trojAAAcko: Pokud jste si nevšimnuli, válka na Ukrajině trvá, stále tam umírají lidi a stále jich miliony přišly o ne jen své domovy, ale celá města a vesnice.
Tady nikdo nepsal, že je konec války, ale jen hypotetické zamyšlení jaký průběh čísel by následoval kdyby k něčemu takovému v bližší době došlo. Jinak zas tak horké to tam není abychom si byli upřímní když samozřejmě vynechám vyloženině frontu (mám své informace). Jinak to, že když bychom teoreticky něco chtěli počítat tak názorná ukázka ikdyž je půlka vesnice zničená se nerovná, že umřela půlka vesnice, protože ta půlka vesnice může být už dávno někde v Evropě. 😉
Opravdu nepochopím, co za lidi to můžou srovnávat a přepočítávat s naším blahobytem.
Kde se co srovnávalo a přepočítávalo s naším blahobytem? Buď jsem něco prošvihnul anebo jste nepochopila můj text a co jsem tam na číslech ukazoval. 😉
Humánost a empatie se vytratila, zůstala tu jen nenávist a závist, podpichovaná výše zmiňovanou chátrou.
Na to jste přišla jak, že humánost a empatie se vyvratila? To, že se ověřuji pravdivost výroku nějaké politické strany hned znamená nehumánost a bez empatie? Nevím jestli to víte, ale pokud se má něco posuzovat co nejvíce objektivně ("pravdivě") tak takové věci musí jít vedle jinak dojde ke zkreslení. Jak psala Orionka - “Věřím jen té statistice, kterou si sám zfalšuji”. Kdybych se nesnažil být objektivný tak buď to bude v mínusu mld či tak nehorázně v plusu, že by nevycházelo ani navýšení dluhu o 1 200 mld Kč za Fialovy Vlády a podporovalo by to teorie, že zmizelo víc než jen nějakých pár miliard. Jinak nevím jak Vy, ale já jsem si spíše všimnul příspěvků kde lidi byli rádi, že tu jsou, protože mnoho z nich pravděpodobně zachránili nějaké firmy v ČR což zvyšuje / udržuje stabilný příjem peněz ČR (nejen mzdy toho Ukrajince) a můžeme to považovat jako nepřímou návratnost státu která se špatně dohledává a počítá tak nevím kde máte problém.
Jaká úleva, že děti nemaje, může mi být osud této země i příštích generací u zadku.
Kam se najednou poděla empatie? Spoustu lidí žijících tady ty děti má a jejich rodiče se kolikrát strachují o jejich budoucnost, ale to je asi najednou pasé. 😀 Jak by napsali některé existence na FB - “Klidně se tam přestěhujte, pomáhejte a hlavně zůstaňte” - slušně přeloženo. 😀
Já jsem, krom té politické stoky, nikoho konkrétního zde nejmenovala. Každý přidal něco. A dál je to o potrefené huse…Tím končím mou politickou vsuvku😏