Pokáč s Aničkou Slováčkovou..je to moc pěkně napsaný text👌
Pokáč s Aničkou Slováčkovou..je to moc pěkně napsaný text👌
tak za tohle moc děkuji🙏..Byla jsem na nich v 1969 v Olomouci..Moje první písnička, co jsem od nich zpívala,bylo Colorado..Pak jsme ho hráli i s kapelou..To jsou vzpomínky..🤗..Já sbírala jejich desky,brácha Olympic..Pak i KTO, Greenhorny..Pamatuju si,jak mi vadilo,že se museli přejmenovat na Plavce a Zelenáče..
Já po vaření dávala na plotýnku hrnec s trochou vody,než vychladne..jednou jsem nedala,a Max přešel-naštěstí ! už po trochu teplejší(chodil tudy do odkapávače)..od té doby zkoušel,a obcházel tu onu plotýnku..asistoval u vaření vždycky vedle…Odkapávač byl pro něho něco magického..od kotěte..běda,jak tam bylo nádobí..to čučel,a já musela nádobí schovat..🐈i když se tam už skoro nevešel🤭
to na paži se mi líbí..jsem psala už,že v práci měla kolegyně takový ten “drát”?nebo jako čínského něco-propleteného..nevím,jak to popsat..Já teda nemám nic,ale vnučka se přišla před svátkama pochlubit..Má právě jen takové malé věci..Má i mopsíka-jen jedním tahem obrys na paži..musí se člověk snažit,aby to poznal,co ty kudrlinky znamenají…Nevím,že by tetování mohlo zmizet..ale nemusím vědět všechno,že?🥰
Niki-naraženina prý bolí víc,jak zlomenina,tak to bude asi chvíli trvat..A ten “zubr” je teda pěkná fotečka..jsem netušila,že má ponička tak krátké nohy..🤭Čikitku bych chtěla mít doma🤗
Raduš,držím se,abych neokomentovala tu tvoji scvrklou kůži🤐…Já mám všechny kůže napnuté,ani vrásky nemám…🤗 a proč?…Hádej🤭🤗😜
pěkný..jen tak dál..👌
tedááá..ani nevíte,jakou jste mi udělaly radost😇…jsou to všechno super skladby..moc nemusím ten čaj na Sahaře..a neznám ty staré Goťákovy..Jinak jsou všechny moje krevní skupina..Coudas,nemám nic svého nahraného,akorát máme CD s chlapama k 10.výročí kapely..Jinak to byly písničky,co jsem si brnkala na kytaru zamlada..
úplně první,na táboře vznikla “skaut si píská,večerní tmou,skaut vzpomíná,na svou milou..zítra se s ní setká,uvidí se s ní,skaut už nepíská,skaut už spí”..
Tahle písnička je ta druhá u toho ohně..Jsem si nevzpomněla na název.."zkus nakreslit přání"-Helekal..a text “klíče od přírody” byl takový jednoduchý..já prostě žila i tou přirodou…
raven_kix:Ahoj všem, rád bych přidal pár reakcí. Jsem rád, že píšete nápady na to, jak web vylepšit nebo co změnit. Ale většina funkcí, které nyní chcete měnit nebo odstranit je ta, kterou jsem na vaši žádost po přechodu z fauny doplnil. Za mě to byly super nápady a diskuzi opravdu vylepšily. Byl bych pro, nechat situaci trochu vychladnout a uvidíte, že ani palce nevadí… Naopak, jak tu několik lidí píše, mají vypovídající hodnotu o kvalitě příspěvku.
Co se týče Stelle. Všiml jsem si, že jedna skupina lidí ten “hon na Stelle” nepochopila úplně správně. Druhá skupina se jí to snažila vysvětlit (a mám pocit že jsem se taky jednou zasnažil). Opravdu nešlo o to, zjistit její identitu, zjistit její věk nebo cokoliv dalšího. Šlo vyloženě o to, že se zapojovala snad do všech témat a buď v nich kladla poměrně nesmyslné nebo i provokativní dotazy nebo radila o věcech, u kterých by mělo dítě, jak se říká mlčet a šoupat nohama 😀. Chápu, že řadu lidí začalo zajímat, zda je to skutečně dítě (u kterého by se to samozřejmě dalo bez problémů tolerovat) nebo jestli to je někdo, kdo si z nás všech dělá srandu. Nezlobte se na mě, ale z mého pohledu bylo dost důležité to zjistit. A rozhodně to není o tom někoho blokovat nebo zakazovat přístup od nějakého věku.
