zbynek
autor webu 14.06.2023, 18:09:19xxx.xxx.230.164
Zkouška vložení fotek z víkendové návštěvy ZOO Praha. Formát fotek bez omezení, velikost omezená na 20 MB jedna fotka takže dá se říct také bez omezení. Posun pořadí je možný šipkama na fotce v náhledu před vložením příspěvku.
zbynek
autor webu 14.06.2023, 21:34:11xxx.xxx.230.164
Fikovnice:
Btw, Zbyňku, máte nějaké informace, co konkrétně bude s tou diskuzí z IF? Nechají si ji? Smažou ji?
No co jsem pochopil z komunikace se švédskou stranou, tak cestou diskuze opravdu jít nechcou a na nové verzi iFauny nebude. Nebude zřejma ani archiv k nahlédnutí ale na druhou stranu ji nechtějí ani prodat. Z toho si myslím vyplývá, že si nechávají zadní vrátka, kdyby se nová verze neuchytila, tak mají možnost na návrat diskuze, ale to jsou jen moje domněnky. Naopak všechny články tam zůstanou zveřejněny.
. Z toho si myslím vyplývá, že si nechávají zadní vrátka, kdyby se nová verze neuchytila, tak mají možnost na návrat diskuze, ale to jsou jen moje domněnky. Naopak všechny články tam zůstanou zveřejněny.
No jo, možná jo, to máte pravdu. A to mám škodolibou radost, páč...........kdopak jim tam, mudrcům, bude asi tak chodit, že jo. Si zase budou psát sami se sebou.
Zase mi nefunguje zalamovani textu, a to ani po editaci prispevku :(
Dobrý den, pokusil jsem se text trochu rozdělit aby nebyl v jednom odstavci tak snad to je takto lepší. Nyní pracujeme na zcela novém moderním editoru na psaní textu příspěvků, kde půjdou odstavce, odkazy na weby budou aktivní (funkční na kliknutí), za pár dnů to bude v provozu.
Nevšimla jsem si, jestli se to už zde neřešilo, možná ano, ale zeptám se.... pokud omylem zakliknu palec u nějakého příspěvku, můžu ho taky nějak zrušit? Tak jak to funguje např. na facebooku.... Díky moc a také přeji vše nejlepší Zbyňkovi :-)
Nevšimla jsem si, jestli se to už zde neřešilo, možná ano, ale zeptám se.... pokud omylem zakliknu palec u nějakého příspěvku, můžu ho taky nějak zrušit? Tak jak to funguje např. na facebooku.... Díky moc a také přeji vše nejlepší Zbyňkovi :-)
Myslím, že to zatím nejde. Taky bych tuto možnost uvítala. Když je občas ruka rychlejší než hlava.