Aktuálně: 2 335 inzerátů269 842 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Horsana

Horsana
Horsana 28.02.2025, 00:41:50 xxx.xxx.18.217
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 25.02.2025, 11:53:20

Tak ako, bola to chripka nakoniec?

Horsana
Horsana 28.02.2025, 00:40:40 xxx.xxx.18.217
»
Odpověď na příspěvek uživatele anekapace z 27.02.2025, 07:29:54

Oooo, ryzacek je kraaasny ❤️

Nah, bacile veru nech tiahnu., tfuj 🤧

Kym domarodim, uz bude marec. Marec! Ako sa to, kurwa mohlo stat? Ze by fakt prisla jar? Neveriiiim.

Sucho je hrozne, hadam este naprsi.

Horsana
Horsana 28.02.2025, 00:35:09 xxx.xxx.18.217
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 27.02.2025, 08:49:07

Nuž, kon bol z Noveho Mesta nad Vahom, kupeny a prevezeny kamsi do Sniny, vysledky krvi prisli ked uz bol v Snine, tam bol aj utrateny.

Ale odkial sa ocitol v NMnV, to neviem, jedna sa vraj o vacsi chov.

Horsana
Horsana 26.02.2025, 20:45:28 xxx.xxx.18.217

Aluska- ou, tak to muselo byt peklo….

Z mojej hrude sa dnes na kontrole rinuli take zvuky, ze mudra odlozila atrapu fonendoskopu, co bezne pouziva a vzala si skutocny.

Tak ze este tyzden doma, potom sa uvidi….mno….chjaj.

Poncle maju spravene zuby.

A mame na Slovensku IAE, este trasuju, ale bude veselo, o chvilu. 

Horsana
Horsana 23.02.2025, 11:30:14 xxx.xxx.18.217

Mam vsetko, uz to ako tak davam, aj dychanie, aj ten strasny kasel a horucka odoznievaju. 

Kazdu noc mam zivy sen o tom, ze mi niekto chysta velmi chutne jedlo do balickov a nechava mi ho na parapete v izbach. Kazde rano sa zobudim a idem to jedlo hladat…nuz….A potom som velmi, velmi sklamana 😢

Nemozem fajcit, takze som neustale hladna.

Ale inak ok, je mi lepsie, vdaka.

V novembri sa dam vakcinovat, pretoze toto uz nikdy, proste nikdy nechcem zazit. 

Horsana
Horsana 21.02.2025, 13:13:45 xxx.xxx.18.217

Jj, ked uz som mysela navstivit mudru, tak to uz prakticky umieram, njn.

Ale zrazu mi nevadi, ze co v praci a tak…pri 39,9 sa mi stale zdalo o zemiakovej kasi a kurcati, ktore robili v skolskej jedalni na mojej ZŠ…celu noc som si zelala to zase raz ochutnat….divne 🤭

Moja mudra ma 89 rokov…takze…jo comment.

Tamiflu by som aj zohnala, ale nevladzem udychat ani vylet z postele do kuchyne.

Najviac ma stve, ze som dala fotopasci na blbe miesto a ze kedy sa k nej dostanem…chjo…

Ccko som uzivala a nepomohlo, komunitne sirenie proste. Dovliekla to kolegyna od deti…

Horsana
Horsana 21.02.2025, 13:01:31 xxx.xxx.18.217

Ludia, musim konstatovat, ze chripka B stoji za absolutne hovno🤧

Ja som nikdy nebola takto chora, od utorka horucky ku 40  °C a kasel taky strasny, ze sa na neho bojite mysliet a ked pride, tak….och…

Nuz, veruze zvazim buduci rok vakcinaciu, pretoze toto znova zazit nechcem. 

Chrante sa, ako mozte a ostante zdravi!

Horsana
Horsana 20.02.2025, 04:51:40 xxx.xxx.18.217

Tiez uz som vonku nasla ryby…karasy, boli v celku, boli uz mrtve.

No, boli asi z jazierka, nieco ich draplo a ukrylo. Nasla som ich pri krikoch.

Horsana
Horsana 20.02.2025, 04:45:21 xxx.xxx.18.217

Mam mlade kone, dvojrocne toho roku a vidim ich raz za mesiac. Nevidim dovod tam chodit castejsie, vedia zaklady, tak nech si vegetia.

Garon a noricka su v horach, zima je taka biedna, ze ich ani ustajnovatel nezavrel na druzstvo, hoci im to vsetko pekne pripravil…

Vsetky kone, okrem norika stahujem k sebe, na jar, este si ich uzijem dost a dost.

