Aktuálně: 1 910 inzerátů282 912 diskuzních příspěvků20 162 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 31.12.2025, 21:15:50 xxx.xxx.128.82

Ještě, že máme tu AI, jinak teda nevím jak donutit kluky pózovat. Jsou přešťastní a lítají, ikdyž křídla nemají🤣. Přejeme vám   všem, hodně zdraví, štěstí,  lásky, dobrých lidiček kolem, úspěchů a prostě dokonalou smečku. Pac a pusu na to🍾🍾🍾

Obrázek
Sarah01
Sarah01 31.12.2025, 21:18:27 xxx.xxx.162.253
Dublinbarzoj:

Ještě, že máme tu AI, jinak teda nevím jak donutit kluky pózovat. Jsou přešťastní a lítají, ikdyž křídla nemají🤣. Přejeme vám   všem, hodně zdraví, štěstí,  lásky, dobrých lidiček kolem, úspěchů a prostě dokonalou smečku. Pac a pusu na to🍾🍾🍾

Obrázek

🤣😂 ta sklenička

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 31.12.2025, 21:21:07 xxx.xxx.128.82

A takhle to byli ve skutečnosti 🤣🤣🤣 trocha sněhu a kluci jsou v sedmém nebi. Ale co bychom pro ty naše lásky neudělali,  takže jsme zanechali focení a hybaj do závějí🤣🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 31.12.2025, 23:41:33 xxx.xxx.136.20

já v pondělí před odpolední ve Ž.lese-s mou 2-cvičící videjka tance a poslušnosti a Dafi hledání ztracené rukavice-v lese pidi poprašek sněhu,pak odpolední,

spát jsem šla o půlnoci a ve 3 ráno lezla na půlhodiny do vany…

v úterý vycházka i s Maxem,ve Ž.lese-připadlo sněhu,trošku fučelo,takže jedno Maxíkovo video poslušnost a pak hoodně přivolávaček,at se pejsci proběhnou,venku skoro hodinu-na to,že psi důchodci,které nutím být venku v pohybu,tak dobrý,

mě pak čekala další odpolední,v noci dom….s Žerykem jsem se v noci rozdělila o kuře z práce,a Dafi ani nevítala,držkovala,že musí jít ven čůrat-mrcha malá rozmazlená rozespalá…😀

v 5 ráno do vany…

vždy vyzkouším na záda sůl hřejivou a horkou vodu..

sněhu připadlo,Maxík vycházku vzdal,

takže jsme to vzaly-Ž.les,

Ž.park-jedna strana-lavky,tak Dafi běhala,Žeryk četl novinky,ale druhá strana lavky nebyly a já ztratila Žerykovi míček,už fučelo,pejsci moc neběhaly-takže-historické foto!!!po stovkách fotek psi v lese,u vody a na pařezu,na výletech,a v posteli,výstavě,výcviku,běhající a aportující,pejsci při česání,plavání a běhání-pozor přišlo foto já běžím!!!

ano poslední metry kolem rybníku jsem běžela!!!!-ehmm-Impact-mě by zajímalo,kolik toho nachodím..ale neumím tyhle věci používat…-mám telefon kalkulačku,krokoměr mě nikdo neumí vysvětlt,chytrý hodinky mě nemá smysl kupovat…🙂

ted to tady leží před půlnocí,venku se trošku střílí,lidi obecně kupovaly pyrotechniku mín…teda u nás  v obchodě…

Přeji všem zde krásný štastný nový rok!!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
kometa
kometa správce
01.01.2026, 08:40:49 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 31.12.2025, 21:15:50

Pac a pusu na to🍾🍾🍾

Není ten malej ještě pod zákonem? Že už drží skleničku. 🙂

Doron
Doron 01.01.2026, 09:46:22 xxx.xxx.167.147
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 01.01.2026, 08:40:49

On vypadá, že bude uličníķ.🙂

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 01.01.2026, 10:38:11 xxx.xxx.128.82

