Trickyvoo:No já jsem sova neskutečná, kdyby mi to nebylo blbý, tak snad chodím spát až ráno. Nicméně pokud mě nenutí nic ráno vstávat, ráda jdu spát ve dvě a vstávám v půl desáté. Do práce nyní chodím na osmou, ale minulý týden jsme museli stávat na půl sedmou a s mužem jsme do sebe lili kafe už v devět, abysme vydrželi do konce pracovní doby.. a to jsem dřív vstávala na šestou a když jsem viděla psa, jak na mě mžourá a odmítá vstát, jen mě to utvrdilo v tom, že vstávat takhle brzy je proti přírodě. Malině se někdy nechce vstávat ani před sedmou.
Ponocuji a pak ráno vstávám a nadávám si, že jsem nešla dřív spát a že zítra se polepším, ale pak přijde večer a ze mě v drtivé většině ta únava zase spadne a nakonec jdu spát pozdě…
Mám to úplně stejně jako vy, jsem sova, klidně půjdu ve 23 hod. uklízet barák. Když jsme dělali s manželem noční 12 (18-6 hod) psovody, lítali jsme v noci po pochůzkách, padla 22 hod. on byl zralý na spaní, já jsem ožívala a noční až do rána v pohodě. Ráno jsem padla do postele a usla, jak špalek až do odpoledne. On přes den prostě nemohl spát. I teď usíná u zpráv v televizi, což já nechápu. Nechápu ani to, že v 6 ráno už je se psem na zahradě, a to vstávat nemusí a denně tak vstává, hážou se aportíky, hračky, prostě pes už je v plné aktivitě. Já, když usínám okolo 1 v noci a vstávám ve 4,50 hod. do práce, jsem celý den úplně mimo.