Tak dneska proběhlo druhé kolo pokusu o gastro vyšetření….
Úspěšné… i když teda, přípravy byly jak na vylodění v Normandii.
Už včera před hladovkou proběhl trénink aby se koby trochu unavila. A dnes hodinu před vyšetřením dostala domosedan. Žílu jsme nehledali, šlo se rovnou do svalu 😅…
Mírný nález. Jeden vřed a nějaké začervenání. Léčba tak na 14 dní… čekala jsme horší. Tohle je super zpráva. .
Práce s psychotickou mulou zahrnuje hodně pevné nervy a asi 2l piva večer…
Tia totiž zase začala mít problém s chozením na procházky - proč někam chodit, když můžu začít ržát, stavět se na zadní a vykopávat po člověku 🤦♀️
Oukej, tak zase jedeme prodlužovací okruhy… už zvládneme dojít do půlky louky vedle stáje 😅…
Ale umí trubka i pobavit. Šla jsem pro ní do výběhu. Nandám ohlávku a chci vyrazit… jenže ona dřív vyrazila po druhé kobyle, a já to nečekala, takže mi vyrvala vodítko z ruky… tak se otočím, že jí jdu chytit. A ona normálně ze země zvedla to vodítko a otočila hlavu ke mě tak, že mi ho v podstatě podala 😄
Na to, jaká Pi umí Tia být, tak mě hrozně baví to, jaká je taková člověčí. Kontakt s člověkem jí baví. A ráda si prostě jen tak přijde trávit společný čas.
Sára? Ta max pro pamlsek i ten jí často musím donést osobně přímo pod čumák.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 24.02.2026, 07:36:17
Jojo, válel se jen tak na poli.
Přemýšlela jsem, že bych se vrátila třeba autem, protože to bylo v dojezdové vzdálenosti teoreticky.
Ale já si to chtěla takhle vyfotit 😅…
No blbej nápad to byl!!!🤣 Sem vůbec nevěděla jak vylézt. Já ještě Anglii, takte sem an třeba neměla kam to zaháknout…
Teď mi nešlo nalézt na Sárinku zpátky 😅, ta semnou měla zlatou trpělivost…
Nakonec sem ten paroh zaklínila na pahýl stromu… nasedla, dojela k němu… a ta žlutá trubk do toho jen tak napálila palicí 🤦♀️, no naštěstí nespadl. Ale ona k tomu pahýlu pak nechtěla, protože se o něj bouchla že ano 🤦♀️🤦♀️🤦♀️