Naopak, jsme rádi za každého nového uživatele, za mladší obzvlášť. Uvědomte si, kolik je ještě funkčních diskuzí mimo Facebook? Kde jde psát anonymně a kde vás nikdo neblokuje za to, že napíšete 15 zpráv po sobě (to FB někdy dělá). Myslím si, že bychom si toho měli všichni vážit. Já s bratrem toho, že sem chodíte a aktivně diskutujete a vy toho, že fórum stále upravujeme a snažíme se udržovat maximálně v nějakých slušných mezích (omlouvám se za neskromnost).
Proto už poněkolikáté prosím, zanechte osobních sporů a věnujte se chovatelským diskuzím nebo klidně i diskuzím na volné téma, ale hlavně slušně a zkuste trochu tolerovat ostatní. Vím že je to těžké a asi si to představuju moc jednoduše, ale rozhodně by se tu všem psalo o dost líp.
Myslím,že tady to bylo dost dobře vysvětleno,a že už by se to téma nemuselo vůbec komentovat…hm?? Přešlo to z jednoho vlákna do druhého…a admini mají zase hlavu plnou Stelly..
assil:A chce to titulky
hm?to jsem nikdy nezkoušela..jak na to? Mě nevadí,když tomu nerozumím,já vnímám hlavně tu hudbu….ale pokud je ta možnost?zkusím to..
tohle chce čas a klid..pustím si později,jen jsem načučla…taky dobrý👌
Coudas:Tak, a uložilo se mi to zas někam do… snad to půjde přehrát.
https://m.youtube.com/shorts/JvbhAeIA2Y0
No a od mládí jedu na Enriqueovi, ale to spíše ty starší. Tahle písnička se mi líbí kvůli klipu, nádherné prostředí.
https://m.youtube.com/watch?v=XX9UMA7tp1g&pp=ygUQZW5yaXF1ZSBpZ2xlc2lhcw%3D%3D
ano,šlo to přehrát…fakt moc hezké..text sama složila…👍
Já skládala právě i jakoby protestsongy po 1968..ve 13-14..Pardon,je to na ten věk drsné,ale přiblížím vám to tu..a hodně bylo o “nepřítomnosti”(i když byla) matky😟
úryvek: “půjdeš tou dlouhou cestou v dáli..tam kde si malé děti hrály..Uvidíš jen cáry lidských těl,uvidíš,co jiný člověk chtěl..ref:proč se lidi na světě nemaj rádi,proč nejsou všichni kamarádi..proč cizí člověk jinou zemi chtěl.proč o jiné zemi vyprávěl.."
později na čundrech už jsem měla “klíč od přírody”..a vyhrála jsem s ním na Hnojníku 1.místo za ni a ještě písničku “jdeš po cestách různých,přes kámen a jíl…”atd..To mi bylo ale už 19..
Já dnes nic neudělám🤭..ano..Asil-tohle je taky boží skladba..
Já nedávno dala pryč 150 CD-už jsem si je nepouštěla..některé mi věž už nebrala,bo byly vypalované před 14 lety…Měla jsem celé sady-všechny,co vyšly..Pendragon,Flower King,Ayreon,Yes,Aréna..Asi 20 CD Genessis…Marylion..Nigtwish.(árie z “fantomu opery”-úžasná).Within Tempation-taky operní zpěv v moderním provedení....Nigtingel..Galahad,ARK..Royal Hund/t…už nevím..tak to byla topka všech👍…a to si na všechny už nemůžu vzpomenout…Tahle hudba mi pomohla po rozchodu s přítelem po dvouletém vztahu,kdy jsem zhubla 25 kilo..to bych nechtěla zažít znovu..po 50….Tu hudbu mi ukázal jeden,co sbíral tyhle CD..Nevznikl z toho vztah,ale ta hudba nás strašně spojovala..I DVD koncertů jsem měla vypálené..Ale zase jsem se rozkecala🤭..dneska nic neudělám..jen jsem si uvařila-špenát,br.knedlík a vajíčko na tvrdo..
