Aktuálně: 2 335 inzerátů269 618 diskuzních příspěvků19 339 uživatelů

Příspěvky uživatele

Aluška

Aluška
Aluška 03.02.2026, 10:12:28 xxx.xxx.237.192

Když ještě žila Wendulka, byla jsem s ní u známé na návštěvě. Holky ( DAfi a Wendy ) byly na zahradě s kamarádky barvářema a my nahoře pily kafíčko. Pak jsme šly ven a já koukám, že Wendy je celá mokrá.  Nepršelo, ale našla jsem mokrý stopy pacek. Tak jsme šly po stopách, kamarádka v garáži na sporáku měla hrnec ještě teplýho vařenýho masa pro barváře. Wendy vyskočila na špalek, ze špalku na ponk, z ponku na sporák a spadla do toho velikýho hrnce s masem, jak se tam nakláněla, aby se nažrala. Byla pocákaná zeď  za sporákem a auto. Pak nějak vylezla a venku jí barváři olízali , jak byla mastná😀 😀

Aluška
Aluška 31.01.2026, 19:01:09 xxx.xxx.48.20

Tak dneska je to už 8 let, co jsem se jako skoro 6ti letý a nechtěný už páníčkem dostal do současný rodiny. A udělal jsem terno 🙂. Jo už jsem prej protivnej dědek, taky za chvíli mi budete přát ke 14 tým narozeninám, ale já vím, že jsem tady správně, tady mě milujou a pěkně se o mě starají 🙂. Před časem se zjistilo, že jsem si od bývalýho pána přivezl 5 starých neléčených zlomenin, to je docela dost na tak malýho pejska, ale pořád držím pohromadě, mamina mě jen tak nedá. Idor ze Strkovských sádek.

Obrázek
Aluška
Aluška 23.01.2026, 19:24:02 xxx.xxx.48.20
Daja:

Já si to říkala, že vnučka👍, ale jsem si řekla, že nevím jestli jste už starší tak ať neurazím😉. Já totiž pomotám vše.

Jsem dost stará na dvě vnučky 😀 😀 a ne, neurazím se . Kvůli věku vůbec. Já se neurážím, jen pak přemýšlím, jestli vůbec budu něco svěřovat do éteru  a chvilku mi to přemýšlení trvá 😀

Aluška
Aluška 23.01.2026, 17:07:56 xxx.xxx.48.20
Daja:

Aluško VAU krásná nemám písmenka na chválu, opravdu nádhera. Prostě když je zima má být zima i klidně hodně pod mínus. Jo a ta holčička na ledu hmmm paráda.

Jo a zase jsem to pomohla, že jo, místo lidožravka napíšu masožravka😆.

Klidně Aluško pište, jak napsala impakt fakt ¾ by už odešli i já. Taky jsem dostala a ne jednou poza uši.

Ta holčička je moje vnučka ❤️

Aluška
Aluška 23.01.2026, 13:50:39 xxx.xxx.237.192
Arosek:

Jezis to je nadhera!

Sice fotky pro Daju, ale ja s dovolenim tez slintam. Tohle je pro me raj na zemi - zima, snih, nadhera!

Ještě jsem něco u kluka vyštrachala, tak ať je vám pořádná zima 😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 23.01.2026, 13:18:14 xxx.xxx.237.192
Daja:

Aha děkuji za vysvětlení, ale Aluška mi tu chybí i její masožravka.

HALÓÓÓ Aluško vrať se a kašli na to!!!!!👍

Lidožravka je už stará paní a přestala lidi žrát 😀. Batolí se za mnou, občas musím kouknout dozadu, jestli jde s námi, nebo někam jinam.

Obrázek
Aluška
Aluška 23.01.2026, 13:12:07 xxx.xxx.237.192
Daja:

Nevíte holky co je s Aluškou? Dlouho jsem ji neviděla a chybí my a hlavně fotky od syna😉doufám, že nám neonemocněla.

Dájo, jsem tady, občas čtu, ale nějak jsem se rozhodla nic moc nepsat…..a nebudu vysvětlovat že jezevčík není honič a žádnou zvěř neuštve protože na to nemá tělesný dispozice . Každý má svůj názor ale musí znát situaci a místo, jak to u toho druhého vypadá. Něco jiného je psaná věc a skutečnost a představivost ostatních. Tím o tomto tématu končím. Občas nakouknu.

Aluška
Aluška 06.01.2026, 16:42:00 xxx.xxx.48.20
Zrzavci:

Aluško? To Vám přijde jako zdůvodnění toho, že majitel psa nechá svého psa štvát zvěř? Tak to jsem se s Tali nemusela tak trápit. Nenechávám své psy ani Nakukovat do křoví,  aby ani trochu pouhou zvědavost  nerušili zvéř., která potřebuje šetřit energii. 

