Aktuálně: 2 324 inzerátů269 889 diskuzních příspěvků19 344 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 20:43:44 xxx.xxx.89.92
Buggyra:

Nejhorší je, že před pár lety jsem úplně totéž zaučovala jiného člověka, a ten to zpracoval úplně normálně, bez problémů, třeba mu to trvalo dvakrát déle, ale pochopil to napoprvé, zvládal samostatně uvažovat a když něco nevěděl, tak se zeptal. To srovnání je neúprosné pro moje nervy 😀

😜🙄 přeju pevné nervy koukám, že je ještě budete potřebovat😜

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 20:39:24 xxx.xxx.89.92
eva:

Tak nějak to je…my peníze máme, ale mladí žijí z jednoho platu, hypotéka, jsou rádi, že vůbec nějak vyjdou…Co já si pamatuju, tak mléčné zuby se dříve neopravovali, asi je to kšeft nebo fakt nevím, co si o tom myslet😲

Jo, jo, brácha s malým (skoro 6let) chodil půl roku opravovat myšák, až jak jinak, mu ho nakonec vytrhnul. Stálo ho to taky 5tisíc, vytrhnutí prý měl zadara. Když jsme mu od začátku říkali, ať mu zub nechá vytrhnout, když ho bolí tak neee, my tomu přece nerozumíme😏 Ale jo, tahání peněz z lidí rozumím moc dobře, už pár let sleduju, jak o ně hezky pumpujou  důvěřivé důchodce…tedy tchány👎 A nemusí to být ani ,,doktor z Afgánistánu"😉

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 15:26:36 xxx.xxx.89.92
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.01.2025, 14:21:27

Ha, ha, chtěla jsem napsat, že já bych tak maximálně nějak zvládla mlátit do strun…ale ne, nezvládla, před pár dny jsem si ustrouhla špičku ukazováku a zatím to bolí jak sviň, nemůžu si o to brnknout. Ráno jsem zavadila o dvířka od lednice, zařvu auuuu! a Tom: co, ten zub? Houby zub(díra😛) prst je mnohem horší🙄

Vždycky když slyším někoho, kdo jen tak umí zpívat  tak si říkám: proč neumím alespoň tak nějak normálně, abych si mohla třeba prozpěvovat při práci? Můžu. ale jen v hlavě, by se mi i ti ptáčci odstěhovali😏 Když jsem se někdy pokusila o zpěv, chodili mě mí psi utěšovat, co se mi stalo, že tak zavýjím…přísahám, že je to pravda🙄

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 15:20:14 xxx.xxx.89.92

Bobi uf, tak jsi to dala a můžeš být v klidu👍Já vím, nebyla to sranda, ale už je to pryč a už ti bude jen veselo. Hlavně si odfoukni a pak na nás zase čučneš😉

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 13:16:23 xxx.xxx.89.92

Sluchátka mám jen na to, abych ještě zvládla sledovat televizi, protože jinak nerozumím, ani když je zesílená. Kdybych si do nich pouštěla ještě hudbu, zřejmě bych přišla o zbytek sluchu velmi rychle. Ale s tím smogem máš pravdu. Člověk si to až tak neuvědomí do neděle, či třeba Vánoc, kdy přestanou i auta jezdit, pila vypne přepravník a žádné sekačky, pily a cirkuly…to je balzám na moje ucha😉

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 13:08:27 xxx.xxx.89.92

No však jo, ale zaplatila jsem, že jsem přšla o zub i s čepem a porcelánovou korunkou(tehdy byla ještě myslím za nějakých 5 tisíc)😏 Takže jsem ho zaplatila dvakrát…a nemám ho🙄

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 13:02:02 xxx.xxx.89.92

Ne, ne, já rádio vůbec, jediné jsou dlouhé cesty do Čech, kdy to muž pustí. Já si ji najdu na youtubku cíleně. Jinak tam taky nejdu, pokud něco vyloženě nechci najít. Jak jsem psala, vůbec nejsem hudební fanda, mám raděj ticho. A zvuky přírody, které ještě jsem schopná slyšet, zatím. 

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 12:57:24 xxx.xxx.89.92
Coudas:

Návštěva zubaře a nasledně návštěva plastického chirilurga? 🫣

Já řeším od včerejších 21.00 fyziku u dítěte ve škole. Nejraději bych profesorovi napsala, ať přestane chlastat, ale to samozřejmě nemůžu. No start na první dobrou.

