Spíš do druhýho dne/ novýho spuštění, ale nedokážu říct.. Nevěnoval jsem tomu pozornost, bral jsem že po přesunu si to musím znova zaškrtat, ale dochází mi, že to vlastně dělám pořád.. Zkusim se na to soustředit a dám vědět..
Spíš do druhýho dne/ novýho spuštění, ale nedokážu říct.. Nevěnoval jsem tomu pozornost, bral jsem že po přesunu si to musím znova zaškrtat, ale dochází mi, že to vlastně dělám pořád.. Zkusim se na to soustředit a dám vědět..
Mě si to nepamatuje vybraný kategorie v diskuzi.. Používám 3 počítače(W10+chrome), dělá to mi všude.. Může to bejt tak cca 3dni zpátky, kdy to začalo.. Přihlášení mi drží bezproblémů..
.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-vyhuble-slepice-bez-peri-vzajemny-kanibalismus-veterinari-zasahovali-v-chovu-na-brnensku-40563037
pro prachy vše 🤮
Tyhlenc krmítka, kde se otevírá krmnej prostor nahoře mi sou proti srsti.. Stačí jedna zobající slepice stojíc (otevírajíc) a druhá stojící mimo nášlap.. Co se stane, když ta stojíc/otevírajíc už nakrmená seskočí?
Tak tam bych nechtěl jít krást v noci slepačinky 😄
Wyandotka se schovává 🐔
list:Koupil jsem si v Orionu, takovou pěknou litinovou pánev s nandávací litinovou ručkou, aby se s tím dalo manipulovat, která je akorát do toho mýho grilíku a je dost mělká. Maso vybalím z alobalu kompletně a fláknu do pánvičky, pěkně poliju pivkem a zbytek vypiju, do té pánvičky se ho moc nevejde 🤭
Inspiroval mě švagr, jehož postup jsem lehce obrátil, samozřejmě omylem. On maso balí do alobalu až ke konci vaření. Já rád používám čerstvé bylinky a takový rozmarýn, potřebuje být vydýchán, jinak je moc silnej 😊
Díky za recepis, už mi je jasno a určitě budu zkoušet 👍 Jen mi pořád není jasný, když takhle udělám jen dvě kila, co pak budu jíst druhej den 😂
Tak to půjde v troubě jako víno.. Akorát ten moment podlití pivem mi neni jasnej.. Vybalit z alobalu úplně, do nejakýho pekáče a podlejt, nebo rozbalit ten alobal a podlejt v něm a zase zabalit? Tomu vyndání na konci a sežrání už rozumim dobře 🙂
Místo abychom to chválili, tak přijde někdo a rádobyvtipně poznamená, že “vona sebrala jen jedno vejce”.
“že “vona sebrala jen jedno vejce”.
však mohla ostatní navíc sebrat už před tím, ne?”
nebo tam nebylo žádný, a vona ho tam dala koupený z kaufu.. je to totiž úplně jedno a vůbec nechápu, jak se tohodle může někdo chytit a dělat z toho tak strašnej problém.. asi se nudí, tak vymejšlí chujoviny..
Tak takhle dělám skoro všechno 😄
To zní hodně dobře.. Trhaný maso sem nikdy nedělal.. Velká chyba.. Jak to čtu, budu ji muset co nejdřív napravit.. Najdu si nějakej recept na přípravu v troubě a pustím se do toho 👍
Super volba.. Krkajda je lepší na řízek, nebo smah na grilu, tady by jí byla škoda.. Kotleta tak kočkám, to se nedá polknout, to je jak roští 😄 já si poslední dobou oblíbil plecko, koupím celý, naporcuju na plátky horší na kousky a šup do mrazáku.. tuhle sem z 3cm silnejch plátků(nešly vůbec naklepat) vobalil řízky, osmahnul na pánvi a šup s tím do trouby na 20minut.. co mám povídat 😄
Vajíčka jim můžou likvidovat i samy slepice.. Zvlášť když nemaj moc zábavu jinde..
Mám pásikavú zo Slovenkého Gyronu, stredně lahký nosivý druh.. Maj i Leghorn biely, tak už sem nad tím uvažoval..
Zkuste trošku víc pěchovat, bude pak maso ponořený víc v rosolu.. A podle množství sádla bych tipoval něco libovějšího, plecko, kejta? 😍
Mě malý taky nesnášej(jedno dvě tejdně), ale ty maj 120vajec/rok, takže maj nárok.. Zato ty tři hybridky jedou 3denně, občas dvě, bez svícení.. A první vajíčko od nich v 17tejdnu.. Po stránce vajec sou fakt super, ale jinak mě nějak nebavěj.. Sou to takový humpoli..
Dvě hodiny to uklízí a jako odměna - jedno vajíčko😄 Mely by se holky polepšit, když už to dalo tolika práce..
Uhynulé labutě v Hradci Králové měly ptačí chřipku
😕
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-kralovehradecky-kraj-uhynule-labute-v-hradci-kralove-mely-ptaci-chripku-40558723
honzapm:Univerzita zemědělských a environmentálních věd v Georgii
vydala šikovného fotoprůvodce. Mrkněte na Corrugated Eggs.
https://fieldreport.caes.uga.edu/publications/C1255/a-dozen-egg-abnormalities-how-they-affect-egg-quality/
Super, to si ukládám 👍 A vyplývá z teho: Tepelný stres, slaná voda, špatná výživa a krmivo kontaminované mykotoxiny mohou způsobit zvlněná vejce.
No, a nebo taky ten “matrix” 😄
Jó, to vypadá super, tak ať to taky super chutná 👍 Já zrovna jedu z 5.5kg bůčku, ale mám jen 4sklenky, podařilo se mi ho tak čistě vykostit, že mi to nedalo a 2,5kg sem nasolil na uzení a kosti teď peču na vobíračku s chlebem 😍 Akorát sem včera začal večer v pět s tím, že skončim v deset a ve dvě v noci sem se probudil a mazal vypnout troubu.. No, třeba z toho bude chutná paštika 😄