On je velikej uličník, je to mega potvora , chytrej jak vopice a má tisíc čertů v kožuchu.   No toužila jsem po černo bílým tak prý ať si užiju🤣 

Doron
Doron 01.01.2026, 10:45:49 xxx.xxx.167.147

Krásný nový rok vinšujeme,hlavně ať jste všichni zdraví a ať je mír !🙂

My včera zbaběle nevenčili, jednak jsem chystala slavnostní večeři a druhak jsem nechtěla nic riskovat, bouchalo to tady už přes den a viděla jsem na ulici dva zdrhající psy, chytit se nám je nepodařilo, i když se zapojili i lidi, co jeli okolo. Oba měli tracker, tam pevně doufám, že se v pořádku vrátili domů.

Jinak bylo to ohňostrojování a petardování podstatně mírnější než minulé roky, vůbec se to nedá porovnat, lidi opravdu respektovali ty červené zóny a omezili se jen na Silvestra.

Kluci se vůbec nebáli, dokonce ani Gučka, který to poslední dva roky snášel špatně. Dělala jsem mu teď takovou dlouhou, důkladnou léčebnou kůru ušisek, měl tam bordýlek, který jsme postupně  vyplavovali a myslím, že mu ty zátky asi měnily sluch.  

Dneska si asi půjdeme jen zacvičit na cvičák, již jsem se stala plnohodnotným  členem, co vlastní klíč od branky.🤣 Venku bude hodně svátečních venčičů co nechceš potkat 😅

Obrázek Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 01.01.2026, 11:06:15 xxx.xxx.128.82
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 01.01.2026, 10:45:49

Jé vy ctíte barvu i u čičin👍🤣

efe
efe 01.01.2026, 12:32:02 xxx.xxx.64.15

Konečně to trochu připomíná zimu, včera celý den sypalo, ale dneska už je teplo, tak už je to dost těžký a mokrý. Ale holky nadšený. Vasil to jistil z gauče, včera trochu chrchlal. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 12:58:54 xxx:xxx.a038:c1cb
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 01.01.2026, 11:06:15

Nic, co není béžový, Doron nesmí do baráku 😄

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 13:00:51 xxx:xxx.ab17:e547
efe:

Konečně to trochu připomíná zimu, včera celý den sypalo, ale dneska už je teplo, tak už je to dost těžký a mokrý. Ale holky nadšený. Vasil to jistil z gauče, včera trochu chrchlal. 

Ta poslední fotka, člověk by mu dal ledvinu 🤣.

Xerxova
Xerxova 01.01.2026, 14:07:52 xxx:xxx.f18:7b13

Konečně to trochu připomíná zimu, včera celý den sypalo, ale dneska už je teplo, tak už je to dost těžký a mokrý. Ale holky nadšený.

pokud je toho u vás takto po kotníčky, možná zvážím někdy o víkendu cestu směr Ralsko a okolí. Neboť u nás je sněhu dost, a bojím se, že těžký vysoký sníh by Yodově zadní pravačce dobře neudělal. 

sutrik
sutrik 01.01.2026, 18:18:45 xxx:xxx.e80a:b211

Dopoledne jsme si s Bonnie užily první letošní procházku na necelou 1,5 hodinu, odpoledne jsme vyšly na kratší. Kolem poledne jsme pokecali u kafe s dalšími od nás od koní,  pěkně venku u stolu (se psem na klíně v oblečku a pod dekou). K večeru jsem ještě vytáhla na pár minut kobylku pod sedlo, jen do haly.

Vyšel nám moc pěkný první den.  Kór když vezmu v úvahu teplotu (dopoledne lehce pod nulou) a hlavně stále silný vítr. Před 2 lety by se na to v tomhle počasí Bonnie vybodla, ale teď už si dokáže užívat i v takovém nečasu. Roli určitě hraje to, že včera bylo znatelně hůř, tak to možná vnímala jako oteplení 😀

Koně na fotce jsou z vedlejší stáje, je ve stejné vsi. Je tu tuším 16 popisných čísel, ne ve všech domech se bydlí, ale koní tu máme asi 40. 

