Hlásím doručení zásilky👍..a velké překvapení,co vše zásilka obsahovala😊Mockrát děkuji..samolepky nalepím různě..do zverimexu,na prodejnu krmiv,atd…Mourka už mám vedle počítače😇
Hlásím doručení zásilky👍..a velké překvapení,co vše zásilka obsahovala😊Mockrát děkuji..samolepky nalepím různě..do zverimexu,na prodejnu krmiv,atd…Mourka už mám vedle počítače😇
náhodou jsem objevila-ze zvědavosti tohle vlákno..Dobře jsem se pobavila a smekám před každým,kdo takhle najde tolik slov na P👌
chtěla jsem sesmolit něco,ale prostě nic nevymyslím😎😇jste borci..👍
já nic nepostřehla…až teď čtu,že se v noci “něco dělo”😴😀
je vykastrovaný?...Jestli né,chtělo by to,než vám začne značkovat po bytě-je to strašný smrad😲Mrouská se...Na chalupě měl určitě nějaké podněty…Je v pubertě,tak s tím musíte počítat🐈
takže děkuji Tomovi..👍
U nás už se klube sluníčko,má být hezky a už nepršet..tak uvidím..Chci si oprat deku,tak ji dám u sousedů na sušák..🙂
Jinak žádné novinky..Jen včera,jak jsem vezla švagrovou v dešti k zubaři,byla tam tak 1 minutu,2krát zavrčela bruska o klapáky a “za půlroku naschle”..Samozřejmě jsem pak nemohla najít místo na zaparkování..Tady jak dopoledne odjedeš,tak okamžitě je tam někdo další..Pršelo celý den..ani ke garáži jsme nešly🙂Sousedka z druhé strany byla na dovče,tak jsme hlídaly s Petrou Micku..špatně vidí..někdy se nechá pohladit,někdy uteče..Je pěkně béžová,musím ji sem vyfotit🐈
Tak hezký den🌹
Raduš,konečně jsi vyfotila po dlouhé době kočičáky…🐈už je mám na ploše..dík
Raduš,ty jsi fakt neskutečná🙄🙏..Naposledy k úplňku..Nikde o něm nečtu-jak rožnu počítač,podívám se,kdo má svátek,kolikátého je,jdu sem za vama,počtu si,napíšu..podívám se na “smolař týdne”,nějaké videorecepty..novinky kolem důchodu maximálně tak,pár zpráv-nepolitických!!něco v mapách,když si vzpomenu,že jsem mohla jet někama jinama…a pak si pustím youtube a při písničkách hledám nápady kolem šití těch kabelek..Jaruš jsem dala 2,co jsem tu dávala-tu větší a menší..Měla radost.🙂
V Kamenné v sobotu chvíli nepršelo,tak jsme se šly projít..Potkaly jsme 2 bedly,asi 25cm,zavřené kloboučky,nechaly jsme je tam.do vnitrozemí jsem nešla,tam půjdu poneděli,budu hlídat Čendu ještě 14,15,16,8..příští týden a pak zkraje září 3 dny..a pak od 20-29.9.🙂Mám to letos nabité i bez toho dlouhého hlídání…
Jak jsme seděly na lavce v lese u cesty,tak se přibližovalo kolo..a pes..Já na něho “Čendóó”..se rozběhl a už jsme se vítali..jsem mu koupila ty jeho tyčinky.ty jsme mu nechaly na schránce,jak jsme jely kolem..Jinak od večera v sobotu,až do 2hodin v neděli pršelo..ale večer jsme “zabékali”..bylo nás teda jenom 7,ale bylo to fajn..
Končím,volala švagrová,že má zubaře a prší..chodí s chodítkem,tak deštník nehrozí🙂
Já mám někde uložené video,kdysi mi někdo poslal operaci z muže na ženu…Po zarostení jizev ochlupením nebylo vůbec nic poznat…Normální vzhled ženských orgánů...Vymodelovali jí i to,co žena potřebuje k sexuálnímu životu(ze žaludu)..Ano,kůži penisu jí vsunuli dovnitř jako vagínu…
Raduš-ty myslíš,že já mám v hlavě,kdy že je úplněk?že si to vsugeruju??😲haha-ty jsi hned hotová se vším....Já ho poprvé,co bydlím po těch letech podnájmů,kdy ně přímo čučel,mám za zádama..Až nespím,tak to teprve zjistím…píšu to pořád dokola..Já mám v hlavě duto..co si nenapíšu,to nevím..To,že nespíš-že se budíš,to má úplně jiný základ..ale ne úplňkový..Já měla taky období-řekla bych v tvém věku,kdy jsem se pravidelně budila ve 2 hodiny....A nedávno mi kámoška mé dcery říkala,ža mi jaksi nevěřila a teď to má taky a rozčiluje jí to..je jí 54..Dnes jsem měla s chobotem na přístroji spánek 9 hodin..od 22 do 7 ráno..Budím se akorát,když mi to fouká mimo,tak se musím pohnout…😴
Jdu se balit,jedu s Jaruš do Kamenné,chataři se už ptali,kdy si “zabékáme”,tak opráším kytaru a dnes bude večer “kántry”-jak by řekl děda…Už jsem ho taky dlouho neviděla..Ty stavy má pořád,doktoři neví co s tím..V lednu to budou 2 roky,co se tak trápí..Má dobré dny,kdy může jíst a špatné,kdy se dáví i snad vodou..Přijedu zítra odpolko…Má teda pršet,ale do lesa se chcem jít podívat a za Čendou určitě..V září ho budu hlídat🐕
hezké ráno všem☀️🐈🐕🐎🐐🐇
já si četla jen ty nežádoucí potraviny,a přemýšlela jsem,CO bych vlastně mohla jíst??Musí to být hodně drastické..nezávidím těm,co to musí držet😟
Vrátím se k úplňku-zapomněla jsem Raduš odpovědět,jak jsem spala..
