Aktuálně: 2 660 inzerátů263 569 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 03.06.2025, 12:44:10 xxx.xxx.20.192

tak dnes dělala Elsa znovu..na 100%..i pak jízdy…Tady nepustí k jízdám,když neudělá testy…

Jinak jsem dnes byla u toho neurologa..je to na okamžitou operaci,(nebo aspoň brzkou..ale nejsou lidi..doktorů je prý dost,ale neměl by mě prý kdo uspat..Budu volat po 13 hod na přeobjednání.jestli by bylo možné-do Ol…Doporučil mě si zjistit termíny jinde..tak obvolávám  Karvinou,nebo Zlín,jestli by to tam nešlo dřív..Zlín má konzultaci až na 22 9. pak by mohlo asi za 2-3 měsíce..A to já mám tady kontrolu  4,7, a operaci  27,1.2026..Vyjde to na stejno..mě se to potentočkovalo dnes v noci..byla jsem po 3-4 dnech na velké,a dopadla jsem,že jsem nedošla ani do postele…(nepomáhalo ani lněné semínko s vločkama,a horká voda včera ráno-3 deci,jsem se málem poblila.).Asi po těch práškách..jsem si to vůbec neuvědomila,že jsem nebyla,jak každé ráno…rehabky nemají smysl..ušla jsem sotva 3 kroky bez berlí..s bolestma.mám to “tam”prý hrozné,že se to nedá takhle vydržet těch 8 měsíců..zkusit přeobjednat konzultaci ve FN(až od 13-15 hod)a tlačit na dřívější termín…..Takže zase čekat…

Bobca
Bobca 02.06.2025, 16:04:19 xxx.xxx.20.192

já,že čučím na ty kriminálky…stát se to může..nemělo by,ale může…Jsme jenom lidi…ale dobře to dopadlo….I když šok to musel být velký…

Bobca
Bobca 02.06.2025, 15:47:02 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi, jen myšlenka, ale nešlo by ti to líp, ne z vozíku, ale kdyby jsi si k té pračce třeba dřepla? Stejně to koleno musíš rozcvičovat. Neposílej mě dopr😉já fakt nevím. No včera jsem chvilku plela a nemůžu se ohnout, takže taky pořád dřepím. Prostě předklon já už nedám🙄

nedřepím od operací kolen…všechno jsem dělala v dřepu..u ledničky,ve sprše….teď se tak tak udržím ve sprše na stojáka si umýt kačenku a pak musím sednout na stoličku a umýt ostatní…..U tebe kdysi jsem taky plela v dřepu..teď vůbec!!a nemám možnost nějak extra cvičit..jen hýbu kolenama…Mám je zatuhlé!!..všechno prostě v předklonu…

Bobca
Bobca 02.06.2025, 07:26:54 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi žiješ? Nepodáváš hlášení!

"neser Blaženo"🙏..psala jsem v sobotu..Rozdýchávám ten úklid..Polehávám..pojídám zase opiáty a čekám na zítra,co mi ten doktor zařídí…mám obavy,že nebude v Pasece místo a budu zase čekat,než mě vemou..Jsem naštvaná na všechny doktory,hlavně na svou PL,že mě ONA měla zařídit hned ty rehabky a neodesílat mě do Olmika,kde se nebere bez objednání…Už mi bylo líp..

