U nás se stal zázrak a všichni psi v našem lese jsou na sebe tak hodní! Ťuk ťuk ťuk!
Potkali jsme sympatickou paní s mopsem a fenkou italského vodního psa, chtěla ji socializovat s velkými psy, tak jsme šli spolu , fenka se krásně osmělila .
Ještě jsme se míjeli na volno s barvářem a taky úplně v pohodě, vychovaný pes, co se umí ke psům chovat.
A Framík se naučil chodit u nohy bez vodítka!
Povídám mu “ u nohy” ( “k noze”mám vyhrazený na cvičení poslušnosti) a on se přiřadil a šel jak ovce , asi půl kilometru přes ves. Já to nechápu, ještě včera to neuměl , asi mu nějak skokově dozrává mozeček. 🤣
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 11.05.2024, 20:41:22
Aluško, Vy jste strašnej střelec!
Ještě se dá hodně zachránit, fyzio cvičení na to je, ale poskakování to není.🤣 A ledovat byste měla, když je to horký, několikrát denně, mraženou zeleninou zabalenou v ručníku.. A dobrý široký boty a různý pomůcky, který drží palec ve správné poloze existují..
Bych Vám do toho nekafrala, ale moje trenérka mi to opravila , jakože úplně , byl to téměř zázrak .😇
Hihi, mít to Váš pes, už to tady všichni řešíme, ale u Vás: “ Ještě můžu chodit.”🤣🤣🤣
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 11.05.2024, 09:34:28
To si nemyslím, že by psy nesnášeli pach alkoholu, ale opilý člověk se někdy divně chová.
Můj první pes , německý ovčák, přímo hospody vyhledával 🤣, v době, kdy jsem byla ve škole, ho venčil náš hodný soused, pan Koloc, a po vycházce zřejmě ještě obrazili všechny tři hospody v okolí. Když jsem pak chodidla se Sandym po vsi s kočárkem, bylo mi divný, že míří do každý hospody, jde přímo do kuchyně a všude ho srdečně zdraví : “ Dobrý den, pane Sandy!”
V každým případě mi pes, který někomu urve kus tváře a ještě jí sežere, úplně cajk nepřijde, ale možná jsem moc uzkoprsá..
Měla jsem po babičce takové ty klasické co se zavazovaly za krk a okolo pasu a nosila jsem je coby podstatně mladší,ale už nejsou a jiný už jsem si nepořídila.
Tak jsem koukala a ještě jich v šuplíku pár mám!
Nejkrásnější je oranžová, s vyšitou rybou a kočkou, ta se nosí jen na Vánoce. Jako.., je opravdu šik !🤣