Raduš-to není o tom-vidět ho🙃..Najdi si prosím,když nebudeš mít práci venku “Noc úplňku”..dokument,jsou toho 2 díly,nevím už jak dlouhé..Ale stojí to za to!! Když tak všechno víš,tohle určitě nevíš..I já byla překvapená-myslela jsem,že má vliv jenom na spaní…ale řídí celou naši planetu(a není to “fejk”) dlouho jsem nevěděla,že to nespání 1-3 noci je jeho práce..(má na mě vliv i v některých jeho fázích)..Viděla jsem to už 2x,když to šlo na ČT2 myslím👍
Niki a co ty?dodržuješ střídavou???Můj chlap držel kdysi “Kořínkovou”,já s ním,ale já měla za 14 dní 4 kila dolů,ale nepotřebovala jsem to..Tak jsem se na to vykašlala..Musí se přemýšlet,co v té které potravině je…jestli neobsahuje byť třeba vajíčko v pečivu..atd..Ale já měla tenkrát taky hodně pohybu-a ten si myslím mě udržoval,i když jsem jedla jak malý zájezd😇😊
A dlouho tu nebyla Leithian??🐍..Jani,co tvoje havěť??je něco nového??🦜
Jo Raduš..ale to bylo před těma asi 7-8lety,kdy jsem držela tu dietu o 5-6 jídlech za den a "Herbalajfu"…2x dopol.ovoce a 3x odpol. zelenina…Ale to jsem neplatila takový nájem,a chodila jsem ještě na brigády…Za 5 měsíců 13kilo dole v pohodě,bez pohybu a 40 pivech za měsíc..u té mě stresovalo,kdy můžu jíst..jestli už je to 3 hodiny a není už 4 hodiny..Bílkoviny,tuky,sacharidy…vyváženost..A voda s citronem po litrech..
Bobča zeleninu právě vůbec…ani ovoce..a vím,že bych měla..Max ředkvičky ve slevě,nebo levnou hadovku..Do obchodu chodím jednou za 3-4 týdny..
Raduš-taky jen můj názor..Asi bych s těma tvýma bolestma a průjmama,(žlutá voda)..a hlavně atakou!!….nemohla žít..😲To ti fakt nevadí?? Ano,beru hrst léků…ale každý to máme postavené jinak..JÁ si opravdu nestěžuju..Nechodím po doktorech s každým píchnutím,ale když mi najdou něco v krvi na preventiví za 2 roky,nebráním se,že mám brát nějaké léky…Jednou za 1/4roku na cukr..mám ho v normě a jím všechno..I na tu psychinu jsem šla dobrovolně,bo bych to nezvládla sama se sousedkou a vínem…🙄nevadí mi,že beru slabá antidepresiva,hlavně,když jsem v pohodě…a to JÁ jsem😊👍👌
ahá..tenší..Já tam šla zkrz problémy s vyprazdňováním..a na ty srůsty vlastně přišli až při té hi(y)sterektomii,tak jsem byla o 2 hodiny dýl pod narkózou,aby mi je šetrně rozdělali…a od té doby mám klid…🙂
😎👍..Raduš,ty jsi v tomhle fakt “kouzelná”😇🙏
Raduš,já včera psala☝️..co zas vybuřuješ😜A Kouťák má určitě práci a čte si po večerech..žejo?😉
Pak Petře dovezli dřevo,tak jsem skládala dřevo,i kluci pomáhali..chlap byl taky doma…Takže to bylo rychlé-7 kubíků🙂a pak jsem ještě zkysla tam..Bylo hezky,akorát protivný vítr…Grilovali jsme párečky s medvědím česnekem-hmmm😇 a pak krkovičku a hermelín….Lidka mi poslala několik krátkých videí s kocourkem..Až pošle fotky,dám sem…
Na kolonoskopii jsem neřvala,ale že se podepisuje papír,že se může střevo i protrhnout,jsem po 70cm,kdy to bylo nesnesitelné(mám sice vysoký práh bolesti)jsem upozornila na šílenou bolest,tak to doktor-naštvaně ukončil..Měla jsem spoustu srůstů po operaci řezem-ty mě odstraňovali až v 50,při další operaci-už laparoskopií..
