Bobca: Jsem doma🥰..a vidím 126 příspěvků..!🙏mě vomejou,než to přečtu🤭akorát fotky Raduš jsem zhlédla…Jasná modelka🤗…Měla jsem se dobře,až stáhnu fotky kocourů,dám je sem..
Se budeš teďka Bobi doma nudit😉 Fotky… to bylo a už není, no🙄 Jo a taky jsem prý byla hezké dítě, miminko😜 Fotky má ale mamka😉
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Canka z 19.02.2025, 17:12:04
No však jsme byly jedno velké ucho, jak to dopadlo v servisu nakonec…tak ještě celkem dobré🙂 Jak dlouho jsi tam nakonec trčela?
Lidi chodí normoš do práce, do fabrik na 6h, někteří s dojížděním ještě dřív, takže slepice dostanou vodu a jídlo jen jednou denně.
To mě pos…😲 takové krásné fotky👍 No jo, to se to výletuje, když máte snížek😏 U nás by nikoho asi ani výlet nenapadnul. Ale zase, bylo hezky, sluníčko, teploty na plusu…Můj výlet byl autem pro zeminu, protože mi pochyběla, stejně volala mamka, že jí spadla na balkoně markýza, ať jí topřijedu nějak opravit. Radila: to musíš ty šroubky asi přitáhnout, aby ta vzpěra držela. ,,Hm dobré, akorát, že tam žádné šroubky nejsou!" Takže jsem kopnula vzpěru zpátky ke zdi, kde byla, než se nevímproč odsunula…a bylo opraveno😜
Ráno bylo s jistotou -11, kolik v noci nevím, zapomněla jsem se zeptat😏 S tím oteplením mě se.ou😠 Ještě mi chybí 1 a půl živého plotu. Půlku doděláme snad v pátek (doufám, že brigádník bude moct) a v pondělí chce Tom posmýkat rákos na jezeře. Takže poslední plot až v úterý nejdřív…a to už podle té předpovědi z něho povalí míza👎 Ač jsem se snažila a začala ještě v lednu, stejně sme to zase nestihnuli, protože velké mrazy zase🙄 A furt cosi🙄
Valím pikýrovat přísady rajčat, nebo jsou jak nitě, tak ať se trochu vzpamatujou samostatně v kelímkách😏
eva: Mně se ti vyloženě hezounci nelíbí, asi jsem divná…pro mě krásnej charismatickej chlap byl např. Karel Heřmánek…Cruise mi přijde strašně zženštělý, prostě jako ženská..😏promiňte..🙂asi mám divnej vkus..😀
Mám hezounka doma, jsem zvyklá😉 Já co nesnáším, jsou fousy. Taťka byl zarostlý černýma chlupama jak opičák😜 doslova celý, holit se musel denně. Brácha je na tom podobně, ten si už holí i hrudník a záda. Takže jsem ráda, že muži moc chlupy a fousy nerostou. Strniště mi neva, ale teď ta móda kanadských dřevorubců…to mám ty idoly přebrané raz dva😜
Holky, jako děti? Tak ty jsou schopné vysypat slepičkám plný pytel za den😜 Vidím to na synovci, když přijede k mamce. Nakoupím vždycky mamce pro feňulu Mandynku kdejaková kokinka na odměny a on jí to vyháže za půl dne😏 Slépkám jste měla posbírat všechny zbytky z kuchyně, okoralý sejra z ledničky😉 atd…ony jinak vydrží v pohodě i na té pšenici🙂
Poníková jízda….tak to teda musela být paráda👍 máte těch tlustoprdelek fotky? 😜 Sáňky vám vydrží kor, když je za zimu využijete jednou🙄 s těmahle zimama. U nás není sníh takřka vůbec👎 zbytečky ve stínu a nahoře v horách.
