Venčíme svátečně, kluci jsou po cukroví jak kdyby byli nadopovaní🤣, ale je to hezký , jak jsou šťastní. Malej je už skoro velkej, ale společný venčení pořád hrozí ušlapáním, takže se koná jen jednou denně 😉, a náš pátý Bruno prý chce hlavně klid a něco nezdravýho dobrého, jo a hlavně netýrat focením. Co taky máme chtít kmetovi smečky. Jo a kočičáci to sledují nejraději od krbu a všichni posílají pac a pusu😊
včera ještě se venčilo ráno normálně v lese (byl velký mráz, i Yoda dostal kabát) - ale pak začal být plný dům a tak je spousta aktivit společenských… Yoda je občas na zabití (nadšením nespí, otravuje, žebrá cukroví, vyžaduje pozornost… a pak konečně odpadne.
Dneska se ven půjde poo, až mláďata budou u druhé babičky. Mezi našimi hosty je i králík - ten je nadšen lískou s jehnědy…
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 26.12.2025, 10:59:54
Tak si tak zběžně prohlížím ty fotky na telefonu ( pořádně to vždycky zkoukávám, když otevřu noťas) a říkám si.. sakra a kde je malej… no a on ten malej už je velkej… to je děs, moje oko furt hledá malé štěnítko…
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.12.2025, 12:12:55
Štěnítko je pěkná potvora. Jednomu z bráchů říkám Satáně, ale přitom Santana je zlatíčko a maminčin bobánek a Kejný taky. Doby - trojka bílá, to už je raketa a zloduch, ale pořád nemá na Čtyřku Arčiho. To je převtělený ďas a satan a běs v štěněčím kožichu. A to má teprve 4 měsíce. No velebnosti, co z tohoto vyroste🙈.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 26.12.2025, 12:32:41
No co by z něho vyrostlo…odroste štěněcím střevíčkům, projde pubertou, pak ještě nějaký ten rok a třeba v pět letech z něj bude ten nej Pan PES na světě…a teda s klukama tolik zkušeností nemám, ale u fen čím větší rošťanda, čím větší ďábel …tím víc hodná mazlinda v dospělosti.
U afgána ani nemluvím…když jsem si ho pořizovala, tak jsem věděla, co si pořizuju…měli jsme afgána v rodině…přiženěnýho, takže v době když jsem ho poznala mu bylo asi 7 let…a opravdu jsem ho nemohla nazvat jinak než PAN PES…jenže, jak jsem neznala žádnýho chrta jako štěně, tak mě vůbec nenapadlo, že to, co si já představuju, že si pořizuju, z něj bude až tak za 5 let….no to bylo překvapení, jaký jsem si koupila neskutečný játro a třeštiprdlo a tryskomyš …tak jako jasně, člověk počítá, že teda pes musí dozrát a že se uvidí až dospěje, ale ovčanda přepla do dospělosti asi ve dvou letech…to jsem tak nějak čekala a ono se to tak nějak úplně nekonalo. Je teda fakt, že jsem si musela dlouho počkat, až jakoby dozrál ….