Aktuálně: 2 746 inzerátů262 359 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 16:35:22 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 12.02.2025, 16:15:54

Ty jsi blbá😊 Tak já se maluju snad od 14, první kvůli silnému akné, abych to zapatlala, následovaly jaterní skvrny, takže pak zase kvůli nim. No a jako stará už si flekatá tak nějak normálně a svrasklá, takže ne, nemusí a ani není žádoucí hutný makeup, stačí tónovací BB krém. A když si natřeš makeup, musíš domalovat ten prakticky ,,vymazaný"obličej. Mám světlé řasy, takže když nepoužiju řasenku, tak nemám oči🙄 Rty…jako děcko a puberťák jsem měla neustále opary(mamka má doteď) a ty rty zůstanou pak poškozené, jako by zajizvené, žádný okraj. Rtěnku nepoužívám víceméně nikdy, jen lesky. A ten ťuknu i na líce a je hotovo😉 Bez toho nevyjdu z baráku, vlastně i když bych nešla nikam, jak ráno vstanu, zacvičím, vyčistím si zuby, tak nahodím makeup. Už je to rutina, kterou když vynechám(třeba při covidu) tak jsem vykolejená😎

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 14:47:04 xxx.xxx.88.159

Coudas v poho, o nic nejde, ty svůj hlas znáš, já jsem ho slyšela naposled někdy před 30lety😜 tak jsem překvapená😏

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 12:47:42 xxx.xxx.88.159

Já se omlouvám, nemusím ani jedno z těchto jmen a jejich celá škála, které radši jmenovat nebudu, abych někoho neurazila…nikdo přece za svoje jméno nemůžem😉leda ho omlátit o hlavu rodičům😉

Sarah, přišla jste mi do rány, zapomněla jsem vám napsat. Ten makeup, co jste mi poradila je super, žádné pupínky😉 ale to už vím, že po korejské kosmetice(na rozdíl od evropské) nemám. Jen ta barva není úplně OK, je taková…do šeda bych to nazvala, chybí tam ta žlutá a červená složka…prostě to není na evropské ksichty😉 Byla jsem o víkendu v Praze v prodejně a nechala jsem si ukázat vzorky všech barev. I prodavačka mi říkala, že vybrat je tam těžké. Koupila jsem si ještě vzorek č.27, ten je snad nejblíž, ale zase světlejší, tak tam stejně přimíchávám tu 23. Ale to mám u hodně makeupů, vlastně u většiny, že barvy míchám. Jde i o roční období, že áno. To vám píšu jen pro info, jak se věci mají s těma barvama😜

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 12:15:42 xxx.xxx.88.159

Ha, ha ne, lajky nesleduju vůbec, já prostě ani neregistruju, že to tam je. A…že je tam zvuk jsem taky nezachytila, protože já to neslyším😜 On je tam i Tom? Hmm, je to možné. Měla jsem videa dvě, jedno už někdy z minulého týdně, ale tam škrabknul maličko, akorát děsně civěl😛 posílala jsem to mamce a ta se smála, že je tam srandovní. A mám natočit, až bude škrábat víc. A to tam možná Tom už byl, si právě nevzpomínám. Ne, Viktína nemňouká, ani nevím, jestli jsem ho někdy mňoukat slyšela. Něco se mi mate, že jednou mňoukal a byla jsem z toho hrozně překvapená, ale netuším, u čeho to bylo. 

Beru zpět😉 Šla jsem si to znovu pustit, všechno pozesilovala a kurňa…sebe slyším😲(a telku a uchichtávání Toma)  Je divné slyšet sebe😏 Člověk vůbec neví, jakový má hlas…divný, cizí😛

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 10:50:58 xxx.xxx.88.159

U nás teda dneska hnusně😕 0st, pocitově -4, protože fučí jak kráva. Obchůzka byla blééé. Viktěna šel taky do zahrady, pak chtěl, abych ho pustila domů, ale to bych ho musela zavést zase kolem baráku do pracovny, tak se nafouknul a asi čučí v garáži(doufám) 😉 A…objevila jsem vepředu pod borovicema dvě slepice. Hrabou. Vůbec netuším, jestli sem je tam včera nechtěně,,zajala ", nebo ráno přišly nějakou dírou. Je mi dost divné, že jsou jen dvě, protože chodí v hejnu(asi 6) i s lilipuťáckým kohoutkem. A k tomu začalo trochu sněžit. Čumím na sjezd, ale pak se asi půjdu kouknout, po zbytku slepic a jestli tam náhodou nenocovaly a nenajdu někde vajko😉

Jo Bobi s tím jménem vím, psala jsi to víckrát, jen jsem nevěděla, proč vlastně Božku? Ty jsi psala, že to byla na tebe pomsta😏

A dostanem sem společně toho Viktína a nic, ty nic, žádná reakce🙄

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 10:32:38 xxx.xxx.88.159

No pohodlné…zeptám se jako úplný laik, ale to si můžete úly dát kam chcete, na pozemky koho chcete? Všechno je přece něčí a pokud vám majitel nedá svolení, můžete si úžasné místo sice najít, ale nebude vám to k ničemu. Vzpomněla jsem si, že u nás mají včelaři úly kolem chráněných orchidejových luk (a jsou lemované i lípama) ale jestli tam mají svoje pozemky, nebo se domluvili s majiteli nevím. 

