Dáje k nádobí….😎
Dáje k nádobí….😎
psycholožka nemá chybu..🤭
No ono to může být ještě všechno jinak…v pátek mi to potvrdí a ujasní v kolik kam…Něco říkala v pondělí na 11 a že půjdu první..Jsem z toho zmatená jak lesní včela!!🐝jestli na další den???musím počkat na vysvětlení do pátku..Mám napůl sbaleno..zatím do nemocnice na ty4-5 dní a musím i na tu LDN-tam mi to doveze holka..Dájo,netrap se…mám ještě v rezervě švagruši..kdyby to té holce nevyšlo,ale nahlásila jsem jí to dnes,tak doufám,že to půjde..Ptala se mě sestra,jestli bych mohla přijet vlakem(jsem jí řekla o tom šibování termínem)..No nedošla bych tady na nádraží ani náhodou..V Olmiku jsou tramvaje,ale pak k nemocnici je to taky kus od zastávky..Pokud bude platit pondělí,může i švagruše…Ale děkuji ti za nabídku🥰jsi hodná..
nemusí to být žánr,který vás nebaví…já nemusím mít folk..však víte,co poslouchám za “vrazgárny”-jak by řekl můj chlap…🤭cokoli…Něco jak ten "Laponský pes"
Assil…tyhle!!!!PROSÍM🙏..našla jsem je…a můžou být jim podobné…si to dávám na tu MP3…před spaním do ouška😔
https://aisonggenerator.io/share/5632c601-6ad6-4961-b4ab-1d557b9c804c https://aisonggenerator.io/share/7c0b4d53-5529-4273-b312-9ac6197c5924
aha…jestli vám to neva,napíšu na SZ mejla…
pěkná..nemám tam možnost stáhnoutPo zmáčknutí “down…”-jako pokračovat,je to anglicky…
Assil..chci si najít ty vaše úplně první 2 z AI…,co jste sem dávala..ty pomalejší..Byly boží🙏
Krásná písnička..nebyla tu..poslechnu si pak i celé to album…Dík za “nakopnuti”🤭Jen tak dál!!
Děvčata moje zlatý…🥰Děkuji moc..za hezká slova,i za pomačkání..Ono to je spíš takový “vztek”,že já šibuju holce směny,kdy budu potřebovat odvézt..nemá ze dne na den kdo by jí vyměnil směnu..V té Pasece taky doktorku matu-jsem se jí dnes nedovolala…Dnes jsem se dověděla,že to mám posunuté na pondělí 2.2…Tak honem holce..v Pasece mi to neberou….No a že mi to ještě upřesní v pátek….zítra honem k holičce očmikat,ať si to můžu nabarvit..čekala jsem,až co nejpozději…
A navíc jsem zase začla brát na ředění krve-měla jsem to vysadit 30…tak ještě dnes jsem vzala a od zítra už né…a na cukr 48 hodin-to stačí v ten pátek.
A Zrzavcům děkuji za veselou příhodu..Byla jsem tam první,navedlo mě to v mejlech..že mám SZ..🤭A nemějte strach,to už vydržím..MUSÍM !!!Pomalu balím..mám to naházené na hromadě na stole…Musím i do té Pasky mít sbaleno doma,bo mě tam převezou a holka mi tam doveze věci-ať to sebou netahám do Olomouce…Tam si vemu nezbytné..
zkusím odpolko znovu..I když jsem si říkala,jak to začalo válkou,že to nedám…Bylo to dost drsné..ale přečkala jsem to..
Niki…taky jsem nahouby-sama sobě se nepozdávám🤭..Asi už s Boženkou stárneme🐐..jen jíme,vylučujeme…ona se aspoň mazlí…Já tu hniju doma,sama samička..naštvaná,bez nálady..bojím bojím,abych někde něco nechytla,tak trčím doma..jen několikrát denně otevřu okno dokořán,vyvětrám,vypustím bacily…špatně spávám teď..honí se mi všechno hlavou…Dnes už jsem mohla ležet na sále a mít to za sebou….Je to nespravedlivé…
Mohlo to být dobré,jenže mně šel zvuk o asi minutu před obrazem..Zkoušela jsem to nějak vrátit..bylo to nepříjemné…
obě dvě jsou bomba..
obecně nemám ráda AI,ale vy jste mě inspirovala kdysi tou hudbou…Tam mi to nevadí..Je to poznat ty klipy,že nejsou naživo,ale písničky jsou pěkné…
ty šaty se mi taky líbí…je to na vás,v čem se budete cítit líp…🙏
taky pěkná…
opráším hudební vlákno…Nahrávám jarče na tu MP3…tak vybírám…🙂
jen připomínám -ta slivovice není lidovka…
Ronja s motejlem:Dámský dotaz: v čem chodíte/byste šly na vesnický ples?
V černých kalhotách-lepších-takových lehčích,mírně plandavých a halence taky z lepšího materiálu..tak aspoň já jsem absolvovala garde na ples a i svatbu…Nebo,pokud jste “šatová” tak šaty..Prostě,abyste se cítila dobře🙂👌Já měla naposled šaty před 40 kily…a teď se vyhýbám všem slavnostnějším událostem,ty prsiska prostě jsou hroznou překážkou!!😊
já jak jsem byla v Pasekách,tak jsem byla na pokoji s bezva ženskou..75 let,měla teda Parkinsona,ale jinak jí to úžasně myslelo..pořád luštila křížovky,vidím jí běhat z koupelny na balkon s prádlem..Prala si v umyvadle,třepala se chudera u toho,ale ještě si z toho dělala legraci..V 5 ráno už cvičila na posteli..houževnatá,veselá..shodly jsme se i na televizi.Chodily jsme ven,ona o chodítku...Volaly jsme si každý týden..teď je ve vojenské nemocnici..z ničeho nic..našli jí nějaký větší rakovinový nádor někde v břichu..Víc se dovím zítra,moc jsem jí nerozuměla,tak jsem volala synovi,a že to vypadá nedobře..To jsem jí rozuměla,že je blízko smrti,ale podrobnosti né..tak že mi večer napíše syn mejl..tak jsem sem ještě vlezla..a nic..,že tam dnes odpolko pojedou,tak doufám,že ráno….Syn mi pomohl s tím tabletem…Tak na ni myslím…😟a pobekávám..Měla jsem jí ráda..I jsem byla u ní v Lošově na návštěvě..Plánovala,že přijedu v létě na grilování..