Guču a Dorouše, byla jsem opravdu překvapená, jak hezky se psi chovali. Šli na prověšeném vodítku, hubu rozesmátou, ohůnky rozvrcené, úplně si to užívali. Kdyby je vedl nějaký cizí dospělák, vymetli by s ním. Popravdě si to úplně neumím vysvětlit..
Bylo krásně teplo, tak jsme se i koupali, v rybníku byla ještě pořád příjemná voda , Framík tam dětma řádil jako blázen, už je dobrý plavec.
Jedinou skrvrnou na krásném dni byla velká svačinová a ponožková loupež pod taktovkou Dorona. Zatímco jsme byli ve vodě, roznosil holkám ponožky a taky záhadně zmizely jejich obložené housky .