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 23:01:16 xxx.xxx.88.159

V neděli jsme přijeli domů a viděla jsem Viktěnu, jak vyhnal Macka. Od té doby Vikťa pořád chodí ven hlídkovat a Macek nejí jídlo. Mrzne, je ráno v misce zmrzlé, tak ho nosím sem a tam(doma ho nechám rozmrznout a odpoledne mu ho dám zase za dveře)

Brigádník mi hlásil, že je u nás bílá slepice. Sousedova. Myslela jsem, že konečně k nám našly díru a udělají mi probírku škůdců😉 Jenže jsem si pak uvědomila, že je otevřená brána celou dobu, jak vyvážel ostříhané pruty, tak asi přišla zepředu. A já jsem ji teda neviděla.

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 22:55:04 xxx.xxx.88.159

Nás ,,záchrana" Berynka stála ,,jen" 50tisíc. Člověk ty peníze oželel, horší bylo, že všechno zbytečně😢 Prodala bych ledvinu, kdybych věděla, že ho zachráním. Úplně vážně jsem se veta ptala, jestli mu nemůžu dát svá játra, kdyby to pomohlo…(to že v té chvíli byly asi horší, než Berčové, jsem ještě nevěděla, zežloutnula jsem až za měsíc, co umřel)

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 22:41:30 xxx.xxx.88.159

Nemám ničeho nepatrné množství😉 Mám kvetoucí louku. Na druhé rugosu a šeříky, dělí to ptačí zob a mišpule, vzadu končí plotem ze zlatice, zimolezu obecného a pustorylu. Na druhé straně velký keř dřínu obecného. A na louce dvě lípy. To je výčet jen z jedné části zahrady, všude je něco, co je i pro včely. Třeba i velký záhon růže bedrníkolisté u baráku. A podstatné je také to, že místo trávníků mám popenec a jetel bílý, protože s anglickým trávníkem se nikdo piplat nebude😏 Jo, jestli z toho je i něco na med nevím, píšu pro včely, ne pro lidi, tak zní i nadpis😉

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 18:53:10 xxx.xxx.88.159

Viktín, když chce z venku domů. Umí to i líp, ale i tak je s podivem, že mě napadlo to vůbec kdy natočit. Úplně nejlíp to uměla Gucci I., ta i používala drápky, tak to ťukalo a jela jak na klíček😜 Gucci II. to neumí vůbec, když jsou venku oba, vyšle Viktěnu(jak se píše vyšle, nějak mi to přijde divné😉) Ona umí řvát za oknem, když vidí, že je otevřené a uslyšíme ji. Normálně nevydá hlásku, ale za oknem řve, jako by jí řezali nohu😛

Jééé a tímto děkuju Coudas, že mi to dala na sebe👍 Funguje!👍

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 18:23:36 xxx.xxx.88.159

Rugosu mám vprostřed louky(ono to původně bylo jeteliště pro králíky) chytám jen vůni, protože nechodím vyloženě kolem. Musím si v létě vzpomenout kouknout, protože kousek vedle má nově soused úly. 

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 17:51:34 xxx.xxx.88.159

Coudas, než se k tobě dostanu..😉 Díky za nabídku, pošlu SZ. Co se týče česneku, tak ten nezmrzne, zakrývat jsi nemusela, to by muselo být -30😉

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 17:46:49 xxx.xxx.88.159

Niki….😢…teda ty máš zprávy, tohle radši nevědět. Torze je strašná, ale nevím, jestli to není lepší, než to, co čeká kámošku s pejsou teď. Známá měla totéž, ba ještě hůř, s mladým psem. Po roce trápení se s taháním vody, různýma zákrokama, stálo ji to celé víc než 100tisíc…musela pejsu nechat uspat. Byl to zlaťák. My s Berunkem jsme si taky užili svoje, tohle mi to připomnělo. Uděláš cokoliv, když je nějaká naděje, Berry byl taky ještě mladý. U 13letého pejska..nevím no, už to bude jen o bolesti, fyzické i psychické. Jde o to tahání je po zákrocích. My jsme to zpětně viděli tak, že kdyby jsme tam Berryho pořád netahali, stejně mu nedokázali pomoct, on byl nešťastný, že tam musel zůstávat na kapačkách bez nás…umřel by tak jak tak, ale bez tohoto všeho příkoří. Proto jsem Worku odmítala vozit po vyšetřeních, jestli mu není to nebo ono, protože mu bylo, ano…byl už starý prostě😟 

