já v pondělí před odpolední ve Ž.lese-s mou 2-cvičící videjka tance a poslušnosti a Dafi hledání ztracené rukavice-v lese pidi poprašek sněhu,pak odpolední,
spát jsem šla o půlnoci a ve 3 ráno lezla na půlhodiny do vany…
v úterý vycházka i s Maxem,ve Ž.lese-připadlo sněhu,trošku fučelo,takže jedno Maxíkovo video poslušnost a pak hoodně přivolávaček,at se pejsci proběhnou,venku skoro hodinu-na to,že psi důchodci,které nutím být venku v pohybu,tak dobrý,
mě pak čekala další odpolední,v noci dom….s Žerykem jsem se v noci rozdělila o kuře z práce,a Dafi ani nevítala,držkovala,že musí jít ven čůrat-mrcha malá rozmazlená rozespalá…😀
v 5 ráno do vany…
vždy vyzkouším na záda sůl hřejivou a horkou vodu..
sněhu připadlo,Maxík vycházku vzdal,
takže jsme to vzaly-Ž.les,
Ž.park-jedna strana-lavky,tak Dafi běhala,Žeryk četl novinky,ale druhá strana lavky nebyly a já ztratila Žerykovi míček,už fučelo,pejsci moc neběhaly-takže-historické foto!!!po stovkách fotek psi v lese,u vody a na pařezu,na výletech,a v posteli,výstavě,výcviku,běhající a aportující,pejsci při česání,plavání a běhání-pozor přišlo foto já běžím!!!
ano poslední metry kolem rybníku jsem běžela!!!!-ehmm-Impact-mě by zajímalo,kolik toho nachodím..ale neumím tyhle věci používat…-mám telefon kalkulačku,krokoměr mě nikdo neumí vysvětlt,chytrý hodinky mě nemá smysl kupovat…🙂
ted to tady leží před půlnocí,venku se trošku střílí,lidi obecně kupovaly pyrotechniku mín…teda u nás v obchodě…
Přeji všem zde krásný štastný nový rok!!!!