Všechno právě řešeno a konzultováno. Vetem doporučeno zkusit v rámci toho přidat něco na uklidnění - například právě magnézium.
Příspěvky uživatele
Lenacia
Otázka do éteru,
Máte někdo osvědčený doplňky na uklidnění? Zvažuji koupit prostě organický hořčík, ale možná má někdo lepší zkušenost. Po zaléčení těch vředů chci právě pridat něco na stres do krmné dávky.
A jak Trávíte rána u koní vy? 😆😆😆💪💪
stará dobrá klasika na téma “je AI a AI”, dnes AI umí i studovat snímky z lékařských zařízení a diagnostikovat například rakovinu. Nicméně současně její nadužívání bere tuto schopnost posléze lékařům, kteří se na ni až příliš soustředí.
Pokud nemáte v životě cca hodinu a půl nic na práci, ráda bych odkázala na tyto dvě videa, kde autor tyhle problematiky vysvětluje.
https://www.youtube.com/watch?v=6ccVNyOhYmM
https://www.youtube.com/watch?v=YOaKQ10amUU
Jako je to jejich volba. Ale právě tím mi to přijde hrozně psychopatický…
Nedávno sem koukala na nějakou ukázku podcastu, a holka tam každý argument začínala “podle chat gpt…”
Lidi, kteří přijdou a řeknou “se zeptej gpt” nebo “sem si nechal poradit od gpt”… ještě můžou začít sledovat AI love Island s ovocem 🙈
Děkuji, takže první omeprazol. Sucralfát potom, ten mám dávat dvakrát denně.
A jo, smilovaly se nademnou obě veterinářky když mi tu cenu vytvářely 🥲.
Mě stále ovšem přijde jako absolutní brainrot ptát se na věci AI, dneska si půl lidí bez AI už ani neuprdne, nesesmolí ani usoplenou odpověď na e-mail, i můj supervisor nám jako radu řekne"nechte si vygenerovat od gpt…" … peferuji konverzace s reálnými lidmi.
- O tom, jaký impakt tyhle věci mají na různá odvětví, včetně faktu že ty AI centra ničí přírodu ve svém okolí a způsobují zdravotní potíže a all in all je to věc, co by se měla rychle začít korigovat…. nejsem prostě ok to používat. A štve mě, že první co vidím na jakýkoliv dotaz je AI… jakýkoliv obrázek hledám, první věcí jsou vygenerovaný AI… cywe, musím matce že babičce vysvětlovat, že to hrozně cute video je AI …
Však sem tady o tom mluvila už od února 🙄…
Právě že teď spojení nemám, a z papíru, který sem k tomu dostala nejsem úplně moudrá. Ale určitě nejsem jediná kdo kdy léčil vředy.
a sorry ale doporučovat GPt, který má na svědomí už minimálně jednoho mrtvého protože mu doporučil alternativu za sůl může doporučit jenom psychopat.
ne hele… těch 10k co sem dala veterinářce za gastro bylo pro srandu, ne pro diagnózu 🙂 🙂
Mi konečně dorazil sucralfát…
Takže můžu začít s léčbou…
Jen nevím. Můžu teda ten sucralfát smíchat s hrstkou jídla? Dává se první omeprazol nebo sucralfát? A po kolika hodinách dát druhou dávku sucralfátu, a jak dlouho by neměla teda kobyla jíst….
Mi z toho jde hlava kolem 🙉
Tak malý kvíz
Cyril nebo Sára? 😁
Taky plánuji v červnu vedle očkování testnout Sáru na Cushing. Víceméně tuším že ho má vzhledem k věku…
ale všichni jí chválí, téměř 22 by jí nikdo netipoval, tak mám trochu nos nahoru haha…
Nicméně když před 4 lety měla mladého v době kdy sem skončila ve špitále, a já jí svěřila do ruk člověka, kterému jsem věřila, že se postará, tak to dopadlo podobně… lidi okolo mě pomalu připravovali na to abych sháněla náhradní kobylu, že to nedá…
Jak ale píše Horsana, rýžovky. A těch litrů oleje co sem do ní nalila…
a ještě Perfect equi - skvělý Český přípravek, doporučuji.
Ještě mám někde i fotky jak přijela a pak postupně v průběhu týdnů jak se zlepšila… ale je to období, za které se u Sáry nejvíc stydím.
Tak mám adepta na top fotku roku 2026 zatím
V řadě za sebou tři koníci chrápou 😁
No a 21 letá Sára a její o 10 let starší manžel
Pašák Cyril na procházce + na co na té 3. fotce tak blbě civí…
Tiana dnes opět nezklamala, převedla se jako totální pinda… a ještě se jala bejt uražená, že jako jí nenechám si dělat co chce ona - pást se - a hrabala kopyty jak divá 🙈🤷♀️
Z dnešního dílu: Žijeme jen jednou wooo!!!
Při vyjížďce cca posledních 800 metrů se Sára zničehonic lekla doslova ničeho, jenže přitom šlápla do vedle ležící větve tak luxusně, že se jí zasekla mezi nohama… takže začala vyšilovat a vyhazovat…
Naštěstí větev praskla a já zůstala naživu. A Sáru sem pochválila že se okamžitě uklidnila a zastavila.
Jaký je rozdíl mezi Tiou a Cyrilem?
Počet kopyt ve vzduchu. 😁
Mě tohle lokální safari hrozně baví.
Jak já po 3. Noční směně