..tak ta je tedy parádní, ja moc na to šaceni nejsem, máme dva modely, jeden na menší zimu, druhý na holomrazy,ale tomuhle modelu bych asi opravdu neodolala..
..tak ta je tedy parádní, ja moc na to šaceni nejsem, máme dva modely, jeden na menší zimu, druhý na holomrazy,ale tomuhle modelu bych asi opravdu neodolala..
.no ono bez PP to prostě boloňka nebude…
..nejásejme předčasně, aby nám sem nakonec vítězně nevlipla fotku jakojorka..
..jorka jsem měla..živé zvíře, které bylo schopno ujít ix kilometrů a i popoběhnout u kola a plaval zdatněji než dcery flet…u těhlech pidipsů se dbá předevšim na socializaci, která opravdu zabere hodně času…rádi se učí a dají se s nimi provozovat různé psi sporty…jak se píše výše, zbytečná komplikace pro vás…jo a jork je dost náročný na údržbu i veterinu…a pokud nechcete podpořit utrpení zvířat v množirně a chcete opravdujorka, budete si muset sáhnout poměrně hluboko do kapsy…
..na jednu stranu chcete aktivního, temperamentniho psa a na druhou stranu máte řadu koníčků a nechcete mu věnovat ani delší procházky….pes je náročný nepořizujte si ho, zbytečná starost pro vás…
Moc moc držím palce
..je mi to opravdu moc lito..držte se..
..ja tedy pocitově zádrhel - bez zádrhele jako stroj - bez stroje…
..taky jsem to četla a hned si vzpomněla😉
🍀🍀🍀
.díky moc🌷…no oni jsou fakt neúnavní, tak mně vždycky rozesměje, když ho někdo chce primárně na gauč a obejiti baráku..
..diky🌷…no on se narodil a vyrůstal mezi sportovnima malinama, tak možná proto🙂9neni to tedy Keliš, ale takhle vyrůstal…
..Jani díky🌷….no ani ti nevím, jen že se podařilo na začátku naštvat Dejmka, ale kdyz jsem šla na řadu, tak byl v pohodě…měla jsem na chyby jen 15 bodů, protože Keliš metrovku neskákal, nějaké chyby se tam nedělaly, ale zkoušku jsme udělali…jinak jeden vypadnu na stopách podle IGP3 a jeden na poslušnosti podle ZM, škoda, oba psy nadupaný, ale prostě se stane…
…jé, moc děkuju 🌷
..diky moc🌷
..tak dneska mi Keliš splnil jeden ze snů ve sportovní kynologii a tím byla složená zkouška UPR1, byla to poslední zkouška, která nám umožnila být mezi velkými psy a byla to s nimi krásná doba…teď už nám nezbývá, než se plně zakousnout do národního zkušebního řádu pro malá plemena…od 10.10.2021 do 16.11.2025 složil ve sportovní kynologii Keliš tyto zkoušky:
ZZO, ZZO1, ZZO2, ZZO3, BH-VT, IBGH 1, IBGH2, IBGH3, STPR1, STPR2, STPR3, ZMMP, ZOP, ZPU-1, UPR1
…no já napoprvé si myslela to samé, že to divá svině..
..ty tři v prostřední řadě jsou moc hezké…
..krásné fotky
..je nadhernej, ty oči,ta hlava,jsem se zamilovala..a stejně v té hlavě pořád trochu bidim toho motýla😉