Aktuálně: 2 773 inzerátů261 224 diskuzních příspěvků19 163 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 10.10.2025, 11:19:39 xxx:xxx.f706:a7b2

Na Panoramě na Mapách.cz je pes vidět už v říjnu 2021. Když si otevřete Panoramu z místa mezi domy 815/12a a 12b, tak tam pes vidět je. Určitě tam nebýval jen ty tři hodiny, byl tam ráno v 8 a odpoledne v 15 zas. Ale možná ho mezitím někdo venčil, nestála jsem u něj. Agresivní mi nepřipadal, jen totálně otrávený a smutný. I když je to malamut ( a měl by být otužilý ), stejně bych ho tam v dešti, nebo 30°ležet nenechala. A nebude to žádný mladík.

Obrázek
orionka-2
orionka-2 07.10.2025, 10:32:57 xxx:xxx.9adc:abb
Sarah01:

No dobře, ale nevím, na koho si máme dávat pozor, jestli na Židy nebo na nácky.

Na demokraty typu Mejstřík, Němcová……

Z Židů jenom na Netanjahua. Jinak je nechte na pokoji. 

orionka-2
orionka-2 07.10.2025, 10:28:43 xxx:xxx.9adc:abb
Buggyra:

Jestli nebude jednodušší občas zaplatit pokutu než chodit po doktorech a platit vyšetření…

Viděla jste tu výši pokuty ? Vozíte u sebe 1500, abyste ji mohla zaplatit na místě ? To radši půjdu 5 x pro potvrzení, stejně musím na prevenci. ( Jestli nechali platnost ty 2 roky - to jediné důležité článek nezmiňuje - zas pouhý blábol )

orionka-2
orionka-2 07.10.2025, 10:21:46 xxx:xxx.9adc:abb
Sarah01:

Na koho pozor? Vždyť je to beletrie.

Je to beletrie, ale zároveň kus historie. To se totiž vymyslet nedá.

orionka-2
orionka-2 07.10.2025, 10:15:57 xxx:xxx.9adc:abb
Buggyra:

Přesně, jak se tam dostali, tak se budou držet koryta, co to půjde, a i nějaké ty rozepře mezi sebou kvůli tomu překonají.

A jak dlouho se tam drží demokratická senátorka Němcová ? Marek Benda ? Možná by ODS obživla, kdyby tyhle kreatury vyměnila za mladší a něčeho schopné.( Rozliš od všehoschopné ).

Ta jejich mantra : My jsme ti vzdělaní, slušní, demokratičtí…….Fiala je dobrý, jenom měl špatné marketéry. Jenom ty kauzy kolem sebe neuřídil…..

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 19:33:53 xxx:xxx.a3de:7109

A. Mornštajnovou asi všichni znáte. Ke mně se teď dostala Hana. Síla. 1 noc a 1 den. Tolik jim bylo ublíženo…a chovají se podobně.

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 19:22:13 xxx:xxx.a3de:7109
Repta-A-Repta:

Jsou to paradoxy:

Praha - místo, kde se lidé v ČR mají prokazatelně nejlépe, tam vyhrálo Spolu.

Hlas lidu občas závistivě poznamená, že každý by se chtěl mít jako ti nesnesitelní Pražáci- proč tedy ale ve volbách nevolí jako Pražáci?😀

Dle mapky to spíše to vypadá, že lidé, co jsou schopni se o sebe postarat a příliš nenatahují ruku ke státu, volili zeleně.

Obrázek

Už asi tak před 15 lety vozil majitel pražské firmy zpracování firemní agendy do Lbc. Byl to hulvát s chováním “bodreho Ostravaka” Na kvalifikované ženské s VŠ : Ha, ha za to by mi v Praze nenastoupila ani uklízečka, ha, ha. Ha, ha i té uklizečce platím víc. A proto vozil každý měsíc papíry 100 tam a 100 zpátky. 2x. 

4 roky tady vládli ti “správní” A co myslíte? Změnilo se to ? Nezměnilo. Jen vládní odkláněli čím dál víc. Mám dojem, že vám by nevadilo, ani kdyby vám ukradli nos mezi očima.

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 19:04:36 xxx:xxx.a3de:7109
Buggyra:

Fiala měl být motivován kristepane tím, že byl zvolen a dostal mandát od voličů. Co už víc by ho mělo motivovat být lepší a dělat něco pro tuhle zemi?! Třeba od něj jeho voliči měli vysoká očekávání a kvůli tomu zklamání ho teď poslali dolů.

https://www.youtube.com/watch?v=vI0nx5NJhiw

Tohohle Fialu lidi minule volili. Pak mu v Bruselu udělali lobotomii…..a takhle to dopadlo.

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 13:12:05 xxx:xxx.978e:46cb
Ariska:

Radši budu bezmozek než sobec. Pamatujete, jak Babiš za covidu odmítnul pomoc Němcům?   A pak, když jsme měli problémy my,tak nám Němci pomohli? Nebo jste zapomněli?

Až bude válka(a podle N bude), tak budete žebrat o pomoc.    

Jo, Němci nám pomohli objednáním vakcin, které doteď “lejeme do kanálu.”

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 13:08:58 xxx:xxx.978e:46cb
list:

Pokud někdo zadlužil tenhle stát rekordně a zbytečně, byl to guru Andrej, kterýho jsme si pro velký úspěch zvolili znova. Andrej roztočil takovou inflaci, že jsme mrkali  zaplať bůh, že po něm přišel Fiala a spol. a ten průser zastavili a ukočírovali. Teď to bude ještě horší, protože je opojen mocí a další bezmozci z SPD a Motoristů ho v tom budou podporovat. A doplatíme na to my všichni a nejvíc vaše děti a vnoučata. Ukrajinci odvádějí víc, než platíme na pomoci, ale to by národ český musel umět počítat, že? 

To je ironie, že ?

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 13:07:03 xxx:xxx.978e:46cb
Buggyra:

No já mám teda strach ze zadlužování státu už od zrušení superhrubé mzdy a  covidoenergetických dotací… tak nevím. Díky dosluhující vládě se ze strachu stala pomalu hrůza. Jako ještě že nemám děti.

Nějak mě nikdo z kandidátů nepřesvědčil, že má na ten dluh recept. Někdo zaregistroval, že by někdo měl efektivní strategii?

Na ten dluh nikdo nemůže mít recept na jedno volební období. To snad nikdo neočekává. Že teď tu bude s Babišem ráj na zemi. ( Jo a ještě není premier pověřený. )

orionka-2
orionka-2 06.10.2025, 12:59:14 xxx:xxx.978e:46cb
Buggyra:

S kým vlastně letos kandidovala Bobo, musím se podívat… Nebyla u Stačilo?

K tomu nade mnou: aby nám spíš nehrozilo větší zadlužení… co je lepší, to, a nebo větší daně? Fakt někdo věří tomu, že státní aparát dokáže ušetřit tolik, aby nenastalo ani jedno?

Nejlepší je, tak jak činila Fialova vláda 4 roky. Vybírat vyšší daně a zvyšovat zadlužení státu !!! ( Doufám, že pochopíte ironii ) Vyměnila byste Fialu a ty ostatní “odborníky” tam nechala ? Stanjuru, Aťu Válka…..? Vždyť je to shnilé všechno !