Aktuálně: 2 748 inzerátů262 222 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 27.01.2025, 11:55:10 xxx.xxx.226.32

Včera na čt24 Co týden dal : Natálie Kocábová “nevím, co učitelka Bednářová řekla, ale jestli to řekla, tak patří do vězení”.

Jo a Ester Kočičková tam dělala nábor do Mylivecké jednoty. Zase stříleli elitní policisté-ostřelovači- a střelili jich asi 5. 

Já si to pustila kvůli panu Weiglovi, chytrý pán.

Po dlouhém čase jsem si pustila televizi a jsem plná dojmů 🙂)

orionka-2
orionka-2 27.01.2025, 11:48:27 xxx.xxx.226.32
assil:

On pak Holec by si měl nejprve zjistit jak to bylo a pak kritizovat a předpovídat budoucnost. 😀

Jen takové lehké shrnutí, ale lze dohledat i detaily.

A popravdě kdyby něco takového se stalo u nás, byla bych i ráda, že to soud zruší.3

https://www.investigace.cz/rumunsko-tiktok-volby-prezident/

Nebudu to číst celé, je to z 9.12. Od té doby už je (snad) prokázáno, že profily nebyly ruské, ale že je vytvořila rumunská konkurence, aby oslabila někoho jiného.

Klasika, dva se perou, třetí se směje. Bohužel, smál se jen chvíli. A úplně nejlepší je titulování “extrémní pravice”.

orionka-2
orionka-2 27.01.2025, 11:40:56 xxx.xxx.226.32

Je to ale divný, copak ta skruž nebyla nijak vyvýšená ?

Někdy vloni jsem šla přes louku, kousek od nás, a málem do podobné díry zahučela taky. jediné, co mě napadlo bylo, nastavět do ní souše, aby bylo vidět, že tam něco je. Abych tam příště nespadla.

orionka-2
orionka-2 25.01.2025, 18:52:40 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

ale prý lovec zvěře nebyl… uvidíme, jak to dopadne. On byl i uchovněný - měl skvělý bonitační kód - jestli je kastrovaný kvůli té alergii?? Netuším.

Je možné, aby byl u někoho v okolí a ten o pátrací akci nevěděl?

Doga možná půjde spíš do blízkosti lidí, než aby lítala po lese. I když je nedůvěřivá, může se pohybovat spíš ve vsích než v lesích ?

orionka-2
orionka-2 23.01.2025, 19:51:03 xxx.xxx.226.32
Sarah01:

Hradišťan mám moc ráda, loni jsem měla v plánu nějaký koncert, protože k nám už nejezdí, ale bohužel to nevyšlo, štěňata odešla cca v půlce září a to už bylo do zimy jen kousek a muselo se hlavně nachystat dřevo na topení. Za předchozí starostky, která se s panem Pavlicou znala osobně, jezdili každoročně na Dny obce a v našem malém obecním kulturáku to byl zážitek skoro osobní. Už je to tak cca 10 let, druhé volební období už je jiný starosta a ten preferuje jiné žánry. Velké koncerty taky nemusím. Teda snesu třeba O2 arénu, to jo, ale letiště v Letňanech už je na mě moc, tam se jet sama na vlastní pěst bojím.

Modlitba za vodu, tu mám asi nejradši https://www.youtube.com/watch?v=h3sGnjvCAgs

Nepřekonatelný pan Skácel. Verš téhle je, myslím, na kašně na náměstí Svobody v Brně.

orionka-2
orionka-2 23.01.2025, 19:39:20 xxx.xxx.226.32

leží mimo neexponované cesty, Šotek telefonní si se mnou pohrál. Leží mimo nejvíce exponované cesty….mělo být.

orionka-2
orionka-2 20.01.2025, 20:01:16 xxx.xxx.226.32
Bobca:

taky jsem si to pustila..písnička se mi líbila,ale nereagovala jsem..Tap to myslím vysvětlil(a) dobře..

Raduš,ty jsi se bála o býka😲?

Pro Les. ž. :

Tradiční zápasy courses à la cocarde nekončí - tak jako španělské koridy - krvavě a býk při nich není zabit. Probíhají v arénách tak, že býkům jsou na rohy navázány červené stužky. Úkolem bíle oděných toreadorů (tzv. rasteurs) je býkům stužky pomocí speciálního háčku (tzv. crochet) odejmout. Na začátku zápasu je do arény za zvuku trumpety vpuštěno šest býků, přičemž ten nejsilnější se vždy nechává na konec. Když býci udeří do ochranné ohrady, rozezní se arénou předehra z opery Carmen. Vskutku velkolepá podívaná. Pokud si býk dokáže udržet svoje pentličky čtvrt hodiny, vyhrává a zápas končí. Podrobnosti na: https://www.radynacestu.cz/magazin/camargue/