Sakra pes, to jsem si zas dala😄, když já mám tak nějak ráda, když kůň hraje všema barvama. Prostě holt fanoušek apačůz a tinkerů, tam se na nějakou hnědou jako nehraje, nám to totiž jezdí na fleky😄! Akorát že…první kůň na kterém jsem smočila zadel, byl plňas (fujtajbl) a ještě k tomu hnědej, pak ČT, hnědý a pak už to jelo, hafling, poníci všech možných barev a tvarů, abych se vrátila k beganovi, nudně hnědýmu, že jo😄. Prostě život má být barevný! A víte jak mojí strakošce sluší třebas žůžová barvička, nebo zelenkavá? Och och, jak to všechno ladí, očičko plesá😄, už mlčím….
Gratulka ke trenérovi, dejte pak echo, ale věřím, že budete skvělé obě. Já pana Zelenku vůbec neznám, ale předpokládám, že to bude nějaká hvězda severu?
My prima jezdecký weekend, flekatá šlapala, poprvé jsem zkusila jinou trasu, ne les, ale po loukách, abych vyzkoušela, jak se bude chovat pod sedlem v otevřeném prostoru, zlatíčko, profík, až na tu lochnu rozrytou od prasat, kterou já jsem viděla pozdě a ona nějak asi vůbec, zahučela do ní předkama a málem jsme provedly salto mortale, nicméně můj skvělý ORX mě podržel přesně kde měl, nevystoupila jsem a ona se nakonec taky nezřítila. Také první setkání a to dokonce 2x s velkým lesáckým jeepem, co je širší než silnice, ani nehla uchem, sjezd ze dvou příkrých stráněk, ne dlouhých, max. 10 m, ale sešup jak prase, zvládla. Trajdala s náma i vodička s mini, ale ty se tak různě ztrácely v křoví a zase se objevovaly, velká to neřešila👍Jsem z toho každodenního harcování nějak uharcovaná, asik si dám dneska pauzu. A nebo ne?