Když málo krmíš, dostaneš prt 😛
Když málo krmíš, dostaneš prt 😛
Já vyloženě nesháním, spíš tak pokukuju(přeci jen ještě držim smutek 🙂), ale tyhle sou fakt suprový.. Krásný, venkovní, žádný peřiňáci 👍
Tak to vočouzený z motorovýho prostoru už má domov.. Škoda, to se mi líbilo i s tím jak bylo nalezený 🙂
Mám to tady kousek, tak sem jim psal, jestli se jim podařilo kotě někam usadit, nebo jestli je k dispozici.. je to z 8.7. tak už asi nebude.. ale je to božan, packy od mouru a sazí a má zdravej uličnickej kukuč 😍
Je to tak, no.. Jen když si představim, že já bych nějakýmu o dvě hlavy vyššímu kulturistoj co tady chodí vedle do fitka pleskal políčky se slovama "to čumíš, tatare, viď" a von by za přihlížení vostatních zdrnul za kopečky 🙂
🙂 Stáňa je kohout 😄 Teď už mám kohouty oddělený od slepiček, ale velký a malý sou spolu.. Kohouti se perou tak nějak mezi sebou, ale zajímavý je, že ve slepičí části ty zdrobnělky dávaj pokouřit těm velkejm.. Se divim, že si to nechaj líbit, sou snad třikrát těžší..
JardaPecival:Poznej deset rozdílů 🙂
Poznej deset rozdílů č. 2 aneb sága pokračuje 🙂
Já mám nejradši černou s bílou kresbou 😍 Ty v tý krabici sem dokonce sám asi 14dní kojil(peklo), pak se jich ujala druhá, Přejeli jim mámu, nejlepší kočku co sem kdy měl..
U mě kočka/y u baráku musej bejt, myší odpuzovači a “likvidátoři” zbytků z kuchyně jsou perfektní..
p.s. ta moje druhá fotka není jak je přejetej 😄 von měl ve zvyku takhle vobrácenej s roztaženejma packama spát, přejetýho sem ho nefotil 🙂
A já jdu zakopat kocourka.. Večer ještě se mnou sypal slepicím pšenici, pak když sem šel v deset zkontrolovat kurníky, už ležel na silnici ztuhlej.. Když pominu jednu kočku co sem chodí sporadicky, sem po 25ti letech úplně bez koček 😟
Na dnu je dobrejch spousta veci.. tresne, tavenej sejra, kmínova polivka, tavenej sejra, tresne, rohlik, kminova polivka, tavenej sejra, nebo treba rohlik s tavenym sejrem.. jeje, moh bych pokracovat 😄
Dvanactku sem prestal pit 2009, kdyz sme delali strechu.. parkrat me “zachranila” dobre drzici podstresni folie, kdyz sem spad ze stresnich lati.. tak sem presel na desitku a zustal ji vernej..
A nenazranej ted s tou dnou uz taky moc nejsem, to sou uz jen takovy zachvevy, jako kdyz dedci vzpominaj, jaky to bylo zamlada z holkama a co vsechno by s nima dokazali delat 😄
Sou bozi.. uplne jako tucnaci..kdyby clovek moh, zulibal by je 🤩
(se zelim, nebo spenatem) 😂
Bodlinka:hranolky, bramboráky, francouzské brambory, brambory se zelím, bramborové knedlíky, bramborové šišky s mákem, bramborové taštičky s povidly
pokud to nechci skladovat měsíce, tak budu muset máknout
Z brambor je nejlepsi veproknedlozelo anebo rizek v troube na sadle.. A nemusi to bejt ani moc prorostly. Staci k tomu jenom poridit si selatko a pak uz jen brambory a brambory a brambory a brambory.. Miluju brambory 😂
Koťatům nosí kočka myši ve stavu podle toho, jak sou koťata mladý.. Když nastane čas zařadit myšky do stravy, přinese živou, naučeným “kusem” kousne myš za krkem a zabije ji úplně.. Postupem času, jak koťata stárnou, "umrtvuje" je čím dál míň, nechává je přizabitý, pak úplně živý..
To je jiná liga než slepačinky 😄
Já co viděl toho jak zaútočil u mě, tak ono to zas tak slavný nebylo.. Lovil docela nemotorně, dost mu to trvalo.. Věřim, že kdyby teď zaútočil na kuřata, tak kdyby se dva/tři velký kohouti hybridek co mám do něj pustili, neuspěje.. V každým případě krocany pochválit a podrbat na hudrovadle 😄
Joo, dnes su sliepky ceneny tovar 😄
I u lisky by precijen melo bejt peri po zapase.. spis jestli to nebyl samotnej starosta 😄
Díky moc, zejtra prostuduju 👍 mám mrazák narvanej masem, plnej dvorek kuřat “těšících” se na poctivou a hutnou polívku a ta hnusná nemoc mě donutila dneska hledat, jak se dělá zeleninovej vývar 😂