Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 23.01.2026, 08:50:52
Teda az na ten namalovanej gezicht, pac ja se nemaluju
já to mám nařízený, jinak by došlo k obecnýmu ohrožení 😀
Jo, teď je období čistejch psů a kocourů. Stačí otevřít dveře, vpustit na pelechy ve verandě a hotovo. pak se jen přesunou dál.
Jo, tahle deka bude asi praktičtější v tom, že se jen přehodí. Než to připínání, to jsem ale ocenila, jak byla nemocná, že měla ten hrudník komplet v teple - protože klasicky byla nachcípaná v zimě. A u těch ohařů, jak jsou holý, tak to aspoň trošku ten spodek nějak zateplí.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 23.01.2026, 09:23:41
Jo to znám, já pláču a druhá polovina kouká a - nic. No. Tady je to ještě o tom specifickým dialektu, třeba to holky autorky dokážou převést tak, aby se zasmáli i ostatní.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.01.2026, 09:26:48
jo a ta intonace taky dělá hodně-jedna z našich zástupkyn vždycky obyč větu řekne takovým style,že bez té intonace by nebyla ftipná,s ní je-ta intonace dělá hodně
bože tady je mlha jak v Londýně…..+LED..
mě už z té ledovky šiškne,Dafi se na ní několikrát natáhla,,v noci spadla z postele,je to chudál 6kilovej tlustej pes,co se nevleze do obří postele a padá z ní na zem….
a já su chudák taky protože ji furt honím at se hejbe a zhubne…-a obě nás s tím zlobím..
dnešní mlžná za humnama,ke křížku ze 3 psama a zpět,naše druhá nejkratší trasa,k lípě úplně ledovka,tady mezi polama,trávou to jde,zima jim asi nebyla,Žeryk válel sudy v trávě,poslední fotka je Dafinčin posez na křesle…
a ve svetříku na kladině v týdnu když mávala..
Dafi obíhala křížek s Maxem,Žeryk si hrál s pullerem,
no,na zahradě dávání packy a dom,mezitím dojel přítel a říkal,že ve městě neposypaná ledovka,tak jsem přeobjednala dokroku,moc se jí to teda nezdálo,ale těžko říct jak by sem jel bus…
Na jižní Moravě je prý ledovka, nehody na silnicích. Tady je teda na rozdíl od včera zataženo, ale neklouže to.
Já dneska zůstala v posteli bo jsem nějaká přejetá a jsem docela ráda. Do práce bych jela právě do epicentra ledovky (Vyškovsko) a zas jako nemusím mít všechno. 🤦♀️
Nevíte holky co je s Aluškou? Dlouho jsem ji neviděla a chybí my a hlavně fotky od syna😉doufám, že nám neonemocněla.
Dájo, jsem tady, občas čtu, ale nějak jsem se rozhodla nic moc nepsat…..a nebudu vysvětlovat že jezevčík není honič a žádnou zvěř neuštve protože na to nemá tělesný dispozice . Každý má svůj názor ale musí znát situaci a místo, jak to u toho druhého vypadá. Něco jiného je psaná věc a skutečnost a představivost ostatních. Tím o tomto tématu končím. Občas nakouknu.