Ano, Cruise je malý, asi stejně, jako můj muž, nějak kolem těch 175 asi má. Pro mě je ale velký každý dostatečně😉 mám 163. A navic scientolog…tím si to u mě posr…ostatně stejně jako každý vyznávající nějaké náboženství😏 A kdo by nemiloval Keanu?😊 Krásný, slušný chlap. V Hollywoodu spíš vyjímka.
Čau holky, nikdo nikde, mám tu vzkaz od Bobči, že ještě zůstává u kámošky, přijela za nima další, takže to vypadá na velký mejdan😜 a vyráží na nákupy do Olmika. Ještě se jí tam zalíbí a už ji neuvidíme😛
U nás ráno jen něco kolem -4st, ale trošku severáček pofukoval, takže se to vyrovnalo. Ovečky uf…vypadají v pořádku👍 mají nové balíky, jehňátka jsem žádné neviděla, takže jestli jsou, tak v hangáru schovaná. Viktín zase spinkal v garáži nevím, co vymýšlí, vždyť tam moc nechodil ani v létě a teď, když je zima, tak se tam odstěhuje. Ráno přišel a momentálně tu chrní v obyvču😀
Auta jsou jak tak koukám super investice 😁 aby do toho člověk furt cpal prachy. - no to bezpochyby. Furt a porád🙄Pořizovací cena, za pojistku, za STK, za dálniční známku, za servisní prohlídky a v neposlední řadě za něco do toho, aby se to vůbec hnulo😏
Tady se jméno Haken vůbec nevyskytuje. Já znám taky jen toho z národního😉
Orionko díky za recept na rýži, vyzkouším👍
Niki nenervač, ony holky chvíli bez vody vydrží, ani ty se třeba k pití nedostaneš vždy, když máš zrovna žízeň. Ráno jsem šla kolem oveček a vodu taky neměly, měli zamrzlou, lavory popřevracené. Nevím, kdy tam chodí, snad tam potom byl, protože mi mamka k večeru hlásila, že některé začínaly rodit😲 Venku a mrzne😲 Budu se bát tam ráno kolem jít, žádné mrtvé ovečky a umrzlá jehňátka fakt vidět nechci. Ale třeba se mýlím a bude všechno OK, kéž by🙄
Teda s autem se ti to ,,povedlo"😏 Ale mohlo to dopadnout hůř ještě, že alespoň tak🙏 A dveře? Taky bych si myslela, že výměna dveří kus za kus je akce na pár minut😏 Tak doufám, že teď už si doma👍
Nehtíky jsou naprosto super👍😀 Kdybych já si dělala nehty, tak si vůbec neumím představit, že nějaké elegantní, jak měla onehdá sousedka, nějaké oranžovo zlaté napůl😛 tak to vůbec, ale na tohle bych se nechala ztrhnout hned😛 a to jsem stará kráva….co je ovšem infantilní a rozum nedostane asi nikdy😏
Evi není, protože jsem to zmotala, je to Nové Město! pod Smrkem😛 Teď jsem si to po sobě přečetla a něco mi tam nehrálo…až mi to cvaknulo😏
Byla jsem pod Radhoštěm, Staré Město pod Smrkem a Krnov, Hradec nad Moravicí, Ostrava😉 Toť vše tím směrem🙂
Rýži jsme nikdy pod peřinou nedodělávali, dokonce ani babča. Dáváme na ,,dopečení" do trouby. Trošku se i připeče na kastrol, tu mám právě ráda já, oškrabávám si tu křupavou. Ale nemusí být až tolik, vlastně si to každý dá dodělat, na jak chce, třeba jen lehce dodusit.
