děkuji🙂
od nás bohužel dost daleko….
děkuji🙂
Sarah01:Ale tak víš, jak to většinou bývá, když majitelé psa řeknou Nebojte, on je hodnej. Prostě ti nevěřili, i když je to pravda. Já už to právě radši ani neříkám. Když mají lidi psa, tak si svoje pro jistotu volám k sobě, připínám na vodítko a pokud mají většího psa, tak taky uhnu a počkám, až projdou. A většinou jdu tak, aby se psi přímo nemijeli, uhnu doleva, abych svýho měla za nohou.
Ano, jeden pán mi tvrdil, že jeho pes je hodný a chce si jen hrát a moje Malina z toho vyšla se šrámem na hřbetu a strachem ze psů typu NO a CSV.
Včera jsme zase šly delší trasu, akorát byla půlka po asfaltu, tak pro mě byla 3x tak dlouhá. Při chůzi asi moc dupu, protože mě z chůze po asfaltu děsně bolí chodidla u prstů na nohou. Už jsem i šla podél asfaltky trávou, abych nohám trochu ulevila. Bylo moc krásně. Jen mi přišlo zvláštní, že jsme nikoho nepotkali. Když jsem byla ve středu v tom lese, tak za celou dobu jsme taky nikoho nepotkali. Čekala bych, že za takového slunečného počasí budou venku davy.
Včera večer jsme si dali docela dlouhou procházku a i když je mi jasný, že si to mladej vybere jindy, tak ho musím pochválit. Už jsme se vraceli a před panelákem na lavičce seděla paní s jakojorkem. Jakojork na nás začal ječet už z dálky jak pes pekelnej a byl k neutišení. A mladý pán, který obvykle když vidí libovolného psa, tak začne nadšen tancovat a vůbec dělat věci, protože každej je přece kámoš a on je ještě pubertální trdlo, ho krásně v klidu minul na povoleným vodítku. Jenom se na něj ohlédl s mírně povzneseným výrazem, jakoby říkal “a ty na mě řveš proč?”. Byl to přesně ten vzácný záblesk, kdy jsem měla pocit, že z něj jednou přece jen možná vyroste rozumnej tvor a nebude to pubertální jeliman napořád. 🙂
Dafi:děkuji🙂
Dafi a v Zooparku ve Vyškově jste už byli? Není to klasická zoo, jsou tam spíš taky domácí zvířata. A dá se v něm nasednout na dinovláček a jet do Dinoparku. Kdysi jsme tam byli se psama a rozhodně to pro ně byl zážitek jak blázen. 😂
ano ve Vyškově v ZOO parku ze psama jsme byly,jednou někdy v květnu a pak v zimě s rodiči,to tam měly spousty věcí pro děti té zastřešené části,tak to bylo super,nikdo tam,bylo slunko,mrazivo,já vyzkoušela ty úkoly pro děti,nakrmila kozenky,máti Martina jsme nemohly odtrhnout od slepic-máme doma slípky,nevím proč jí byly vzácný😀😀😀dinopark jsme vynechaly,já tyhle zvířata nikdy moc nemusela….na fotce jsem s tatkem,přítel se tam se mnou na fotce tváří,,jak kdyby mě mu přidělil nějakej úřad….☹️-jako fakt chudák-úplně by ta fotka byla vhodná jako-vztah po 16 letech-takhle dopadnete😀😀😀
no,jsou fakt mohutné..já si pamatuju ve chlívě-tak 300-350kg,když se připouštěly,ale tyhle jsou myslím těžší..
impact:Dafi a v Zooparku ve Vyškově jste už byli? Není to klasická zoo, jsou tam spíš taky domácí zvířata. A dá se v něm nasednout na dinovláček a jet do Dinoparku. Kdysi jsme tam byli se psama a rozhodně to pro ně byl zážitek jak blázen. 😂
Já myslím, že ten DINO vláček už nejezdí, jezdí teď autobus, aspoň tomu tak bylo loni v září. Zoo se nám líbila. Stejně tak v Chomutově, Ústí nad Labem…
V tom Vyškově mě hodně potěšilo, že měli Dinga a že naše Malina je havak, to jsme se celkem zasmáli.
jak kdyby mě mu přidělil nějakej úřad….
Hahaha. 😂😂😂
Trickyvoo:Já myslím, že ten DINO vláček už nejezdí, jezdí teď autobus, aspoň tomu tak bylo loni v září. Zoo se nám líbila. Stejně tak v Chomutově, Ústí nad Labem…
Já ve Vyškově potkávám džíp s vagonky. Neřeknu teda teď z hlavy, kdy jsem je viděla naposledy, ale rok to asi nebude.. 🫣
impact:Já ve Vyškově potkávám džíp s vagonky. Neřeknu teda teď z hlavy, kdy jsem je viděla naposledy, ale rok to asi nebude.. 🫣
Tak to jsme měli smůlu, že zrovna nejezdil
Chtěla bych se pochlubit, překonali jsme daný cíl letošního roku - 600 km. I přes nemoc, časté gastritidy, ne dobré období, kdy Bambuli hrozilo utrácení jsme to zvládli. Dnes ji není dobře, v noci jsem s ní byla vzhůru, ale i tak tohle potěší. Uvidím kolik km ještě uděláme do konce roku.
A ano vím, že pro mnoho z Vás je 600 km nic, jako plivnutí do moře, ale pro mě to byl cíl kterého jsem se držela. Snad nás čeká ještě spousta takových kilometrů.
impact:Dafi a v Zooparku ve Vyškově jste už byli? Není to klasická zoo, jsou tam spíš taky domácí zvířata. A dá se v něm nasednout na dinovláček a jet do Dinoparku. Kdysi jsme tam byli se psama a rozhodně to pro ně byl zážitek jak blázen. 😂
Zážitek pro psy i pro ostatní zúčastněné lidi 🙂)
Juuuu, gratuluju! ✊
Pro mě bylo 600 km vloni velikej milník a byla jsem šťastná, že jsem to do konce roku dotáhla. 😍
A teď jsem hepy jak dva grepy, že dotáhnu do konce srpna pětistovku. 🤭 Litr do konce roku nedám ani omylem, ale aj tak mě mrtě těší, o kolik loňský rok překonáme. 😀
Takže držím palce, ať to šlape a jsem ráda, že v tom měření kiláčků nejsem sama. 😄
orionka-2:Zážitek pro psy i pro ostatní zúčastněné lidi 🙂)
To rozhodně. Bylo nás tam tenkrát snad patnáct - měli jsme u nás socializační víkendovku a tohle byla součást programu. Navíc jsme tam jeli vlakem, takže plnej vagón psů. No sranda byla a lidi si na nás ukazovali úplně všude. 😂
To já Vám jsem vděčná za inspiraci, když jste loni na konci roku sem vložila souhrn kilometrů za rok. Jsem ráda, že jsme svůj plán splnila a jsem zvědavá kam až to snad do konce roku posuneme, bude-li Bambu přát situace a “zdraví”.
Yoda těchto 14 dní - až na jednu oddělovací (před Alpama, po Alpách) výjimku je to bez dovolené… ta už tady byla
a teď nepsí z lesů za humny. Houby jsou focené před týdnem, teď neroste nic
..dneska ukradl motýl vnukovi míč…