Nepřijde mi že minutový běh je štvaní zvěře 

Aluška
Aluška 06.01.2026, 15:08:44 xxx.xxx.48.20
Zrzavci:

Aluško - mně to nevysvětlujte, já na to mám svůj názor, zkuste to vysvětlit tomu zajícovi, co v těch -14 pak musí bivakovat venku, když si před tím hezky a úplně zbytečně zasprintoval s pejskem, který se pak doma pěkně zahřeje, nají………… zatímco zajíc bivakuje v těch -14. I kdyby to byla nula, tak JE to prostě špatně. A nemůžeme se pak divit, když na pejskaře se kouká v tý zelený kamizole tak, jak se kouká. Protože, když to takhle po Mirďovi udělá i další pejsek a potom další pejsek, tak je to pro toho zajíce vyloženě přínosný, když musí šetřit energií, aby přežil mrazy, zatím co ti, kteří se za ním laškovně proběhli…….. 

A jak je to pro naháňkách, kterých je i v tomhle počasí po celý republice hromada. Ten zajíc neví že je to je černou nebo na vysokou a když po lese leze hromada psů tak prchá a asi to má na celý dopoledne…

Aluška
Aluška 06.01.2026, 14:44:09 xxx.xxx.237.192
Zrzavci:

No to ne, vy se všichni doma zahřejete, ale to zvíře, co musí zbytečně upalovat a zbytečně spálí xy energie to pak má v noci celkem blbý. 

Fakt ho nehoní půl hodiny, už jsem psala výš, zajíc udělá dvě kolečka, odskočí a je v čudu, pes pak čuchá, vrací se a už ho nenajde, teda aspoň Mirda. Celý to trvá možná 1- 2 minuty, pes pak čuchá a hledá třeba dalších 10 minut. A pak se vrací.

Aluška
Aluška 06.01.2026, 14:35:22 xxx.xxx.237.192
Zrzavci:

No ale v noci -14, přes den -4, to je docela nářez ne?

Nějak nechápu, jako jestli je psíkům zima? Nebo mě ? 😀

Aluška
Aluška 06.01.2026, 14:33:55 xxx.xxx.237.192
Zrzavci:

včera Mirďa vyčuchal zajdu, tak s ním oběhnul lesík a za chvilku se vrátil s jazykem na vestě.

Aluško a vám nevadí, že je těch  -14 stupňů?

Né, odpo asi jen -4, ten zajda mu frnkne cobydup a on se tam pak točí dokola a hledá a ověřuje a pak přijde

Aluška
Aluška 06.01.2026, 14:25:38 xxx.xxx.237.192

Mě pesani překvapili, ač ráno asi -14, nechtělo se jim domů a štrádovali jsme po lese dobrou třičtvrtěhodinu. Mě omrzly asi všechny prsty na rukou, oni  v pohodě. Jo, bundy měli, ale nožičky mají holý 😀. Odpo už bývá jen -4 a to jsme venku naší klasiku 1,5 hodiny. včera Mirďa vyčuchal zajdu, tak s ním oběhnul lesík a za chvilku se vrátil s jazykem na vestě. Pak si ještě chvíli čuchal stopy ve sněhu a kdybych nezavelela domů, aby nám nevyhasly kamna, čuchal by tam určitě až do tmy.

Aluška
Aluška 03.01.2026, 17:16:23 xxx.xxx.48.20

Jezevčounům se taky dělají hrudky, packy vystříhávám nůžkama, ale asi pořídím strojek, ten to vezme víc mezi polštářkama

Obrázek
Aluška
Aluška 30.12.2025, 19:13:45 xxx.xxx.48.20

Výšky mi nevadí, mám dvoupatrový dům a střechu v pochůzím sklonu ( tedy mírném ) a běhám po ní jak čamrda, vyčistit komín, natřít štítový prkna, když mi vichřice urvala pár hřebenáčů tak zakrýt díry atd. 

Aluška
Aluška 25.12.2025, 19:33:03 xxx.xxx.48.20
bambule:

Odpovím za Alušku, doufám, že se nebude zlobit. Máte pravdu Mireček je první z pravé strany. Jeho pohled “ Foť ženo, jsem král!" mluví za všechno. 

Ano, to je on, mého srdce šampion 😂

Obrázek
Aluška
Aluška 24.12.2025, 16:37:21 xxx.xxx.48.20

Dneska jsme venčili v pohádce 😀, byla jsem u rodičů a napadlo dost sněhu.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek