Příspěvky uživatele
Lenacia
Sem nečekala že ve 4 letech mu bude u párku western
No… poučená jsem byla draho, ale aspoň je v pořádku už. A kupodivu je i nějaká podezřele milá hahaha… a i ten equipalazone s antibiotiky si nechává dát ochotně.
To je ze zprávy z Gastroskopie od vet.
Před prací podávejte koni 1-2l
travní řezanky (ne melasovaná, ne vojtěšková) – tato napomůže navázat trávicí šťávy, nebude tak
při intenzivnější práci docházet k jejich rozstřikování na nechráněnou sliznice. Zároveň dojde
k lepšímu prokrvení žaludeční sliznice.
Plus další věci. Ono to v žaludku vytváří nějakou ochrannou vrstvu…nemám teď u sebe tu zprávu.
No… ona je tahle Koby bohužel docela komplikovaná chováním. Takže jak bude či nebude spolupracující… 🙈
Nejhorší na tom je, že nevím co sem udělala tak hrozně špatně.
Chudinka trpí na vředy, a po nákladném gastru jsem jako doporučení měla podávat před prací tymotheegrass řezanku, což sice je tráva, ale najemno nasekaná… na podporu slinění atd.
Ještě sem i zkoumala jestli se musí nějak dlouho máčet, ale je napsáno pouze přístup k vodě. Přesto sem ale tu půl odměrky v kýbli zalila vodou, protože mi přišla moc suchá…
A… 🙈 nemáte tušení jak moc se nesnáším. Kdybych jí nic nedala, tak by byla v pořádku.
Marodka se má lépe… kupodivu je hrozně hodná na podávání antibiotik skrz stříkačku do huby.
Na půl pozitivní notě, mladej je zdravej, tak ten nový BANG set s byčíkem na kurzu vyzkouší aspoň on
To ani ne, ale tečou jí z nosu hleny.
Yup. Aspirační pneumonie… 🙈… ta si to umí zařídit.
Hlídáme… vypadá v pořádku. Léky máme. Veterinářka Dostává echo…
No, zařídila si to . Týden před kurzem se Zajacem 🙈
No paráda…. 🙈Tak teď jedu domů ze stáje….
Má štěstí že je moje a mám jí ráda 🤣
Člověk si říká, jak se má v poslední době dobře….
BOOOM!!! Ucpaný jícen.
Hele, já to taky nepochopila 🤣🤣🤣
Nejsem nejostřejší pastelka v penále, co vám budu…
Asi jediný, že ten grip na stehnech se vydřel… ale to může být i tím že jezdím v semišovém posedlí. To sile s tím silikonem úplně nekamarádí.
Hluboký kapsy na obou stranách, vysoký pas a můžu si na ně dát i pásek haha.
Souznim. Na to trpím taky právě 🙈
https://share.temu.com/WliAn4sRYuB
Já mám konkrétně tyhle
až se dostanu na mobil pošlu odkaz… tady na PC mi temu nefunguje sem zjistila.
Ale problém je, že tím že sem tlustoprd tak já tam mám plus size velikosti
Tak to nevím, jestli máme stejné. Já na přehřívání trpím docela dost, a ty rajtky sou fakt super, a to mám černé. Jediný neduh je, že jak sou tenký tak ty hmyzí svině mě přes ně vždycky dožerou.
Sice vím, že bych to neměla podporovat… ale já osobně už sem si pořídila druhé. Příjemný tenký materiál, prodyšný, v ničem jiném téměř nejezdím a přesto už dva roky ty rajtky drží a nijak se neničí narozdíl od čehokoliv co sem koupila tady 2x i víc dráž