Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.01.2026, 20:31:51
Ona to byla/je mezi lapilidma velká kauza. Těch pejsků bylo víc, hodně se to tuším řešilo předloni na jaře/v létě, když jsem se začínala rozhoupávat, že lapinu bych si dovedla představit. Nevím podrobnosti, ale ty podmínky z jakých, je zachránili byly asi dost špatný.
A jo. Lapiny jsou ukecaný. Jozefec byl komentátor, ale na mladého pána nemá. Navíc má hlásek zatraceně pronikavej.
Mám to stejně, 💩 jsou přimrzlý, nejde to posbírat, nechám to na jaro, to pak budou tak 3 igelitky. 😄
Hele u nas tak tri kolecka. Uz se moc tesim ☹️
impact moc dekuji za rani rozveseleni, uplne ten curling vidim 😀
My si dali vcera hodku v Drahani. Jako cety proste jeden led. Kde to slo, tam se slo lesem, kde to neslo, tam bylo veselo … hlavne Otas s kombinaci turbopohon a smajdave zadni. Nesmeky by bodly, ale obcas by to bylo spis na macky a cepin …
impact moc dekuji za rani rozveseleni, uplne ten curling vidim 😀
My si dali vcera hodku v Drahani. Jako cety proste jeden led. Kde to slo, tam se slo lesem, kde to neslo, tam bylo veselo … hlavne Otas s kombinaci turbopohon a smajdave zadni. Nesmeky by bodly, ale obcas by to bylo spis na macky a cepin …
Máme to s množstvím podobně. Vzhledem k velikosti zahrady je to na dva dny a kolečka. Prostě jarní hovnobrigáda🤣
My si s mladým pánem ráno dali okruh cca 7 km, než se probrala pánská sekce. Minulý týden mi po posvěcení od naší lapiní “guru” přes tažný sporty, že v chůzi můžem tah klidně zkusit, přišel postroj a šňůra na dogtrek, takže jsem ho vzala s sebou a asi na třech úsecích jsem si od mladého pána nechala trochu pomoct. Oproti prvnímu pokusu minulý víkend už bylo vidět, že chápe, co po něm chci a i těch jeho necelých osmnáct kilo bylo docela znát. Nemám teda nějaký ambice polykat desítky a desítky kilometrů. Na to nemám fyzičku. Spíš mu dát nějakou smysluplnou náplň v rámci výletů. Bohužel tu je mizerný signál, takže fotky asi budou až po návratu.
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 25.01.2026, 10:58:08
No tvl to je nápad…teda až bude trochu schůdnější povrch…Árčí má tendence na vodítku tahat, no tak to po něm budu chtít cíleně…nemá sice spešl postroj, ale postroj má a nějaký amortizér k vodítku určitě doma taky vyhrabu, no prostě tu výbavu tak nějak samo domo dáme dohromady …a mladej pán si může trošku máknout….
A teda začneme rozlišovat chůzi na obojku a chůzi na postroji…jakože na obojku se tahat nesmí…
my dnes před odpolední po odpolední ve Ž.lese,Žeryk doma vyžaduje zakrývání-ve dne v noci,tady válel sud😀,Dafi hopala po pařezech-pokojenost..v lese řečko led,ale dalo se to…
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.01.2026, 11:05:52
Jo to rozlišení ještě není ideální. To budeme muset vychytat, protože to ze začátku vypadalo, že na postroji netáhl a pak zase měl tendence tahat i na obojku.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.01.2026, 11:46:18
Tady je taky zase ledovka, věděla jsem to a stejně jsem si zhmoždila 14 dní bolavou zadel odminule a k tomu zápěstí. Bělouš se mi naštěstí nemotal kolem nohou, tak přežil 🙃
Hýbat s tím všim jde, tak dobrý
Někdo mne tu přivedl na domácí agillity…asi Zrzavci?
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.01.2026, 11:46:18
strašně to klouže, bojím se jet autem na cvičák
Já šla kousek do obchodu a z obchodu stylem ala gejša. I autíčko dvakrát zaprotestovalo, protože na namrzlých kostkách mu to klouzalo. Rozblikala se kontrolka a spustil alarm, který mě vyděsil. Asi nějaký ABS systém?
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.01.2026, 13:16:17
U nás taky, je teda kolem 0°C, ale hnusná mlha skoro až jemný mrholení a země je lehce namrzlá. A teda docela to klouže všude. Dnešní běhání mám za sebou a místy jsem musela hodně opatrně. Ale teda překvapilo mě, kolik bylo dneska po cestě lidí se psy na to jak je hnusně, standardně skoro nikoho nepotkáme. Jestli jak dlouho mrzlo a konečně je tepleji, tak lidí vyrazili ven i v tomhle lezavým hnusu…