Ono celkově..to není jen o tom momentálním úklidu,ale o celkových mých aktivitách na tom vozíčku..Zkus si z vozíčku dát do pračky(zepředu plnění),vyndat,pověsit na chodbě..pořád se natahuješ a zohýbáš..ono to jako momentálně nebolí..nebo zohnout se,když ti něco spadne na zem..natahuješ se pořád i třeba u dřezu,v jedné ruce konvici,druhou si pouštíš vodu..Vem si židli k lince a zkus si to..A to ještě vlastně všechno bokem,bo nohy ti nevlezou pod…Vymyčkovat myčku…zboku na linku,pak stoupnu a dávám do skříněk…do ledničky se zohýbat…To není stížnost,to je konstatování..,Pak už to dorazil ten úklid..A to není o tom,že musím..ale já odjela z rozdělané práce..už jsem nezvládala to uklidit,a holka to opravdu jen “shrnula” pod okna…Rozšité a nevytříděné věci..Hledím na to už 3 týdny..I to posbírané prádlo zůstalo na židli..Já jsem to postupně sklízela,co jsem zvládala..I jsem si zametla_chodily tam reh.sestry..hanba mě liskala..Raduš,představ si pokoj 5x5 metrů,ze kterého je oddělený kout na koupelnu,na její stěně zvenku je kuchyňská linka,do prostoru pokračuje skříňka a  lednička…kolem dokola nábytek a uprostřed 2 stoly a mašina…cestička na vozík…od linky k počítači a do koupelny..To nemůžeš srovnávat s tou tvou haciendou….Nechci pomlouvat holku,má toho hodně…Teď neměla čas se stavit v sobotu,pořádaly v dědině pohádkovou cestu…Ale volala…

Dnes si plánuju obarvit vlasy…no,jestli k tomu dojde-nevím..Afinu jsem si už ustřihla sama,vypadám jak pako,když mi spadne dolů..nahoře bílé kolečko(ale bylo i hůř)…Ale tohle nějak až tak neřeším…

Stavila se Elinka,nechala si tu věci a letěla dělat zkoušky..řidičák..Tak budu držet pěsti-všechny 4😇

Bobca
Bobca 31.05.2025, 07:19:10 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Zlatíčko!!! Fido mi roztrhal další pracovní smlouvu!!!🤣

to snad není možné🤭..ještě pořád trhá?Jani,že si to nedáš někde vzhůru?nebo do šuplíku?

Bobca
Bobca 30.05.2025, 19:07:37 xxx.xxx.20.192

ahoj Coudas..přišlo mi to jako propiskou…a ono jo🤭..dobrý…👌

Jani,jo,já se spletla…D.H.C.Continus..60mg

Bobca
Bobca 30.05.2025, 07:47:12 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobčo, to bude v pohodě, tělo se jen připomnělo, určuje ti hranice 🙂 Příště už budeš líp vědět, co si můžeš dovolit 🙂 Vydrž, bude líp 🤗

Dík…MUSÍ být už jenom líp🙏

Bobca
Bobca 30.05.2025, 07:18:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 29.05.2025, 05:43:19

Niki,je z líné pěny..Netlačí!..Jsem si rychle zvykla,a opravdu při otáčení se udrží mezi kolenama..Naučilo mě to i,že nekrčím jedno koleno pod bradu..Jsem tak spávala na břichu,a od doby,kdy NESMÍM,zkrz krční páteř-na to mám i ten anatomický polštářek-tak mám rameno souběžně,a hlavu na tom polštářku..I když někdy se zapomenu🤭,ale málokdy..🥰

Jinak já se asi poškodila🤔..Ve středu po o byla ohlášená Zdenka s kamošem,a já musela už konečně vysát..zamést jsem zvládla(nevím,kde se ten prach pořád bere)A hlavně porovnat to shrnuté šití-i binec na stolech(mám 2)…krabice a dózy,co mi dcera shrnula jen tak nabok...Už i mě to lezlo na nervy tu být v tom bordýlku..Dcera přijela vždycky jen na chvíli,a né sama..Cítila jsem se celkem dobře-už sem tam popojdu i bez berlí…Novalgin jsem už nebrala od pondělka…ALE !!.vysávala jsem sice z vozíku,vyšmejdila každou skulinu..Možná jsem se až moc zohýbala..Zdenka dovezla vínko,tak jsme si daly..i s jahodama🤗čerstvýma..Kámoše jsem poslala naproti do řezníka pro něco na zub..Rohlíky už nebyly,tak vzal veku-pohotový chlap👍Tak jsme si udělali chlebíčky,akorát bez vajíček,ale zeleninku jsem měla doma..

A ráno jsem málem nevstala…Tak jsem včera poléhávala..I Novalgin vzala..a dnes v noci,jsem přidala teda i to HCD,jestli zabere..Dnes nemám v plánu někam jít..Ale štve mě to…K MuDr jedu až v úterý..