Sarah01
Sarah01 01.01.2026, 18:39:50 xxx.xxx.162.253

U nás dnes začalo děsně foukat, v tom sněhu jsem daleko nedošla. Navíc na cestě už jsou dva vyvrácené stromy. 

Dafi
Dafi 01.01.2026, 19:03:52 xxx.xxx.136.20

U nás začalo fučet cestou od lípy dolů,já to nečekala,neměla na psy oblečky tak jsem hnala Žeryka před sebou,Dafi valila domů tryskem,tu jsem zase několikrát přivolávala zpět,-aby nedolítla od lípy až k zahradě-za zahradoumáme cestu,po které jezdí auta,takže od lípy-pořád na Žeryka-běž dopředu,běž dopředu,a na Dafi-keměěě,piškotééék,a zase ke měěě piškotéék,a na Žerykaběž dopředu,běž dopředu…jak u blbých…-ŽERYK MÁ CELÝ ŽIVOT TOTIŽ STYL VYCHÁZEK-BĚHÁ  PRVÍCH 10-15 MINUT,PAK JDE 3-SLOVY 3KROKY ZA NOHOU..v,lese na výletě si pobíhá,+já chodím hoodně rychle,ovšem pořád stejný trasy chodí takhle,no a dnnes to bylo do kopce k lípě a dolů,

doma vyčesat kuličky sněhu Dafi z noh,zkrátit srst na nohách a břiše,vyfénovat zabalit,a odjet odvézt tatku dom-dovezly jsme ho dne před Štěsrým dnem,takže jsme ho odvezly,stavily se u tety chvilku,dojely dom,vyvenčily psy kousek po dědině-vyčurat,vykakat a hajat-a funí zde a naše už měsíční obyvatelka se dnes nacpala k máti na botník…do chodby,Maxe už se nebojí

k nám jsem ji vzala aspon do koupelny,ale kombinace andulka a Žeryk na volno….,to fakt nejde..

no nic,ale venku má všude pelíšky,krmíme teplým  jídlemchodíme se mazlit a ted se dostala i k máti,jinak si vymrčuje v jídle😀,takže by strádal hladem,to ne…

kočenka co k nám dýl jak měsíc chodí..bohužel,další psi kromě Maxe ji honí,ale ona má rychlo úkryty,třeba dřevník,a když leží na pelíšcích u dveří,na botníku,nebo u nás na terase na botníku,tak to psům nevadí,

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 19:25:20 xxx.xxx.160.53

Malině se dneska nechtělo ven. Tchán jí musel trochu donutit. Přece jen jí ty dělbuchy včera vyděsili. Odpoledne už sama říkala, že by šla ven. Tak jsme šli, bohužel jsme potkali mládež, co odpalovala dělbuchy a Malina mi zarostla do země a odmítla jít. Tak jsem si k ní čupla a vysvětlovala, že kolem nich rychle projdeme a že to zvládne a ta moje holka šla. Pak jsme narazili na psí hřiště na němž byly jiné atrakce než jsme zvyklý. Většinu dala s přehledem a nadšením. Do tunelu ve tvaru U mi teda nešla a na slalom se nedokázala soustředit, protože tam byl další pes, se kterým si chtěla hrát. Zítra se tam asi s ní zase stavím a zkusíme to. Jen nevím, jak na tunel, kde nevidí konec. 

Orionka (neregistrovaný) 01.01.2026, 20:01:19 xxx:xxx.3719:f41a
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 01.01.2026, 18:18:45

Ta koňská výprava je krásná.

Xerxova
Xerxova 02.01.2026, 06:47:41 xxx:xxx.f18:7b13

v noci docela dost připadlo, a tak místo první procházky házení sněhu na zahradě. Yoda naštván, raději prý by šel dospávat svátky do pelíšku. Ale máme vyházeno…

efe
efe 02.01.2026, 10:42:51 xxx.xxx.64.15
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 01.01.2026, 14:07:52

Že bysme se přidali…?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.