Zítra mám u zvířátek práce jak na kostele,když dnes jsem pofackovala jen to nejnutnější,takže jdu chrnět,ať jsem ráno ready…
Raduš,tohle psala Nikča včera…má práci na kostele🤭🤫😇
Zítra mám u zvířátek práce jak na kostele,když dnes jsem pofackovala jen to nejnutnější,takže jdu chrnět,ať jsem ráno ready…
Raduš,tohle psala Nikča včera…má práci na kostele🤭🤫😇
lupus4:Stejně , co jste, v dobré víře, jí nastínila , tak pro "12" je španělská vesnice…
je jí ještě 11,ale když načala tohle vlákno,myslíte,že to byla zase provokace k nějakým hádkám?? Pokud se začne jakékoli vlákno,a objeví se tam ona,tak okamžitě zanikne?😟
Q_:Nechte to být. Prosím.
tak jo-dobře..vpohodě😇kašlu na to…
Q_:Proč?
Nevím,asi mě jí bylo líto,když teda nemůže najít jiné kamarády,motá se tu napříč vláknama…a stejně sem bude chodit-teda teď i přes sestru-tak že by jí to téma mohlo být blízké..když to načala,třeba je to to "volání o pomoc"…a že třeba klidně sem může dávat i tu hudbu,kterou poslouchá..ale zatím se neozvala…Nic jiného za tím není…Počkala bych..zrušit vlákno můžem vždycky…kdyby se to nějak zvrhlo,což bych nechtěla..
pokud je to sestra,a bude normálně diskutovat-třeba o té hudbě-je to neškodné..dala bych jí šanci..Zatím neodpověděla…čekám.
efe:Zimní pohádka pokračuje ❤️❄️
ty stromy….to je krásné-dobrý nápad vyfotit👌samozřejmě pesani taky🤗
balu:Proto se ptám Bobči.
ano.už jsem tady..nevšimla bych si toho,kdyby na to neupozornil jeden ze 2 chlapů tady někdy dřív...vyloženě do ní rýpnul,"co ta IP adresa"a že psala Stella,a stejný anonym (f8e3)odpověděl "nechte Stellu na pokoji"..Nikdy jsem nesledovala ty IP adresy....A už moc anonymů sem nechodí-vlastně žádný,jsem si dala 1+1 dohromady..
Takže jsem si řekla,že jí dám šanci,a budem si teda povídat o hudbě-když to nakousla..prostě jí stáhnout z těch hádek na tom vlákně..Až pak jsem si přečetla,že to budou zavírat a že Stella nemá telefon…ale jak vidím,její sestra má…tak čekám,jak se to rozvine😊
Hm?..Stelli-tak se neschovávej,a budem se bavit o hudbě,ju?..Já mám ráda coutry,folk,ale klidně si poslechnu i Sabatony..Nightwisch..spoustu českých kapel..Mirai,Marek Ztracený,Vojta Dyk..cokoli,co se mi líbí..Momentálně ujíždím na Kamelotech..Home Free..Nedvědy mám zmáknuté od dětství..ve 12 jsem se naučila sama na kytaru…chodila po čundrech..a v 53 jsem obnovila kapelu z mládí, a 10 let jsem hrála znovu na kytaru a mandolínu…Hrávali jsme po festivalech,hospůdkách..porůznu na akcích rodinných..I teď občas hraju s mlaďochama všechno možné-od Olympiku,Nováky,Lucii,například i Tři kříže atd…po lidovky..
Rozepiš se,co posloucháš ty..zajímá mě to…🙏
kometa:Proč bys tady něco brzdila?
no,že se tu diskutovalo,a najednou né..tak já už jsem tak doblblá🙏Jen to video je fakt tak krásné,že jsem to chtěla těm koníčkářkám sem dát…🐎jen tak..podělit se..
kometa:to bysme si
to bychom si🌹
jojo,to my máme domluvené🤭…že mi to nevadí…v tomhle plavu..vím,že "by jste" není správné,ale “byste”..nedávno to bylo myslím v češtinářském okénku…Tak jsem myslela,že to samé je i v tomhle..Mám dojem,že jsme to už taky řešily..a že platí bychom,a já jsem tvrdila,že i bysme..nebudu to ale vyhledávat..Věřím “úče”..Je to prostě dovolená komunikace mezi nama😇neberu to jako urážku..
Kouťáku-to bysme si nedovolily..jaký vetchý stařec?..Víte co..mě bude za měsíc 69..nevím,jestli jsem to psala,když jste tu ještě byl..ale snad můžu pochválit sympaťáka..je fajn vidět,s kým komunikujem😊..tak to tak berte..a nezlobte se🙏
ahoj Stelli,a jakou hudbu posloucháš ty?..
Q_:Bobčo a ostatní. Veselé okénko je super. Už to nějakou dobu (výseky odtud) přeposílám.
"tady je svět ještě vpořádku"👌
megi-the-pes:No a to je ono, tak umřelo další fórum.
proč to někdo dělá?.Dalo by se přidat ke Stelle+ ADHD?…aby se vědělo,že to tam je?a založit něco jako “nový všeobecný”?
dlouho mi nic nepřišlo…🙂
Někdo založil vlákno “výchova dětí a psů” a už tam je “pozor,je to past”…tak co chcete zakládat?..
moc se omlouvám,asi jsem to tu nechtěně zabrzdila😟..nemyslela jsem to zle…
Je Mourkovi hodně podobný🐈
Raduš,s tím prádlem-ty ho máš v hale..ale oni venku na sušáku..
dík za vysvětlení…🌻
lesnizinka:Dájo, taky když mamka brblá, že ji něco začíná bolet, nebo je v zrcadle hnusná😉 jí říkám: no zvykni si, lepší už to nebude…
Jako,že je v zrcadle hnusná??hlavně,že v reálu může ven🥰🤭..promiň,fór..jestli bych se já v zrcadle pozorovala..Tuhle jsem zastavila na městě-po Novém roce policajta,že se ho zeptám něco na parkování…a že “co máte s okem”? já na něho,že nevím..prý,že ho mám celé krvavé..Jsem si vzpomněla,že loni taky,tak mi došlo “vo co go”..a až doma jsem to zjistila..Já jdu ráno do koupelny,vyčistím si zuby,zohnutá..učešu se-to čučím na vlasy…Max.si šmrcnu tužkou obočí a na zbytek vůbec nehledím..Lepší už to nebude,tak proč se tím zabývat??Za celý den se nemám potřebu dívat do zrcadla..
Jó,a Buggyro…to prádlo visí i několik měsíců to samé!!i ten koberec klidně 3-4 týdny..A není to o tom,že bych je kontrolovala,já prostě otevřu okno,a mám to před sebou-nejde to přehlédnout..Loni po zimě zmizely ty věci,co ležely půl roku na zemi pod sněhem až na jaře..Teda,sníh tak dlouho nebyl,ale růžové a žluté prostěradlo tam bylo zašlapané..hnědé viselo na plotě celé měsíce…Není to žalování..jen konstatování…Je to čistě jejich věc,ale…Obyčejní lidé si nemůžou kupovat pořád nové věci…👎