Bobca
Bobca 28.05.2025, 09:09:56 xxx.xxx.20.192

Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!

Jani-co to je?ta meska?a nepodařilo se mi přečíst,co ti napsali pěkného🥰

Bobca
Bobca 28.05.2025, 07:54:51 xxx.xxx.20.192
acher:

Také ho použím,také se vždy probudím jinak než jsem usnula,ale polštářek mám.Jen teď po operaci jsem ho musela vyměnit za měkčí,jelikož mě tenhle na to koleno tlačil.

Já právě po operaci kolene(ale jen meniskus-totálka je asi horší),jsem ho používala tak,aby koleno bylo mírně ve vzduchu..Taky ho udržím při otáčení..hodně jsem si na něho zvykla..Dost mi bolela kolena,teď mám klid..

Bobca
Bobca 27.05.2025, 06:33:06 xxx.xxx.20.192

Já ho používám teda opačně,jak to má ta předvádějící..ale to je možná jedno.

Musím podotknout…Není to jedno..hned,jak jsem zalehla,jsem si uvědomila,že ho používám stejně,jinak to nejde🤭.

Bobca
Bobca 26.05.2025, 22:58:35 xxx.xxx.20.192

Buggyro…tohle si vozím i do nemocnice..Používám ho denně…Nemám otlačená kolena a je to dobré prý i na kyčle…Na ortopedii na to hleděli,co to mám…A to jsme si objednaly s Jaruš,a byl za 360..a vidím,že je už levnější…Já ho používám teda opačně,jak to má ta předvádějící..ale to je možná jedno..Dá se sundat potah…Vyzkoušej,je to lepší než polštář..

Obrázek
Bobca
Bobca 26.05.2025, 09:42:53 xxx.xxx.20.192
Skeeve:

Já nejsem posedlý km, jen mě zajímá ujitá vzdálenost, protože se pohybuji přírodou, často mimo značené trasy.. 

to je moje kámoška jako posedlá-asi rok-možná víc..jak jí dcera aktivovala na telefonu ten krokoměr..…to nebylo na vás..vám jsem napsala,že smekám!!🤗To je krásná záliba takhle cestovat.. 👍👌Vidíte spoustu krásy v přírodě..Prosím,můžete se podělit o nějaké fotečky?pokud i fotíte? Dík moc.

Bobca
Bobca 26.05.2025, 06:36:59 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

dnešní Černostudniční hřbet. Od sedmi ráno do půl jedenácté… jsme potkali jednoho jediného turistu na Muchově. Jinak jeden srnec, jeden zajíc a dvě veverky… Chůze po hřebeni je kamenitá, občas těžko schůdná kamennými poli. Yoda je těžký (lehká malá plemena jsou na tom líp), ale všechno zvládnul jak správný kamzík jizerskohorský… Některé skalní útvary (všechno žula) nemají chybu. Výhledy jsou z vrcholku Muchov a z vyhlídky s krásným jménem Terezínka.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

vidíte taky na 11.fotce psí hlavu?? i s jazykem…🐕nebo “něčí” hlavu?

Bobca
Bobca 26.05.2025, 06:25:40 xxx.xxx.20.192

Normálně jsme řádili jak za mlada😀

🙄Stařenko🤗…ale věřímže ti to vydrží aspoň do 50🤭(já ukončila ve 40 a v 50 začla znovu)😎.. včera jsem si nakonec udělala hudební odpoledne..Jsem si vrátila-nevěděla jsem-sobotní koncert Chinaski..pak na mě kdesi vyskočil David Gilmour…Až v 9 jsem zjistila,že jsou “vraždy v kraji”…Jinak dnes je pod mrakem…cítím to i na zádech..

Skeeve-smekám👍 Moje kámoška Jaruš je posedlá krokoměrem..Má nastavený limit-měla 10000,pak 5000(v pátek měla taky 13000),a čeká vždy,až to vyvrcholí tím “ohňostrojem”…Jde na operaci kolene,ale je tak houževnatá..Dojely jsme jednou na wellnes a chybělo jí asi 45 kroků,tak chodila po pokoji a pak mi ukázala to ukončení🥰