Jojo, to je přesně ten pocit, co sem z nich měl 🙂 Díky za potvrzení 👍
Příspěvky uživatele
JardaPecival
Tak pižmovkám vyřiďte, že je pozdravuje jejich kámoš wyandoťák.. Vzkazuje, že prej výstava nic moc zážitek, ale teď už se prej má fajne 🐓
Tak už sem doma.. Já furt, co se mi na nich tak líbílo a oni vypadaj uplně jako moje wyandotky, tak to je ono 😄
hmotnost píšou 750-900g, to je fakt už skoro jako ty moje pipuše..
https://www.chovzvirat.cz/zvire/3549-monden/
akorát barevnej ráz bych tipnul, že byl jinej než ten na obrázku..
Jojo, od něho.. Byl jedinej, kdo tady vystavoval bílý kolumbijky..
Taky bych neřek, jestli neměli to růžový jen kresbu a ta kadeřavost jen mírná, na koncích křídel?.. Myslim že neměli rousy, ale fakt, čim víc nad tím přemejšlim, tím míň se mi vybavujou.. Vedle byli ještě stejný, ale modrý/šedý zbarvení? Budu muset vzít katalog a jet plemeno po plemeni a googlit obrázky 😄
Já byl, ale nefotil.. Přivez sem si kohoutka, huš je v karanténě 😍
Gigant ne, tohle byli takový s jemnou růžovou kresbou a jemně kudrlinky na peří bych řek.. Moc si to nepamatuju, přivez sem si kohoutka, tak sem se soustředil na to.. Tohle se mi vybavilo až dneska..
Včera v Lysý na výstavě sem bloumal a vokukoval holuby, bohužel mě je nenapadlo vyfotit a plemeno si nezapamatoval, ale byly tam vobrovský, pomalu jak moje zdrobnělý wyandotky.. To dokáže ještě lítat?
Ecitejok:Nezapomínáme a ani v roce 2025 nic nekupujte od šmejdů! Zvlášt ne zvířata
👍
Z logiky věci, větší krůta zase sežere víc směsi než menší slepice, tudíž výsledek stejnej, ne?
Kupte https://www.kamir.cz/multivitaminovy-koncentrat-pro-slepice-nutrimix-supervit-d-100g , dávkuje se perfektně, rozmíchanej ve vodě, pak když je žíža, sou i vitamíny 👍 Jen pozor, aby to byl "D" pro drůbež, je ještě “S” pro savce, po “S” by pak moh kohoutoj vyrůst pindík, a to by vypadal divně 😄
Jestřáb.. Je chráněnej.. Proti nezabere nic než broky..
Máte krásný perníčky, dámy.. Rodina, vnoučci.. Nádherný vánoce.. Jenom blbec jako já, na štědrej den smrdí sulkou a za hodinu pude sázet česnek 😄
Zdrobnělý “hepšíky” chová/choval? p. jo012810, znáte se z holubů, je někde od Náchoda mám tušení.. Krásný slepičky.
Plašani to určitě nejsou.. Sou to klidný slepičky, ale co je jejich velká nevýhoda je to kvokání, sou kousky, co i třikrát za rok odkvokávám a to je pak u více kusovýho hejna fakt opruz.. A teď u kolumbijskýho rázu velkej nedostatek chovnýho materiálu, sháním kohouta a velký špatný.. Bydžov i Lysá těžký zklamání, inzeráty 0 a když, tak hrůza.. Oceňovanej chovatel z Chomutova je přestal chovat, tak vůbec nevim, jestli budu mít přístí rok kuřata.. Po Lysý sem zvažoval, že přejdu na oranžovou vlnitou. Zatím se ale nevzdávám..
Já bych poradil to nejvíc nejlepší zdrobnělý plemeno 😍 Ale nebudu ho tady tlačit, k tomu se musí dopracovat každej sám 🙂 Tak přeju příjemný rozhodování 👍
list:Teda dal jsem si tu trošku pauzu a najednou zjišťuju, že Jarda.Pecival měl kámoše kohouta od sousedů, Ančovička má betonové kotníky a nestačím se divit, přátelé. Jo a škubačku bych tentokrát taky využil, bo po hodině škubání australáka jsem ho raději začal stahovat a to trvalo jen půl hoďky. Žádná sláva ale lepší než talíř plný peří 😀
Zrovna sem se chtěl optat, jak dopadly černoši(tenkrát myslim sem tipoval 6slepic/4kohouti)? Ale čtu o škubání, takže koukám, že to má dobrej konec 🙂. Jinak škubačka super, jen velký plemena je potřeba dávat po dvou, pak pěkně rotujou uvnitř, po jednom se točej jakoby z jedný strany a nechávaj neoškubaný místa..
P.S. Ančovičky betonový kotníky mi taky příjdou zajímací 😄
Anonymní:..pár starých fotek…
Sou/byly parádní 👍 Jen na mě má tohlenc plemeno moc vysokej hřebínek 😇
😄😄
jj, sou super.. Jeden kohout mi chodil od souseda k plotu, přiběh dycky, když mě viděl.. Dával sem mu rozlouplej ořech.. Před měsícem sem pučoval sousedoj škubačku, od tý doby už kohout nechodí 😄