Protože jsem smrděla kouřem…a 4 chlapi🤔….Já měla chlapa o 20 let staršího,se 2 dětma,matkou o 40 let starší-pak spolu jsme měli 2 děti…tam se nenosilo něco takového.A doma si zahrát?třeba učit děcka hrát??Prostě pole,dobytek..práce a práce..Spartakiádu jsem si vymohla..a když běžela v telce,"babička" prohlašovala.."než by šly kopat řepu"…Já byla tak ušlápnutá jeho velkou rodinou!!!Sebevědomí pod bodem mrazu… ale je to pryč..To jen tak zhruba na vysvětlenou..tenkrát nešlo vycouvat.
Buggyra:P. S. slibuji svatě, že na hudební vlákno nebudu chodit, anžto mě ani zbla nezajímá 🙂
vpohodě..👌
Irma19:Povedená scénka 😂
https://www.facebook.com/groups/634127824608096/permalink/1113730173314523/?app=fbl
to nevymyslíš🤭
to je mi líto…ale zpíváte moc krásně..já napřed zkysla tam a pak šla sem…To by snad nemělo vadit,když sem tam dáte nějakou písničku,né🥰..mě to udělalo hodně dobře,to odlehčené vlákno..jak jsem psala..žiju hudbou celý život,i když s tou “pauzou” v hraní…Ještě si to rozmyslete,hoďte to za hlavu..však jste se toho neúčastnila-stejně jako já….tak co?Ale respektuju vaše rozhodnutí..
orionka-2:Pro Bobču - srovnání
https://www.youtube.com/watch?v=eWcVX78NF1s
https://www.youtube.com/watch?v=R7cvAqGYJ0s ;
jojojo..Kortéz..No Johny je Johny😇a teď si to jdu pustit celé..jsem to jen projela…Zase prdlajs udělám🤭…ale musím!!
teda Sarah👌..a teď já…tu jsem sem chtěla dát taky..a pak ještě jedna od něho je bomba!!
Coudas:Nebudu to přehánět, trochu se pochlubím (i kdyz neni čím) a půjdu. “Videoklip” s písní Cesta - Kryštof a T. Klus v mém podání. Ješte nahraju na yout. jedinou mou autorskou píseň a až tam vložím 🙂
tedááá👌..měla jsem husinu a hrkly mi slzy do očí…Holky(a kluku),já totiž mám vždycky nostalgii,když si vzpomenu,jak mi chlap zakázal kapelu po svatbě,a já nemohla hrát..Po 26 letech,až jsem odešla,jsme se pak po 31 letech znovu s chlapama sešli,mě určili kapelnicí,a znovu jsme začli hrát..a když slyším někoho takhle zpívat,tak je mi to líto,že já nemohla zrovna mezi 21-51 hrát..Ale doma jsem měla “nahrávací”-spíš "kopírovací studio"..rozšiřovala jsem kazety Nedvědů..Pak z CD na kazety do auta..Měla jsem super věž-vysněnou..dělala si výběr písniček z rádia..Na domácí “tanečky”s dětma,když byly “pařby”na zahradě🤭..Později vypalovala už kopírované cizí -to už jsem někde psala..To už po 50.,když jsem bydlela v Olomouci..Chodila každý týden hrát country se skupinou hráčů z různých kapel v okolí…Tak jsem to všechno doháněla..🤗
Coudas-je čím se chlubit..ráda si vás poslechnu znova🙏
orionka-2:https://www.youtube.com/watch?v=b6rBQ_hBpxc
Už jdu…….
Orionko..jen tak dál🙏..Tohle zrovna jsme s bráchou poslouchávali v těch sedmdesátkách..(on teda sbíral Olympiky-na těch jsem taky “odkojená”🤭)To musíte znát i Jackson 5..když měl “Majkl” 7 let-dětský hlásek…boží album😇
Je to fajn..člověk nemusí přemýšlet,co si najde..a poslouchá klidně dál,co mu na boku nabídnou…To americké coutry je trošku jiné v tom,že oni mají takové ty “mečavé” hlasy.. ti “jezdci” se mi taky hodně líbí..i když Kortéz(nebo Vašíček?) je zpíval kdysi taky tím svým hlubokým hlasem..Nevzpomenete si,který to byl?
tenhle není politický..tak ho sem dám..ostatní byly..😀
Jen podotýkám,že náušnice nosím pořád🤭😎