Aktuálně: 2 259 inzerátů271 683 diskuzních příspěvků19 392 uživatelů

Jak se vám venčí?

Arosek
Arosek 23.02.2026, 09:12:18 xxx.xxx.244.47

Dovolim si parafrazovat velkeho mistra Pucmelouda.

Bahno. Vsude samy bahno. To je ale zabahnena rodina!

Tak nejak u nas cely vieknd a dnes rano obzvlast. Nestiham vytirat, prat, uklizet, prevlikat, cistit a drhnout. A uz me to nebavi! Ja chci bud snih, nebo sucho!

Na druhou stranu nutno dodat, ze (krom Johany a Nessyny) si to vsichni uzivaj. Resp. Otik si to neuziva, tomu je to jedno, ale zbytek mamlasu lita jak bozi hovadka od louze k louzi a hopsaj tam jak maly haranti. Radost pohledet. 

A pro pobaveni mistniho osazenstva - dnes rano po velmi destive prochazce otviram kufr od auta (dvere vyklapene nahoru), poustim psy na dvur a do baraku a jdu zas zavrit ten kufr … pac aby chudatka durch mokra na tom dvore neofoukla. No a nez jsem do sla zpet k autu, tak to mohlo trvat tak dve minuty? Tak si tak povyskocim abych dosahla na ty dvere od kufru a mohla je zavrit a co myslite? Ano ano - vsechnu tu nasyslenou vodu co byla na tech dverich jsem si epesne nalila za krk. Odhadem litr ledove vody. Jako “wake up” efekt to melo neskutecnej, ale ze bych to plosne doporucila, to spis asi nee 😀

Zrzavci
Zrzavci 23.02.2026, 09:22:34 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 23.02.2026, 08:47:28

Na ja, když vy chodíte na zápasy v bahně, kdežto já… já se courám po lučiiinááách, kde bory šumí po skaliinááách. (nezbláznila jsem se, mám radost z toho koníka vedle, tak se to takhle projevuje.

Ano, dovedu si takovéto kurzisty představit a bohužel asi i to - možná nespravedlivě?? - že to možná s výcvikem pak nebude nic moc, spíš nic, než moc, páč prostě člověk musí počítat, že se psem na cvičáku dostane kouř 😀

Obrázek
Ph (neregistrovaný) 23.02.2026, 09:44:15 xxx.xxx.23.201
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.02.2026, 09:22:34

se psem na cvičáku dostane kouř

takovouhle baheni koupel - urcite ne 🤣Psi z kurzu maji hezky sporadane vsechny 4  tlapky na zemi celou dobu - neskacou po lidech, protoze jsou na rozdil od mych psu - spolecensky vychovani 🤣

Duchodci si taky uzili louky - po svem.  Jen jsem kazila den Kacene, kdyz mela zakaz jit si zaplavat do reky. Chtela jit lovit divoke kaceny. I pres svuj pokrocily vek jeste nepochopila, ze kdyz tam na ni jeste nikdy nepockaly, nez doplavala - nepockaly by ani vcera😀 

Tak aspon vyprudila Vaclava. Ona o ten pesek nestoji, ale to neznamena, ze ho bude mit Venca :

https://youtube.com/shorts/1M9XTjQldMM?si=DJmX6kS5veEQLB4q

Arosek
Arosek 23.02.2026, 09:44:30 xxx.xxx.244.47
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.02.2026, 09:22:34

Ja couram v lese a na louce. 
Ale kdybych napsala v kalisti a bahnisti, tak je to pravde bliz. U nas je tolik vody, ze nebejt na kopci, mame povoden. 

Ph (neregistrovaný) 23.02.2026, 09:45:12 xxx.xxx.23.201
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 23.02.2026, 09:12:18

jsem si epesne nalila za krk

auuu. taky znam 🤣

Zrzavci
Zrzavci 23.02.2026, 09:49:30 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 23.02.2026, 09:44:15

Nebohý pan Václaf Podpantoflák 😀 😀 😀

Já jsem vždycky - když teda nebylo sucho, ale tak to jsem byla aspoň voslintaná , ze cvičáku odcházela za prase, stydno v tramvaji mi bývalo 😀 a to jsem enem kurzista, žádnej špeciál, odbornik a kynológ. Páč my se se psem dycky museli radovat spolu 😀

Zrzavci
Zrzavci 23.02.2026, 09:52:21 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 23.02.2026, 09:12:18

Hlásím se do družstva sníh, či sucho - resp, sucho, jako sucho ne, ale ať prší v noci, pořádně a přes den, ať se to stihne vsáknout. Klidně budu do auta chodit ráno v pět v holinách, když odpoledne přivedu domů psy suchou nohou. Páč sice na loukách se tak nezaprasej, ale cesta od branky ke dveřím??? jedna čvachtanice.

Jako “wake up” efekt to melo neskutecnej,

kam až bylo slyšet láteření?

Sarah01
Sarah01 23.02.2026, 10:59:39 xxx.xxx.162.253

Já byla včera navštívit jeden odchov v Karlově Studánce, jsou tam v lázních, teda panička. Celý den pršelo , feny samozřejmě mega šťastné, jak běhaly na tom rozbředlém sněhu na sjezdovce. 

Silnice jsou po zimě samá díra, v noci a v dešti jsou úplně neviditelné, bahno mám i na zpětných zrcátkách. Už to vidím, jak zase budu měnit pneu a mechanik se mně bude ptát, kde to proboha jezdím, že z podvozku vyklepal hroudy bahna. 😄

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.