Malá drobná poznámka s Impaktickýmu drobení.
Všimněte si, vážení, že Kevin…….. Kevin na spoustě fotek vypadá jako Jiří Sovák 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Hííílf mir, hilfmíír!
Malá drobná poznámka s Impaktickýmu drobení.
Všimněte si, vážení, že Kevin…….. Kevin na spoustě fotek vypadá jako Jiří Sovák 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Hííílf mir, hilfmíír!
dnešní mlžný dobrodružný… na té třetí nekrabatí hubu na nás - ale žere trávu 😉
Ještě, že jste to napsala s tou trávou, protože Yoda vypadá na té fotce fakt hrozivě. A na té 5.fotce Vám tam zkameněla želva v popředí 🧐🤔
impact:Já mám takovej dojem vždycky spíš z pana Rémina. 😃 On jedinej chudák vždycky sedí, ani se nehne a naprosto zřetelně si myslí něco o dementech. 😂
Tohle je skvělá série fotek. Přesto bílé hemžení jsem si toho černýho vzadu vůbec nevšimla 🤣.
Tak dnes kolem milované Otavy, první 2,2 hoholů, konipas horský (pravděpodobně ten přezimující 1,0) a pak Lůďa označil čerstvě uhynulou lišku …přímo na břehu pod kořeny vrby, nebýt jeho “čmuchacího zájmu” neviděl bych jí
takže postřelená ? , prašivá ? otrávená ? vzteklá ? na SVS nepříjemná baba
a že si mám sehnat hospodáře honitby…tož jsem začal být také "milý"
tak nakonec ho snad “sežene” sama…no uvidíme, zda se ozve
nedělní vycházka po cyklostezce-na jedné půlce vichr,a zima jak na severní točně-takže pejsci měly hoodně aportování a a přivolání,aby nezmrzly..
na druhé půlce bez vichru a lavičky…
pondělí vycházka po dědině 2 krát…
včera kousek za zahradou ze cvičením Žeryka-Dafi to po 3 metrech a vyvenčení sabotovala tak šla dom…-já si dala pěšky několik kiláčků na odpo do práce
no a dnes před odpolední v mlze kousek k lípě,aportíky a dom…
Dafi-hezké podzimní fotečky👍
děkuji-jsem si říkala-nebudu tahat foták,listí opadává,
foták je těžkej..
ale ta mlha a kapičky..tak 20minut za barákem mezi polama,bez vodítka,nikde nikdo,jen psi,příroda a ticho TICHOUČKO-JUCHŮŮŮŮŮŮ
já dnes čerpala náhradní volno za sobotní dálkaře - a tak jsme vyrazili ráno do Jizerek. Nikde nikdo - jen jeden fotograf u vodopádů a dvě party dřevařů na celých 12 kilometrech. Stoupali jsme údolím Hájeného potoka (teče dost vody, všechny vodopádky byly krásné), neodbočili jsme na Paličník, ale šli stále po potoce až Na Písčiny. A pak po horské silničce kolem Nebeského žebříku ke Kuličce v Tišině a pak přes Hubertku zpátky k autu u Bartlovy chaty. Jen tedy stezníček mezi skalami ke Kuličce byl zcela ukryt v návějích bukového listí. I Yoda šel velmi opatrně, neb nebylo vidět, kam se došlápne. Tišina vůbec nebyla tichá - děsně tam fučelo. Jinak sluníčko svítilo a bylo krásně.
Tak dnes, téměř po roce, zase LEDŇÁČEK👍
U nás dnes dopoledne taky svítilo sluníčko, ale byla jsem bohužel v práci. Odpoledne je už fakt brzo tma a když člověk potřebuje udělat něco na zahradě, tak na procházku už moc nezbude. O víkendu by tady mělo být jasno, tak se těším, že to snad vyjde a uděláme si konečně nějaký výlet na jesenické kopce.
Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
Jo a už vypadám, občas, jak barzoj
Dublinbarzoj:Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
Ale to nám to vyrostlo. 😍
U nás je děsná mlha a hodně větrno, dnes se procházka nekonala, do lesa bojim bojim. A jestli zítra, to je ve hvězdách, ach jo.
Byl tady dotaz na útulek, tak pozor, už se i transparentní účty staly cílem podvodníků. Snad impact napíše víc.
..je nadhernej, ty oči,ta hlava,jsem se zamilovala..a stejně v té hlavě pořád trochu bidim toho motýla😉
Dublinbarzoj:Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
🥰….tak mu prosím dejte pusinku a pohlazení od tety Sardullah…dokud je to ještě mimi….ten čas tak letí, že na příští fotce už může být veliký barzoj 😴
Pusinky jsou předaný a velký kluci chtěli taky, tak jsem zdovolením přidala i jim. Prý nechápou, co na tom malým smráděti vidíme🤣, Dobi potom dělal taky důležitého a roztomilého, tak za odměnu je taky vyfocenej. Bráchové zkonstatovali, ať se mládí vydovádí, nám je stejně nejlíp u krbu, tam se zdají sladké sny a foťák prý si mám strčit víte kam. Pusinky došly, piškoty panička lakota nedá, tak si mám blbnout jinde.🤣🙈
Tak těm velkým vzkažte, že si teta Sardullah myslela, že by už o pusinku nestáli… pokud ano, tak samozřejmě posílám bambilion pusinek celé smečce…❤️
Ta třetí fotkaaaa!🥰
Já se tady s váma potřebuju poradit. Pořídila jsem si teda toho briárda s tím průkazem původu a když ho tak porovnávám s těma svejma podvraťákama říkám si, esli mě ňák nepodvedli…Připomíná mi trochu divoký prase..
Měla bych to ňák řešit?