..není vůbec zač, je opravdu moc hezká
..není vůbec zač, je opravdu moc hezká
..mně se také moc líbí..
.nějak začít musíte a začali jste moc hezky🌷
SUPER obr gratulace💐 a to bylo strachu…Jurištová je moc fajn a posuzuje velice korektně, taky mně pískala…to holky Skočdopolovic, a toho hovíka mají úžasného, teď mají štěndo, braly si hoví holčičku…snad mi tenhle závod vyjde příští rok, dneska jsem v práci a dovolenà takřka na nule…
..od rána držíme s Kelišem palce a tlapky🍀a jsme napnuti…
..nejednodušši je předat na nejbližš místní oddělení MP nebo PČR…
🍀
Framík je šikula, dáte to s přehledem..ja tomu pevně věřím 🍀
…no já jo právě taky měla na ovčouny a v pohodě…byla to kulatá kožená šňůra…tenkrát ji někdo přivezl na cvičák plus kvalitní na tu dobu karabiny…jeden kluk nám je tam dělal, prořezávání tu kůži a propletal tak, že nebylo zapotřebí ani cvoků na fixaci karabin, nevím jak bych to popsala….milovala jse ho, tedy to vodítko…
😀diky za typ
..fakt je to pan úžasňák…
…z přírodní kůže je stejně nejhezčí a nezničitelný…měla jsem před ix lety vodítko…pak jsem ho někde ztratila, ale oplakala jsem ho…
..teď jsem na to koukala….HEXA…obrovský výběr když jsem se koukla na nabídku a opravdu z vlastní zkušenosti už bych do jiného nešla…přemýšlím i o obojku, ale to až zase budou prodávat na nějaké akci..
..tak to se omlouvám…já to blíž nezkoumala…prostě to tam tenkrát měli a říkali tomu tak…pro mně bylo prioritou, že to vypadalo omyvatelně, byli to lehounké, malá karabina a modrá barva Kelišovi k očím…
…jek dostání v různých barvách a velikostech…dělají z toho materiálu i stopovačky a obojky…
….tak já měla ze zveráku obyčejné vodítko, které jsem před dva tři roky nazpátek, vyměnila za biothanové, koupené kdesi na závodech a je fajn, lehounké, dobře se otře anebo umyje a je tak pořád čisté…
..děkuju🙂
..děkuji….no a máme tady nové slovíčko “pokelišovat se” 🙂…určitě ano, budu držet palce..
🙂diky moc
…děkuju moc…žebřík on chodí, ale já z něj mám hrůzu, protože už mi jednou propadunul mezi šprušlema…tak ho mám naučenýho, že vyleze pár šprušlí a zůstane stát..tím je učiněno žádost,téhle disciplíně…nechci zkoušku za každou cenu,….