No já si koukám zase čtu, co chci a ne co je psáno…
Takže čtu “Můj ideál je pitomeček s malou zahrádkou….” tak jsem si říkala, že by se mi teda taky nějaký pitomeček hodil a klidně i s velkou zahrádkou, pokud by jí zvládnul udržovat…. 😄
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 25.09.2023, 10:44:35
Tak na druhou stranu, pes může košíkem udělat opravdu ošklivé zranění.. A psi, kteří ho nosí se s ním naučí dobře zacházet a vytloukat i když je to nikdo neučil.
A strach o dítě udělá hodně, strašně zvedne adrenalin. V zimě jsem jela s vnoučkem už za tmy domů a na zastávce mě začal obtěžovat úplně ožralej chlap ( je tady taková sociální ubytovna), byl v takovým stavu, že si ani nevšiml, jakýho jsem věku.
Být sama, možná bych se i bála, ale ta obava a zodpovědnost za dítě ve mě vzbudila úplnýho démona😅. Myslím, že je to nějak vrozený .
Asi na sebe podají vzájemně žalobu a jsem zvědavá, jak soud rozhodne.
Já pro zákaz zbraní určitě nejsem. Dopadlo by to nakonec tak, že relativně slušný lidi , kteří respektujou zákon, by je neměli a zločinci by si je vždycky nelegálně opatřili. A my slušný bysme se případně neměli jak bránit.
Být tady můžou, ale porušovat naše a EU zákony ne… Mně se to nějak nezdá, proč by důchodci z Rumunska jako chtěli sedět na Václaváku? To je org. zločin.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 24.09.2023, 21:22:09
Tak, ony jsou ty gangy dost ostrý.
Kdysi dávno se mi stalo, že mě oloupili v tramvaji, skupina cizinců, vytáhli nůž, dala jsem jim mobil i kabelku. Pak jsem se styděla, že jsem se nebránila.
Jenže. Nahlásila jsem to na policii , asi jsem nebyla jediná. Vzali to vážně, nasadili tam policajta jako kafku, do tý tramvaje číslo 22.
No, a za dva týdny čtu v novinách, že těžce pobodali policajta v civilu na náměstí Míru v tramvaji č. 22 ☹️.
Se vší pravděpodobností se k nim nechovají pěkně. Prý tam měli i kojící fenu s malým štěnětem a přesně, je mi líto toho psa, co musí celý den sedět. Jeden pes při kontrole KVS vyhublý , druhý ve špatném zdravotním stavu. Kolem nich prý ochranka, která nedovolí natáčet.
Žebrání se psy mi opravdu nevadí, ale musí to mít nějakou štábní kulturu. Včera k nám před dům zrovna přišel pán se psem, (vypadal jak velkej knírač, ten pes😊), a prý jestli nepotřebujeme pomoc na zahradě, že spolu bydlí ve stanu a jestli nemám spacák nebo nějaký deky. Byli oba sympatický, pes teda trochu víc 😅. Tak jsem pánovi dala pětikilo a péřovou bundu, říkal, že psovi koupí ty nejlacinější konzervy v PENNY a sobě chleba a krabicový víno 😔. Byli to takový parťáci, co se spolu probíjejí životem, fakt bylo poznat, že se mají rádi.
Tohle, co dělají ti Rumuni, je takový otrokářství.
Hele, zajdu se tam podívat a podám zprávu. Takhle to je" jedna paní povídala…".
To je hezkej článek. Mám tyhle bezdomovecký psy ráda , většinou jsou milí a dobře socializovaní. Ale ten vztah musí být reciproční, jak říká ten pán: Já se starám o ni, ona se stará o mě.
Tohle ale bezdomovci určitě nejsou . Jsou to prostě povoláním žebráci . Ti psi nemají hezkej život. Ty lidi mi připomínají medvědáře, který jsem vídala v Rumunsku a Bulharsku.