a něco z Grónska, puste si zvuk ! Jak to zastavit nemám tušení 🤣
https://www.facebook.com/100000462336562/videos/1145238362904977
a něco z Grónska, puste si zvuk ! Jak to zastavit nemám tušení 🤣
https://www.facebook.com/100000462336562/videos/1145238362904977
JardaPecival:Dva hřivnáče “mám” loni odchovaný na vořechu u baráku.. Netuším, kdy začínaj hnízdit, letos je zatím hnízdo vopuštěný..
hřivnáči staví vždy NOVÉ do starého se NEVRACÍ, ale stejnej strom je možný
zbynek:Proto si vybrali zrovna Lupuse a balu, kteří mají ve jménu písmeno l. Takže dva lidé stejnou přezdívku opravdu mít nemohou. Vždycky se najde nějaký kretén co se nudí.
Takže změníme-li si malé l na velké L tak to nepůjde ? (nejsem IT, takže možná hloupej dotaz)
v profilu mi to nejde tož admine konej, děkuji
balu:Teda, předpokládala jsem, že je ošetřeno, aby byl každý registrovaný nick jedinečný.
tak znova Teda, předpokládala jsem, že je ošetřeno, aby byl každý registrovaný nick jedinečný. Včetně nezkopirovatelné ikonky.
evidentně ošetřeno NENÍ
jo, 1,0 modrý opalin
lupus4:🙂
to taky nejsem já , někomu tu už hrabe…
kometa:Já myslela, že to nejde. Stejný nick. Za mě se vydával Tap, ale napsal Kometa.
Bylo mně divné, že jste najednou neregistrovaný.
Taky myslím, že asi Ťapík, ale třeba se pletu, asi mu to přijde frííkůůl a in 🤣
hraje si na IT mága 😉, ale je to fuk, už abych byl na Šumavěnce 💓
který blbeček se za mne vydává ?
lupus4 (neregistrovaný) 29.03.2025, 19:10:36 xxx:xxx.d251:f485
Zoo Dvůr Králové (neregistrovaný) 29.03.2025, 19:13:38 xxx:xxx.d251:f485
😉
můj spolužák Ivan K. má chov huculů na úbočí Janovi Hory (západ Krkonoš)- cca 80 ks. Je tam od r. 1979…bývalý “Hucul klub”
- možná se znáte 😉
😉
Horsana:Jj, ja sa ich bojim. Su obrovski. Krasni, ale …
🙂je třeba odlehčit
malý video k těm “týraným psům” 😉
sutrik:Podle mě to bylo klasické zamrznutí, jedna z reakcí na stres (místo boje nebo útěku).
úplně normál psí reakce, redaktorka ví o tom kulový
Aluška:Já jsem lakomá, ode mě nic nedostane 😀 a kdyby náhodou opravdu chtěl Mirďu, tak už mi poradí známá rozhodčí
neupínejte se na to, hlavně mu nedávejte žádné vaše údaje “kam má poslat peníze”, když by mermomocí chtěl poslat, tak ať dá těch cca 800 dolarů synovi - tomu to helfne, a vy jste v poho
a taky bejt štěně v jůuesej, není žádná výhra (brzká kastrace)+ granuláři a ve městě jen parkovycházky a vesničan by asi zase nehledal krytí v ČR…to si “mirďata” nezaslouží
a pak se dál bavte … jestli máte někdo spojení na pišišvora (ta s tím má zkušenosti jak poslat zmraženinu do USA) tak ho napište Alušce do SZ
🙂 Tak pokud chce jen semeno od Mirečka a ne údaje k IB , tak je to dobrý🤣
Horší by byl “generál” v tísni , co potřebuje založit…ale jinak Vás samozřejmě hrozně miluje..už z FB 😂
Aluška:Přišel mi mejl Hello, My name is Joseph Cummins, I"m very interested in breeding our Neuhunds die sage von Navi "Navi" to your male. We live in the Untied States and I was wondering what sort of information you would like from us in order to hopefully get the process started? She is due to come in to heat on 05/02/2025. She is AKC registered and we will be receiving her DNA results in the next few weeks. Anglicky umím naprd, jen co překladač, dokáže někdo poradait ?
A co synek ?
trojAAAcko:V čem konkrétně mají samci výhody oproti samicím?
nehrozí problémy se zadržením a neoplodněnými vejci
1,0