Dafi: tak po 4 dnech v práci-2 mezisměny,takže 2 krátké vycházky za den-z toho jedna cvičící,
a 2 ranní v deštivém víkendu-v sobotu-odpo k rybníčku,trošku proběhat s hračkama,otočky,kroky a k výběhu s koníkem-který se za mnou došel podívat-asi se v tom blátě mokru nudil,kámoše měl fuč…,tak se nechal párkrát pohladit a odkráčel,kdo ví,jestli si pamatoval,jak jsem ho skoro každý týden chodila na jaře/v zimě česat…
pak učesat pejsky,vystříhat Dafči mezi prstíkama a ostříhat trošku bříško a jít se válet…
v neděli po ranní vycházka za zahradu-trošku pocviit,pak kousek k lípě mezi polama-hledej-ztratil párkrat a dom…
-přes neděli několikrát obří přívalovej liják,i když jsem šla ráno před pátou venčit,tak jsem zmokla za pár vteřin,a oblíklá ve věcech do páce,at se ráno nezdržuju převlíkáním,jsem se valila rychle převlíct gatě a vyfénovat vlasy,at v práci do mražáku nejdu s mokrýma vlasama-zákazníky neodradil ani déšt…
v sobotu Vánoce hadr…:--O
dnes ráno jsme vyjely do Chřib-z BUNČE kousek na Brdo-po štěrkové cestě,ze které jsme odbíhaly do lesa na šutry a pařezy,aby to Dafču bavilo-v lese běhala,skákala po pařezech,šutrech a byla veselá,na cestě štěrkové se táhla-smtná něštastná otrávená holčička….😀
tuhle polohu-štastné psí holky v lese
a neštastné psí holky na štěrkové cestě střídala tak přesvědčivě,že to vypadalo,že mám sebou 2 jiný knírače-smutnýho a veselýho….
Žeryk je veselej všude,jinak by mě už šišklo,kdyby si vymýšlel taky….na konci válel sudy,tak byl taky štastnej-a papaly jablíčko…
po cestě 2 krát projelo rychle auto a v zátočině ke studánce jal KAMION!!!!!!!!!BOŽE JÁ NARVANÁ V ROŠTÍ,OBA PSY V NÁRUČI NA SOBĚ….MAZEC UFFFFFF,
jinak slunečno,větrno…
pak jsme jely na Kostelanský ranč..kde stáje v pondělí zavřeno..
ranč Galatík a dom…
fajn to bylo…
v Roštíně jsem si koupila za 30kaček hrnek ze sněhuláčkem zasněženou krajinkou-tak mám zimní hrnek-juchůůmiluju Vánoční pohledy a dekorace,ale na dekorace není moc místo-a tahle velikost hrnku mě chyběla…