Ch:
To je božanský 🙂 To je přímo vaše?
Ch:
To je božanský 🙂 To je přímo vaše?
Tak tak.. Zavřít ty bestie do klecí, to si zasloužej!!
to víš, sem zvyklej na to přeceňování od sebe 😄
kometa:Jestli to není AI (dneska jeden neví), tak je to sakra bojový kocour (kočka).
je.. to vidíš na nepřirozenejch pohybech.. ostatní slepice vzadu na hnízdech, žádná panika.. celý to je nepřirozený..
Tohodle by měly bejt prostý, bych řek.. Ale nebojte, ony si nachytaj postupně svoje, nový čerstvý parazity 🙂
Nojo, to je pravda.. Samec by měl ke čtyrem nohám ještě jeden obtisk navíc 😄
A co je tótó? Zajac?
Sou asi 2-3 dny starý a asi 40cm dlouhý..
A copak? Zrušenej byl jen pro hrabavou a vodní, ne?
Honza nebo Jarda, hlavně že to nebylo třebas Jituška 🙂
Arpalit a Ivermectin dělat nemusíte, když máte jistotu, že nejsou zavšivený, začervený, s počínající vápenkou a nebo vám tohle všechno nevadí 🙂 Jistotu tady já nemám a vadí mi to.. Lonskýmu taky běhalo cosi v peří.. Takže za mě prevence.. On si člověk může dotáhnout i choroby, proti kterejm tomu moc neudělá, tak aspoň pořešim to málo, pro co něco udělat můžu..
70 slepic zabila a jen 1000,- odměna?
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-moravskoslezsky-kraj-liska-s-jantarovyma-ocima-na-novojicinsku-decimuje-chovy-slepic-vypsali-na-ni-odmenu-40556815#dop_ab_variant=0&dop_id=40556815&dop_req_id=Gc5DwE4gLc2-202601100914&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
honzapm:Sláva - kohout JE. 🙂
A na fotky si bez problému počkáme.
My toho našeho němčoura taky ještě nefotili.
Možná až na travičce.
Mno, sláva to byla, to jo.. I sousedka co šla okolo se zastavila podívat 😄 Cesta nám pěkně uběhla, povídali jsme si, už vím, že nemá rád kruhový objezdy.. Přijel sem vymrzlej, nechtěl sem mu v autě topit jak v armovně.. Doma dostal samotku v karanténě, dávku Arpalitu na nohy, na prdelku a po australsku pod křídla.. Přes uličku byly vyloučený dva nebo tři kotce pro silný zavšivení.. Ňamyňamy.. Na zejtra už je domluveno pár kapek Ivermectinu.. 14dní má o domov postaráno, pak ho čeká pro něj i pro mě nejhezčí období, seznamování se s holkama.. Jinak pro špičkové chovatele asi nic moc, 92bodů.. Za mě má mírně odstávající trn a černá kresba na břichu, jinak se mi líbí.. Jeho “brácha” od stejnýho chovatele vedle měl pro silně odstávající trn výluku, tak uvidím, co od něj bude za potomky.. Risknul sem to..
Jinak všechna čest posuzovateli(J.Baborák) Vyandotek za písmo, poprvý sem si ná výstavě krásně počet v lístcích a moh porovnávat se skutečností 👍
My máme tak 5- 7? Mám rád sníh, měl sem tři tejdny dovolenou, mohlo se to ukázat.. Škoda, no..
Jójó, sněžilo.. Jestli máte sněhu moc, pošlete nějakej sem, beru všema deseti..Tady máme tak 1,5m, ale u silnice z vyhrnování 🙂
Mno, nejelo se dneska nějak libově..
A to sem šel zrovna do karantény fotit kohoutka, co sem si přivez z Lysý.. Místo fotek mám prd a nervy v kýblu 🙂
honzapm:Občas to dravci neodhadnou a pak jsou rádi, že aspoň zvládnou odletět.
https://www.facebook.com/reel/2088478171977810
Pěkný 😄 Sem si taky řikal, kdyby se nebály a 2-3 se do něj pustliy, udělaly by z něj fašírku.. Bohužel to příroda zařídila jinak, no..
Mě tenkrát slovil zdrobnělku, myslel sem že to bylo letos v únoru a ono to bylo už v 2024.. Od tý doby klid.. Až teď tohle.. Slepice sou většinou zalezlý, ikdyž teď poslední dobou se sněhu nebojej a trajdaj.. Néchávám je, ať si dělaj, co jim je libo.. Zdrobnělky mám vzadu na poli, maj 8x3 voliéru a 6x3 foliák, ale není to mezi sebou uzavřený.. Mezi volierou a foliákem asi udělám nějakej tunel, tam by to mělo jít bezproblémů, u velkejch ta možnost není.. No, nějak to musim pořešit..
Tak radost z novýho kohoutka střídá těžkost z útoku.. Tohle krahujec nebude.. Na velký slepice, šel vyloženě po nich ☹️ Byl sem na zahradě zrovna, řev takže sem ho vyplašil, ale na jak dlouho 😕
No tak ono u mě to tak skoro je.. Já to nezavařuju jako uchování masa na dlouho, ale protože mě to chutná.. To samý když suším nebo udím maso, nemám to na vejlety někde do hor, ale na párdenní pošušňání 😍
Jak rychle se to namnoží do nějakýho nebezpečnýho stavu? Mám tím namysli prevenci, že to rychle spotřebuju?