Jsem se za život potkala s hodně celebritama, ať už díky cestování, nebo práci, ale nikdy, nikdy jsem se s nikým nešla vyfotit, takže nemám ani jednu jedinou fotku🙄 Takže dokázat mi to může jen Tom, který byl myslím vždycky u toho😏 Největší asi bylo setkání s Tomem Cruisem před uvedením filmu Mission: Impossible u nás. Stála jsem v první řadě u hrazení a on si mě vyhlédnul, přišel ke mě, podal si se mnou ruku a pozval mě do šatny(Tom tlumočil) Samozřejmě jsem nešla. Za a) jsem byla s Tomem, takže svého Toma jsem měla😉 a dokonce je mu i trochu podobný 😀 a za b) jsem neuměla ani zbla anglicky. No a za třetí…bylo to pod mou úroveň, na ,,slečnu pro hvězdy", slušně řečeno, bych se nikdy nesnížila, to nikdy nebyl můj styl ani cíl.
Název znám, ale kdyby jste neprobíraly, že je to na sever od nás, tak bych taky netušila, kam to v Česku zařadit😊
Orionko, zazdila jsem tu vaši rýži😔 Rýži s čočkou neznám. S pohankou ne-e, tu fakt nedávám, smažila jsem se jí přijít na chuť na všechny různé způsoby ale se mi z jejího puchu navaluje😏
U nás ráno jen -11, ale trošku vánek od severu, tak už to bylo poznat, mrzly mi stehna😉 Ale kapuci si stejně nedám, to mi nepřišlo jako, že bych potřebovala.
»
kometa z 17.02.2025, 13:25:36
Přemýšlela jsem o tom, ale právě, bylo mi to trapné, nejsem puberťák😉 A navíc jsem velmi ostýchavá, byla bych rudá až na prd…😊
»
assil z 17.02.2025, 12:36:33
Ano přesně. Odcházející kolem je číšník. Však jsem se snažila to popsat. Vedle nás z každé strany seděli lidi, přišla jsem si jak blbka, že jdu fotit hvězdu😏 no chtěla jsem to poslat té mamce, tak alespoň takhle😛
Jé holky😄 dneska to vypadá na čínský den…samá rýže😛 Já mám teda rýži fakt ráda👍 a i myslím, že vařím výbornou, dá se jíst i samotná(se musím i pochválit😊)
kometa: Ani Elán nebo Nagy zamlada? A Žbirka?
Jejda upřesňuju, myslela jsem na ženské, ale nenapsala (tak neumíte číst myšlenky?!?😜) Jsou takové upištěné a to nemám ráda. Hele Peter(Nagy) byl s náma minule v Praze v hotelu, přijeli jsme zároveň. Nedalo mi to nevyfotit, jenže jak nenápadně?😏 takže je tam prd vidět🙄 Posílala jsme to mamce😉 Ten za pultem, šedivé háro, bleděmodrá riflová košile, zády. Byl tam s doprovodem, nepíšu slečnou, byla to dáma, cca v mém věku, elegantně oblečená.
Holky, teda vy, co můžete baštit😜 co vaříte dneska k obědu? 😀 U nás krůtí křídla + krk s rýží, aby toho bylo na dva dny a já nemusela vyvařovat zítra znova. Je to náš oblíbený oběd, moc si na něm pochutnáme. I když😏 měla jsem vybrat něco, co nemám moc ráda a nesežrala toho pak lavor…že áno🙄😜 třeba segedin(aha, abych neurazila Dáju🤭 když já ho ale fakt nemusím😏) K tomu ještě nějaký kompot otevírám, sladké k tomu jde. Ona je to vlastně trochu krůta ala kuře, krůtí maso mi až tak jako moc nevoní. Ale když se na to šoupne koření na pečené kuře + kari a hodí se to na nastrouhanou kořenovou zeleninu, je to dobrota. Na másle. A kořenovkou s tím máslem(šťávou) se pak polije ta rýže. Se na to těším jak kuře na sopel😉 Taky voní celý barák😀(sem zapomněla zapnout digestoř, protože jsme otevřela ventilačku😏)
Dáji a proč vaši, jestli jsou tedy oba Maďaři? vlastně šli do Karviné? Taťka byl horník?
Za Worunku děkuju, moc mi ten jeho ksichtík chybí, kolikrát, když se dívám na fotky, už ani nevěřím, že jsem ho měla, držela…😢