Toho mi měla zaplatit za ty 3.600, co si za to vzala😏

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 12:37:03 xxx.xxx.89.92

Coudas, právě jsem si myslela, že tebe by to mohlo zaujmout, takový styl, jen Radůza většinu odehraje na harmoniku. Mám ráda většinu její tvorby, jen jedno album šlo mimo mě, to mě nezajímalo a tedka nové písničky, ty jsou spíše ala Amerika a to taky nemusím. 

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 12:31:38 xxx.xxx.89.92

Já se raděj zdržuju hlasování🙄 Počkám na výsledek, znám od příbuzných obě možnosti: dá se - a hrozné…takže uvidíme. 

Hlásím že díra po zubu bolet nazačala, spíš mě bolí všechno kolem, 100% se mi tam udělají afty, jak to mám pod lícema poodírané, dokonce i na druhé straně huby, jak se tam zapírala těma kleštěma a nevím čím ještě. Však mi říkala, že možná budu mít modřiny😏 Tom, když jsem přišla do auta s tím, že nemám zub mi říká: proboha, ty máš úplně zdeformovanou hubu, tady nějakou díru vytlačenou…snad se ti to srovná🙄

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 12:21:57 xxx.xxx.89.92

To mi připomíná ten vtip, jak přijde Čech v Chorvatsku do pekárny a chce chleba. Chorvat nechápe, tak velmi srozumitelně slabikuje chle-ba…vždyť takto tomu přece ten Chorvat musí rozumět😉 A úplně v tom vidím moji mamku, ta by to tak udělala určitě taky. Když u nás byl na návštěvě příbuzný z USA, tak na něj totiž taky takto mluvila a nechápala, že to fakt nepomůže😜

lesnizinka
lesnizinka 21.01.2025, 11:45:29 xxx.xxx.89.92

Když jsme u té francoužštiny…nepsala jsem, že moje velká oblíbenkyně je písničkářka Radůza…hlavně její ,,francouzské" období. Tak přihodím, co si 100x ráda poslechnu já. 

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/raduza/nezne-a-mistrne-49804

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/raduza/de-n-mes-26739

Její písničky jsou postavené, tedy pro mě, hlavně na úžasných textech…a hlasu. https://www.youtube.com/watch?v=7UwCMRzKBRw

https://www.youtube.com/watch?v=Z3QYXKmMdY4 Ještě mě to napadlo poslat takto🙂 jsem to opravila.

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 20:39:09 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 20.01.2025, 20:01:16

Ó díky, že jste si dala práci, nám(mně) to vyhledat😊👍 

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 20:34:08 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 20.01.2025, 20:01:58

Tak já si představit školu, respective mě a školu(to je něco tak nepravděpodobného, něco jako yetti) tak raděj vydržím x krát tohle masakéro u zubaře😜 Díra trochu pobolívá, ale řekla bych, že ne víc, než jak mě právě bolely ty obolavěné dásně. Mamka mi říká: hlavně na to dneska raděj nic nežer. Ha, ha vtipná, já už šilhala hlady. Měla jsem uzenou polívku uvařenou od soboty, s kroupama a vařeným uzeným žebrem, takže jsem to tak nějak zkonzumovala, opatrně, na jednu stranu. 