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 17:02:56 xxx.xxx.88.159

Bráchovy děcka jsou celkem vychovaní bych řekla, nic jako volnou výchovu neprovozuje. Holka už má 11 a je hodná myslím sama od sebe…po švagrové. Malý má za měsíc 6, mysleli, že je autista či tak něco, ale psycholožka jim řekla, že asi ne, že z toho nejspíš vyroste. Ale nějaká porucha tam bude. A nebo je celý po mě👎 Má své manýry, ale jako poslouchat musí, drzý být nesmí. Asi tak. Já když ty ostatní děti sleduju, tak si říkám, že to nejlepší, co mě v životě kdy napadlo, je děti nemít. Ani omylem bych se s tímto nechtěla setkat in natura, doma. V dnešní době bych nechtěla děti vychovávat. Já nesnesu odmlouvání, odpor, protěžování a nevím co ještě, jsem po babči generál. Pokud by bylo dítě po mě, ani nechci domyslet. Nesouhlasím se sladkostma pro malá děcka, nesouhlasím s televizí, tabletem, mobilem pro málem batolata. Nesnesla bych jim kupovat milion hraček, které je za hodinu nebudou bavit, příbuzným bych to zakázala. My sme byli vychovávaní, že nemáme moc peněz a nemůžem mít všechno, teda spíš nemůžem mít skoro nic. Žili jsme v tom, nic sme nevyžadovali. K narozkám jsme dostali čokoládu, jako velcí od babči 50korun.  Bohužel moje děti by mohly mít ,,všechno"a těžko bych jim tvrdila, že ne, protože i já bych musela ve svých nárocích ubrat. Jako jo, jsem pořád šetřílek, ale co opravdu chci, si odepřít nemusím. Máme drahá auta, prostě od jisté doby by věděli, že nežijem z ruky do huby. Ale mě se příčí, aby to pro ně byla samozřejmost. Když sleduju, že soused podnikatel jede s rodinou 10x za rok na dovolenou - moře, lyže a nevím co ještě…já jim to přeju👍ale z mého pohledu, se mi prostě příčí, aby si moje děcka myslela, že je to ,,normální", že my můžem. A tady je ten rozpor: užívat si s rodinou těch peněz, když je mají, ale ukočírovat tu výchovu nějak. Nevěděla bych co s tím prostě🙄

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 10:01:05 xxx.xxx.88.159

Bobi, to ale musíš mít uložené v compu, že? Hm, já to ale nevím jak do compu dostat, já si fotky vždycky přeposílám na mail a tam už pak uložím, ale na video mi to píše, že jako příloha je to moc velké. Holky, co se s tím dá dělat? Vy s chytrýma mobilama, co snad víte…🙂

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 09:45:58 xxx.xxx.88.159

Myšítko díky👍 a všechno nej k svátku😛💐 Teda nechápu, proč dá někdo děcku jméno tak, že ho má zároveň s narozeninama🙄 jako jo, dá se na tom ušetřit😏 ale nelíbí se mi to ani trochu👎

lesnizinka
lesnizinka 11.02.2025, 07:34:49 xxx.xxx.88.159

U nás teda jen -5.5, ale Viktín včera vymyslel, že bude spát venku, teda nejspíš v garáži. Ona je temperovaná, ale kolik tam je netuším myslím, že pod 10st tam není nikdy. Tipnula bych tak 15, ale není tam teploměr, tak fakt nevím. Ležení mají u radiátoru, tam je teplounko. Červíky…zapomněla jsem napsat, že když jsem se vrátili z víkendu koukám na Viktína, co to má na hubě za bradavici. První jsem se lekla, že zaschlou krev, stroupek, že se serval s Mackem. A on normálně celkem velké klíště už😲

Dneska mám další živý plot, teda půlku tak doufám, že do 10h mrznout přestane🙄 Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube. To tam ale musíte být přihlášené, že jo? To nejsem. Řešila jsem video s Vikťou jak škrábe, když chce domů. Poslala jsem ho jen Nikče na mobil, ale sem ho nedostanu😟

lesnizinka
lesnizinka 10.02.2025, 17:38:00 xxx.xxx.88.73

Orionko, odkud máte fotku, to dávali někam ochranáři? U nás vím jen, ve kterém lese hnízdí, ale nikdy jsem to neviděla. Hnízdí každoročně, už mnoho let, vlastně od doby, co jsme postavili, tedy 20 určitě.