Jo,a od rána prší…🌧️
na ten horoskop se teda podívám..doufám,že nebyl v Blesku😜..kam se chodíš dívat? Na denní,nebo se mi bude dařit pořád?😇.pozitivní mám,že Lidka je strašně šťastná a vděčná,že tam s ní někdo pro něho jel..Ještě večer mi psala zprávu,že spokojený..a že jsem jí hodně pomohla..Tak jsem jí napsala,že jsem šťastná,že ona je šťastná..🥰..já to tak i mám..Mám radost,když můžu někomu udělat radost..A jsem i ráda,že obětovala 310kč za dálniční-10denní-jednodenní prý ještě není(nevíte někdo,kdy bude?)Akorát,že lilo celou cestu,tak ta vodní mlha,když předjíždeli divočáci,byla nepříjemná..Po “staré”(rozumněj bez dálniční bysme se drckaly několik hodin,a nechtěla jsem,aby kocourek trpěl zatáčkama a bržděním..Takhle seděl skoro celou dobu-je vyfocený v autě,když jsem čekala u směnárny,když byly Lidka s majitelkou měnit eura..Jen ho pak držela po směru jízdy🙂
Určitě se na něho stavím podívat,když budu v Olmiku🐈a “pomaznat”(jak říkala paní) si ho😇
teď jsem poslouchala ve zprávách,že dnes je superúplněk…A nejvíc jej vnímají Vodnáři a Lvi..Vidíš Raduš,a ty mi pořád nevěříš😇
Tak nakonec to bylo super…Paní hodinu trpělivě povídala,vysvětlovala,do kterého kolena sahá jeho rodokmen,čím je naočkovaný a že si pohlídá i další..chce být pořád ve spojení,chce fotky a zprávy,jak se má..Dnes má 4 měsíce a váží 3,30kilo....Safírek dostal i výbavičku,svojí deku..na pár dní krmení. škrabadlo.Paní rozváží i jinam-jde vstříc zájemcům..Celou cestu byl v klidu,vůbec nemňoukal..pozoroval cestu..Byl s ní i manžel,je vidět že kocourek se měl dobře,je mazlivý,když se s ním loučili,opusinkovali ho..velmi klidný..Jak budu mít lepší fotku,dám ho sem..Jsem ho blikla jen přes dvířka..
Jak jsem se bála,tak to ze mě spadlo..mají je jak své děti..
ahoj všeci🌷
Reni promiň,ale mě se to slovo líbí🙂a kde vlastně je naše létavice?😊Na dovče?
Co já včera vymamlasila😲..Jela jsem navečer natankovat do plné na tu dnešní cestu,že pak zas dám plnou a zaplatí si jen co se projelo..Stavila jsem se v Lidlu,svezla cestou syna od Petry,zakecali jsme se…A najela zezadu do uličky,že tam nechám auto do rána..V noci se vzbudím,a…blesklo mi,že jsem hodila kartu i s účtenkou do důlku na palubce,abych uvolnila místo u stojanu,a vypustila to z hlavy..Ve 3 hodiny jsem nemohla zaboha zabrat s myšlenkou,že je to vidět a karta už je fuč..Nakonec jsem zabrala a o půl 7 jsem už letěla…Uf-byla tam👍No to bude dneska den..Vyjíždím v 9..rozhoduju se ,jestli nejet po dálnici,bylo by to možná pro to kotě lepší jet po rovině,jak těma zatáčkama..Vím,že kočka od kámošky nesnášela zatáčky…A brždění..🐈
Nakonec si to zjišťovala všude možně..Mluvila dokonce s nějakou chovatelkou z Prahy-myslím Martinou(Evi,neznáš?)..a že jo,že se nemusí bát…Tak jedem..Je zamračeno,má pršet,,Ale 160km není konec světa-i když už se mi někdy nechce jet dálkovou.😎
Vemu si foťák a vyfotím si ho-krasavce🐱
Evi,co je CACIT??
psala jsem ti SZ,tak nereaguj,už je to pasé…👎
Ona je stejně rozhodnutá,už nic měnit nebude..tak doufejme..Třeba Lawren.cz se mi líbí a je to u nás..mají tam i videa koťátek,jak si hrají..ale už na to kašlu..Jen jsem chtěla nějaký názor jiných lidí…