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 18:48:36 xxx.xxx.91.1

Zapomněla jsem ráno napsat, že jsem u zubaře. Tak to nakonec dopadlo…katastrofálně 👎přišla jsem o stoličku😟Před rokem jsem se zubařky ptala, jestli se nedá ta korunka vyměnit, že mám ještě tu s kovem a jako alergik na nikl mám pořád problém kolem, bolavou dáseň. Už asi 20let, co mi je nasadila na 6 i 7 vpravo nahoře. Nic hrozné ale nepříjemné, občas jsem musela třeba týden vyplachovat Corsodylem, než se to zase na čas uklidnilo. Tak mi to zrentgenovala a prý, je pod kořenem zánět a stejně by se to mělo řešit. Tak, že to zkusí ztrhnout, přeléčit a dáme celokeramickou. Mezi dalším termínem, mi to začalo i hnisat, ale pak se to uklidnilo, pár měsíců už zase dobrý. Tak dnes jsem měla termín. Myslela jsem, že to někdy už dělala, nijak se netvářila, že nic takového nejde, teda rozhodně to neřekla. Já jsem se jen zeptala jestli je ta možnost a ona, že jo. Takže: dvě hodiny se urputně snažila sundat tu korunku a vytáhnout nevím čím vlepený čep(to lepidlo chci😜) Rozřezala ji, páčila, rozvrtávala, uřezala. Pak páčila podobným způsobem zase jinými nástroji ten čep, odvrtávala, čímsi to mlátila kovovým na pružinu atd, fakt dvě hodiny v kuse. Já už jsem myslela, že mi praskne lebku. Bylo to opíchané, nebolelo, ale ty rány byly děsné čekala jsem, že mi vymlátí i všechny ostatní zuby. Po dvou hodinách kdy už nemohla ani ona, ani já, konečně odsud vyletěl i ten čep. Stalo se to, co mě vůbec nepřekvapilo - prasknul kořen. Jde s tím něco dělat? Slepit? Ne👎 Následně ještě půl hodiny dolovala kořen, který nebylo za co už chytit, takže ho různě rozvrtávala a páčila kleštěma po kouskách. To už jsem začínala cítit, protože anestezie tak dlouho asi nezabírá. Nejhorší bylo ještě následné čištění těch děr, jak tam byl ten zánět, tak to čímsi rašplovala, to už mi bylo až blbě od bolesti, ale jsem si říkala, že to už nějak vydržím, že už přece musí být konec🙄 Kdysi jsem psala, že se zubaře nebojím, ani si narozdíl od mého muže nenechávám umrtvovat před každým vrtáním. Tohle…na konci už i bolelo, ale hlavně to bylo extremně nepříjemné, fakt jsem si myslela, že mi něco praskne. Čekám, kdy mě příšerně začne bolet ta díra, nebo hlava. Zatím teda nic, pobolívají mě zuby v dolní čelisti, jak se mi o ně zapírala🙄 A že mě objedná na příště, půl roku se to musí hojit a pak se tam dá dát ten implantát. Kouká na ten rentgen a že: on vám to nazaimplantuje. Proč ne? Protože pod tou vedlejší sedmičkou je ten zánět taky! A? No jedině vám to zkusím zase strhnout, přeléčit…Ty voe🙄 No v nejhorším budu mít nové naimplantované zuby rovnou dva. Jenže ne dřív, než za dva roky. Ta sedmička dolů v srpnu, pak dalšího půl roku hojení, půl roku vhojování implantátů a pak teprve nasazení nových zubů. Doprdelovic🙄

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 12:44:27 xxx:xxx.7e4b:6ab0

No,podle stylizace se slecna asi citi jako kluk, ale je tam dost vymluvny zaber na prsa, ktera tam preci jen nejaka ma😉 No a hlas.

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 10:42:41 xxx.xxx.91.1

Můžu potvrdit, Bobča vypadá s chová se mladistvě, teď má akorát plnější tvářičky😉 Alespoň není svraštělá😜👍

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 10:40:38 xxx.xxx.91.1
Orionka:

Jestli jsem dobře poslouchala, tak písnička je francouzská. Ve Francii jsou býčí “zápasy” jinak. Tam zvíře nezraňují, ale “kradou” mu mašle. Někde v Camarque. Možná kecám. 

Aha, tak po přečtení tohohle jsem si pustila i zvuk, francoužština je pěkná👍 Je sranda si na hudenbím pouštět písničky bez zvuku, že?😜 Ale muž na něco koukal v TV, nechtěla jsem mu to rušit.

A ani jsem nevěděla, že i Francouzi mají ,,býčí zápasy". Díky za osvětu. Já jsem těmhle záležitostem vyhýbám jak čert kříži, nesnáším takové týrání zvířat(myšleno to španělské) 

To je odpověď Bobi i tobě😉 Ano o býka, člověk je v tom dobrovolně. Pokud si chce nechat rozpárat prd.l, jeho problém👎

lesnizinka
lesnizinka 19.01.2025, 21:50:25 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 19.01.2025, 19:28:19

Dík za osvětlení👍 Dívka očividně😉oblečená jako toreador, to tam má taky nějaký význam? Jsem se trochu o býka bála…právě🙄 Tuto nechutnou ,,zábavu" nepochopím nikdy👎