Jsem sociální případ😄, navrhuji, aby na mě byla vyhlášena sbírka, ze které si pořídím ošacení, obuv ááá kabelkůů😄! Přemýšlím, jestli se u nás doma někdy vyskytovala taková věc jako jsou třeba lodičky? Měli jsme kajak a pramici, ale to se asi nepočítá, že ne🤣? Vzpomínám na svou první aktovku, byla se šmouly a vydržela mi do 4té třídy, pak do 9té batoh. Pak na SŠ batoh, který mi vydržel i na VŠ, pak se rozpadl. Do první práce jsem si teda pořídila kabelku, poté, co mi díky ní málem upadlo rameno a zhoršila se skolioza😄jsem si tenkrát na Fleru koupila nějaký ručně šitý batůžek a ten mám dodnes. Už jsme spolu od roku asi 2014-2015? Nosím v něm stále stejné věci, nikdy nic nehledám, ani jsem nikdy nic neztratila, ale ani nenašla. Bóže, já jsem tak nudná vosoba😄!
Pro Žínku - jj kraj jste trefila, u nás je všechno jinak, jako zahradnici by se vám možná u nás líbilo. Sice byste mohla pěstovat tak maximálně mrkev, petržel, celer a brambory, protože všemu ostatnímu je u nás zima (včetně mě), ale zase byste měla permanentně zalito. Neznáme sucho a popíráme jeho existenci😄! Tož tak.