To nerozporuji a vracím se k původní replice.
Příspěvky uživatele
Q_
Vždycky raději rock. Na zábavách klasika, nejraději Kerny. U švagra, když jsme pár let zpátky oddělávali beton, co nám tehdy zbyl a švagr si vzpomněl, že by tudy mělo vést další vedení, aspoň teda mě zachránil Linkin Park, Manowar apod. …prostě do rytmu s prací, bez ohledu na slova. Do sluchátek, sbíječku v ruce a občas čtvrtku čisté. Má to tam teď pěkné.
To se nevylučuje se rčením…s čím kdo schází…
Jj, velcí kluci jsou i u nás.
Nechte to být. Prosím.
Když má se sestru a přístup na net…
Stejně jak ve vlákně Stelle - tady končím.
Proč to děláte? Uměl bych opravdu se jadrněji vyjádřit, věřte mi.
Jak jsem psal výše…Let it be (po moravsku “nechte už sakriš chcípnout ty rozbroje tady”.
Pak že chlapi stojí opodál a jsou taktnější. No jak kteří.
PS: chabé výsledky sčítání ptáků letos jsem odeslal.
To 1 procento u nás je 80mld. Dvě jsem dali letos. Ke třem se možná dostaneme ve středně dlouhém horizontu. Těch 5 procent…proč a pro koho a komu by tekly jen ty stovky mld od nás vs. sociální státy v celé EU. Nechá si ta spící většina, co má pra a rodiče a děti a pra/vnuky sáhnout na to své (o které se zasloužili) a velcí kluci na to mají jiný názor? A to nevzpomínám biliony v EUR na přechod na zelenou ekonomiku.
Shrnutí u nás:
11.1.
- 07.45: první pozorování - nic
- kolem 10.30: ty dvě straky od souseda mi mj. vzaly pár lojových koulí kolem krmítka rozházených (do pozorování to dám k tomu prvnímu sledování)
- 14.00: 2x hrdlička zahradní
12.1.
ráno kolem 7mé jsem zasypal kolem krmítka, jako bych čekal divočáky
- 11.00: 6x hrdlička zahradní
Na prd to je letos.
Co máte návštěvy u krmítek, v dobrém závidím.
Já bych tady poslouchal nejraději Let it be. Fakt.
PS: s emotikony to moc neumím, tak sem raději žádný nedám, ať to neudělá víc škody, jak užitku. A pozoruju krmítko, další pokus dnes od cca 11.00.
Něco málo o tom vím. Děláte zkratky, kde se tyto nehodí.
Tak to máme doma taky husky a nebo je M. jen pohodlná a dříme v ní belgičan a já ho ještě neobjevil🤣
Luxusní, opravdu. Na konci videa má na zádech krev. Jen mě to zajímá…z čeho?
My třeba doma držíme obojí…MDŽ i Den matek. Mám aspoň možnost těm dvěma, co mám fakt moc rád, jim to říct a dát pusu. Víc takových dní.
Chybí maso na kosti. Proč to řekl…souvislosti. Děkuju.
Čekal jsem víc, než obecné plky. Máte přece na víc. Co třeba rozbor situace v několika odstavcích pro nás, abychom se zorientovali(executive summary).
Po funuse. Než jsem to dopsal…
kometa:to bysme si
to bychom si🌹
Kytka to nespraví, i když neubližuje. Psal jsem to … hrubka mi jako anonymovi tehdy, i když neúmyslná a obsahu se netýkající, byla mi vytčená. Popravdě…nas.alo mě to a nějakou dobu jsem sem nechodil. Odpověď na toto mé shrnutí po přihlášení se sem byla, dejte do “ČJ okénka”.
Stejně kometo nenapravíte svět, co se týče psaní ve spisovném jazyku českém. Ani ostatní, chtiví spisovné češtiny, bazírující na něčem, co bohužel moje děti nezajímá a u vnuků nevím, bo jsou to caparti, asi společně nenapravíme. Mají jiné priority a slang a tak. Nechme zde žít diskuz/si a nežerme se s i/y nebo mně/mě mimo to specializované vlákno, kam lze dát citaci a rozebrat podrobnosti. Tím nerozporuji snahu udržet vysokou laťku týkající se používání naší mateřštiny. Přiměřeně však prostředí, ve kterém se pohybujeme.
Je to tady diskuze k chovatelství, tak to tady neposerme s vynucováním si spisovné čeština.
Bobčo a ostatní. Veselé okénko je super. Už to nějakou dobu (výseky odtud) přeposílám.
Nevím. Dejte info.
Dva pokusy dnes. První 0745 na požadovanou hodinu. Nic. Dopoledne přilétly dvě straky od souseda a ukradly lojové koule, co jsem poházel kromě jablek na zemi kolem krmítka. Druhý pokus od cca 14 hod. Do krmítka se vecpala hrdlička (na ní krmítko není dělané), pak ještě jedna. Slabota velká.
Ono… Kanada si taky vzala velké sousto s přistěhovalectvím. A USA za rohem v dobrém i zlém.