A třeba jo. Bílá barva je doprovázená různými genetickými poruchami. Třeba hluchota nebo melanomy. Není přirozená. Pokud se nebavíme o ledním medvědovi.
Pokud se nebavíme o ledním medvědovi. ach jo , kometo😢
ale ten není vůbec bílej, kůži má černou a chlupy duté bezbarvé průsvitné, které se jeví bílé jen vlivem lomu světla….
Mno, oni místní brblaj většinou jen tak ze zvyku, mladí (co chodí do práce), tak buď makaj kolem baráku, nebo grilujou. Starší jdou do lesa max tak pro dřevo, nebo na houby či borůvky. Se psy chodí na prochajdu ponejvíce mladé holčiny, nebo čerstvé náplavy či lufťáci. Hoši, hlavně o víkendech, po lese prohání různé motorky či čtyřkolky.
PS. To je výsledek několikaletého pozorování života šum. vesnice nedaleko Boubína.
Dneska ažuro, umrznuto, nádhera…je vidět, že zamrzly rybníky. Na řece kromě obvyklých březňaček, i pár labutí, dál pod městem cca 50 hoholů, parta 4 potápek malých, 3 volavky šedé a cca 30 kormoránů…ledňáčka jsem od vánoc neviděl 😢
Dejme tomu první generace, nám dva homozygoty, recesivního aa plus dominantního AA. V druhé generaci teda budu mít všechny heterozygoty Aa.
Když je spojím s homozygotem AA, tak budu mít co ?
AA x Aa
50% AA
50% Aa
norm. Punetův čtverec
Většinou se ale setkáme se znaky, jejichž fenotypový poměr je podmíněn ne jedním, ale dvěma nebo více vlohovými páry, které jsou obsaženy v různých lokusech. Znaky jsou pak založeny difaktoriálně nebo polyfaktoriálně. Možné případy vzájemného působení vlohových párů se dají shrnout pod název genové interakce.Proto rozeznáváme dvě základní skupiny interakcí. První je skupina s nezměněným štěpným poměrem, druhá pak se změněným štěpným poměrem. Tato skupina je četnější a proto se dále dělí na:
Proč vzdychat,ale neodsuzuji vše hned na začátku,ale počkám si na konec a pak to mohu posoudit.Nikde není předem dáno,že letitý trenér,cvičitel musí být nejlepší a jiný,dle vás rychlokvaška, musí být špatný.Neposuzuji lidi na první pohled.
pokud vnímáte text, tak jsem je neodsuzoval, jen jsem vyjádřil svůj dojem z předvedeného…a jestli pak ukáží co se povedlo , rád smeknu…😉
Jenže… lidi, co o vlkovi vědí víc, vykládají, že střílet ty vlky prvoplánovitě je špatně, když trefí člověk vůdčí zvíře, tak to prý bude ještě horší, tak tady nevím, nemám dost informací.
K nemocnici v Turnově přišla porodit zcela vyčerpaná srnka, z které napůl viselo mrtvé srnče. Srnu tam odrodila pracovnice Archy, po zotavení v záchranné stanici ji vypustili do přírody. Se psy to souvisí tak, že ji pravděpodobně uštvali miláčci, kteří se přece musí proběhnout, vždyť ti malí grázlíci nic nedohoní.
Pardon, asi jsem vám pokazila hezký pozitivní příběh. Připomnělo mi to zdravotnické zařízení.