No jasně, hůř už bylo😉Čau holky, jsme na cestách. Teda Niki(Buggyro) mám dojem, že letos to s tou úrodou dopadne všelijak. Nám to sežehl mráz, přísady zase zemina. Mamka přísady upálila na sluníčku, Nikče je zamordovaly kroupy🙄a Buggyra než je vysadí, bude podzim😜Asi by jsme se měly věnovat něčemu jinému, zahradničení stojí za prd😏Niki nové slepiny nikdy nenesou hned, jen staré, co prodávají jako vynesené(tak ty ano) ale mladé kuřice až za 1-3měsíce většinou. Já taky nevím, že se to poznává podle hřebínků a tuším ani mamka ne😊Říkala, že ty její, co kupovala onehdá jsou pěkné, velké(nenesou taky) tak jí řeknu, ať některou vyfotí
Včera jsme byli za kámoškou s berňuchou, tady v Praze a ten pes je čím dál tím horší 🤔Říkají mu autista. Ke všemu se do vedlejšího vchodu nastěhoval bígl, se kterým se absolutně nesnesou, takže jen jeden druhý opatrně vyhlíží, jestli může vyjít….fakt pakárna. Včera jsme je doprovázeli z restaurace domů, vyjdem z rohu a bígl vychází ze vchodu, cca 20m od nás. Kluk ho drapnul a zatáhnul domů, ten ho udrží. Ještě, že berňuchu držel známý, protože kámoška jsou starší lidi, oni by ho ani jeden asi neudrželi. No je to kalamita. I toho známého táhnul za sebou, nevím, jestli by ho zastavil, kdyby bígla neschovali. On ho prý bígl už kousnul a řve, berňák teda řve na něj taky…no v Praze v ulici je tohle fakt ,,super"😏Pořád každý, kdo mě potká první co je, jestli nebudem pořizovat psy. Když si představím, narazit na takovéhoto berňuchu, tak to je naprosto šílené, 10let v ři.i👎Bych se zbláznila😲Berunka jsme nemuseli vůbec hlídat, chodil způsobně na volno, nikam neutekl, na nikoho nevletěl. Ona mívala po dvou a totéž, v Praze na volno. Teď, na ,,stará kolena" - má peklo na zemi, ach jo🙄
A včera jsme se taky s jinou známou, byly projít ve Stromovce, ona venčila mimčo a psa, tak jsem toho využila a vodila jí psa. No psa😏On je to japan chin, něco tak malého, já si prostě nedokážu v hlavě spojit se psem😏Prostě mi to fakt jako pes nepřijde🤫