Ustajka mam vsetky za 100 eur, tam kde mam hucule, to je uplny raj, vsetko super, zazemie, pristresky, seno v krmelcoch, kruhovka, vladne tam pohodicka a kone su tam velmi spokojne, kontrola denne, telefonaty aj kvoli skrabanceku. Ale, zial, hucule tam nakysli do strasnych rozmerov…

Horsana
Horsana 20.02.2025, 04:19:38 xxx.xxx.18.217
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 18.02.2025, 13:29:36

Vdaka, zatial sa mi nedari zrazit horucku 😔

Brojler bros ( su tam aj dve brojler sista) sa vcera rozbehli dolu svahom od kurina a dokonca za plot, lebo oni su velmi husti frajeri. Tie kohuty sa citia, no, snad im ich sebavedomie neprinesie nejake skarede prekvapenie…

Sliepocky su krasne, mile, daju sa hladkat, dost sa s nimi rozpravam a tak 🥰

Jedna zacala znasat vajicka takej kremovej farby, zlaticko moje. Jednu asi poranil kohut, pod kridlom, vyzera to strasne, ale nejdu jej do toho, vcera som to poriadne odmocila a napatlala hojivym gelom. Tvari sa normalne, tak snad…

Obrázek
Horsana
Horsana 18.02.2025, 12:26:59 xxx.xxx.234.49

Teraz ma vsenky kazdy treti kon.

Vsetci to nedostanu, iba ti, co su na tom imunitne zle.

Ja mam chripku a som v praci, PN az zajtra, nema kto iny, velmi sa tesim.

A larvicky sametiek uz nespia, v sobotu som si posedela v kamennom meste pod planinou, tak sa este aj skrabem ako besna.

Neha znacne obzivla a masti v boxe Gustava s takou razanciou, ze z toho blednu aj ostrielani osetrovatelia. 

Dobre mu tak, chujovi.

Horsana
Horsana 18.02.2025, 10:27:13 xxx.xxx.234.49

Mno, na Liptove by som ani nevystupila z auta.

A to sa v prirode nebojim a obcas na tulackach riskujem, chodim aj na Poľanu na huby, atd. Ale medved a Liptov- nie, dakujem, neprosim.

A riesenie to nema, kym bude na Liptove co zrat, neubudne ich a nebudu sa drzat vo vyssich polohach. 

Horsana
Horsana 16.02.2025, 17:15:39 xxx.xxx.234.98

79 utokov za rok?

To je veĺa??

Takto nedavno naplnila vozik mrtvymi gravidnymi ovcami a kozami znama.

Akurat to boli psiska z osady, uuuu.

Teraz je so mnou na sluzbe chlapik, ktoremu teda zahucali iba 4 kusy. Dva NO od suseda…

Moja svagrina na jesen napadnuta maliňákom, ušiel susedovi, ona na ARO….a moja neter, jej dcera osetrila pred mesiacom na zachranke zenu, ktorej maliňák odhryzol okrem ineho nos.

Ale, vlky su problem.

Horsana
Horsana 09.02.2025, 22:52:09 xxx.xxx.18.217

Hm, tak jastrab je taký hnusak? 

Kaní mam nad hlavou vzdy mnoho, ale to len cakaju na prikrm, nezivy, heh. Káně je mysiak, po nasom, dravec, co sa kamarati s havranmi a sojkami. Jastrab ich lovi.

Mno, asi nemam rada jastraba. 

Krahulec chodí obcas skusit stastie na sykorky, zatial vzdy minul, ale ma krasny ocelovosivy kabatik a ma ma na haku, ked si sedi na stlpe od vinohradu.

Horsana
Horsana 09.02.2025, 22:42:35 xxx.xxx.18.217

Ad samovenciace psy- tie boli hlavny dovod, preco som fotopascu dala inam, po piatom psovi som to vzdala, krmim cely les, ale cudzie psy odmietam.

Horsana
Horsana 09.02.2025, 22:40:35 xxx.xxx.18.217

Mam prepelice a sliepky v kuňom území a škár pod strechou na 4 kuny, v lete. Kuna z mojej fotopasce je obrovska. 

Vzdy som nechala vonku par prepelicich vajec ( vtedy to doma nikto nechcel jest) a bol klud. Škriekali mi pol metra od hydinarne. Ale iba raz, šokovalo ma to, jednak preto, ze som sedela na latrine a vonku bolo uplne ticho a jednak ze na moj hlas kaslali, ked som ich posielala niekam. Ale asi riesili nejake kunie problemy.

Mno a uzemie si znackujem. No, ano, presne tak 😉

Uz maju mlade, nie az skor koncom mesiaca? 

Horsana
Horsana 09.02.2025, 11:57:57 xxx.xxx.18.217
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 08.02.2025, 23:01:04

Ja som starú kobylu nevidela 2 roky, potom som si po ňu prišla a teras som s ňou denne náš vzťah sa nezmenil.

Ale zase kedysi som sa o svoje kone starala denne a za 20 rokov, čo ju poznám už si veľmi nemáme čo vysvetľovať.

Och, čo sa položenia života týka, nezabúdajme na kabardinské kone, ak sa vám podarí ten vzťah nadviazať, minimálne za vás bude bojovať - zažila som, ako Abrek tvrdo a cez ohradu napadol iného koňa, aby ma “ochránil”. 

Horsana
Horsana 09.02.2025, 11:54:05 xxx.xxx.18.217
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 07.02.2025, 09:56:59

No a toto keď poviem ľuďom, čo si ten hnus chcú kúpiť, tak to by si videla to prskanie a krivenie ústami a nedôveru a tak…

Predsa ONI budú mať zviera zdravé! A ja kecám, lebo závidím, neviem, klamem, blablabla…