Kilian:….včera jsme byli s Kelisem pozvání na CACIT do Dobříše jako prezentaci asistenčních cviků ..konečně se Kelišovo tlapka dotkla trávy na které startují mistři sportovní kynologie….bylo mi tedy mdlo vystoupit přede všemi, ale nakonec i pře moji nervozitu a napachovani trávníku poslednímu startujících haravymi fenami jsme to dali a prý se to i líbilo….předvedli jsme svlékání mikiny, sundání a podani pantofle, sundání a podani ponožky a rukavic, přenesení různých předmětů: platební karta, klíče, nůžky,bankovka, mince, sklenice na víno a vývrtka, přenesení cigarety a sklenice na víno mělo velký aplaus….zlatým hřebem ukazky byl naprosto predpisový aport s buřtem ….
Velká gratulace tobě Evi a Keliškovi, on je fakt vyjímečné zvíře, myslím, že lepšího pejska už mít v životě nebudeš, je to prostě ten top pes, sedli jste si a taková souhra, to se myslím stává jednou za život. Máš štěstí na super cvičák a super lidi, bez jejich pomoci by to bylo mnohem těžší, važ si toho. Taky jsem měla moji top fenku, s kterou jsme si sedli, bohužel odešla příliš brzo. Můj nejlepší pes a nejmíň se dožil. Jiný takový už nikdy nebude. A vystoupit na CACIT DOBŘÍŠ, to je opravdu velká pocta🌹